Παρουσιαζομαι στις 10/2 στον Αυλωνα αλλα εχω επιλεχθει για πυροβολικο... Μπορει καποιος να μου πει της ειδικοτητες που υπαρχουν στο πυροβολικο η εστω αν μπορω να τις βρω καπου;
Καλησπέρα σε όλους, εγώ παρουσιάζομαι 24/10 Θήβα και θα κάνω 8μηνο σαν προστάτης οικογένειας με 3 αδέρφια. Ισχύει ότι όπου πάω μετά τη Θήβα σε κανένα 3μηνο θα μπορέσω να γυρίσω στο τόπο μου και συγκεκριμένα θα με φέρουν λογικά Χανιά στο πεδίο βολής; Και κάτι ακόμα, επειδή έχω κι εγώ σαν έλληνας το βύσμα μου, σε τι νησάκι να του πω να με στείλει και τι ειδικότητα; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Blackman έγραψε:Καλησπέρα σε όλους, εγώ παρουσιάζομαι 24/10 Θήβα και θα κάνω 8μηνο σαν προστάτης οικογένειας με 3 αδέρφια.Ισχύει ότι όπου πάω μετά τη Θήβα σε κανένα 3μηνο θα μπορέσω να γυρίσω στο τόπο μου και συγκεκριμένα θα με φέρουν λογικά Χανιά στο πεδίο βολής; Και κάτι ακόμα, επειδή έχω κι εγώ σαν έλληνας το βύσμα μου, σε τι νησάκι να του πω να με στείλει και τι ειδικότητα; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Μετά από 4 μήνες, για νησί και ειδικότητα δεν γνωρίζω
Γινεται απο μηχανικο ναυπλιο να παρεις μεταταξη σε πυροβολικο; Εχω ενα μικρο βισμα για την μεταθεση ερωτιση ποσο ευκολο ειναι να γινει αυτο; Ποσο καιρο μενεις ναυπλιο και πας αμεσως στην μοναδα πυροβολικου η στην θηβα για εκπεδευση και ποσο και κανεις γενικα κεντρο και ξανα κεντρο στην θηβα;
LOCOMONDO έγραψε:Γινεται απο μηχανικο ναυπλιο να παρεις μεταταξη σε πυροβολικο; Εχω ενα μικρο βισμα για την μεταθεση ερωτιση ποσο ευκολο ειναι να γινει αυτο; Ποσο καιρο μενεις ναυπλιο και πας αμεσως στην μοναδα πυροβολικου η στην θηβα για εκπεδευση και ποσο και κανεις γενικα κεντρο και ξανα κεντρο στην θηβα;
1. Αυτό εξαρτάται από το βύσμα σου.
2. Βασικά αν παρουσιαστείς ναύπλιο και γίνει μετά η μετάταξη θα πας απευθείας σε μονάδα του πυροβολικού
ειμαι στρ (πβ) με ειδικοτητα στα αντιαεροπορικα ραιμενταλ και μολις τελειωνω την εκπαιδευση μου.
θελω να προσπαθησω να μετατεθω σε μοναδα στην αθηνα...
για την ακριβεια ψαχνω να βρω που να ζητησω του ''θειου'' να με παει ουτως ωστε να κανω οσο το δυνατον λιγοτερες υπηρεσιες και να εχω τις περισσοτερες δυνατον εξοδους και διανυκτερευσεις.
ξερω ζηταω το ιδεατο κτλπ κτλπ... απλα υπαρχει καποιος που να γνωριζει να μου πει τετοιες μοναδες // υπηρεσιες //γραφεια