Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από handballer »

FOTIS έγραψε:
BARACOUNDA έγραψε:
greko_27 έγραψε:
BARACOUNDA έγραψε:πω ρε γκρεκο ολο την καταστροφη φερνεις καλα εσυ ακομα να μπεις Καπου... Ποσα μορια εχεις και δεν σε περνουν πουθενα;

εγω ηδη ειμαι στο δημοσιο... Γκε γκε... Μπαραγκουντοψαρο; Τα δικα σου μορια να μας πει για να γελασουμε...

εχω 22700 μορια ακριβως οκ! Λες να μιν μπω; Οχααχαχαχ εδω θα μπουν καποιοι και με 15000 με βισμα παντα... Εγω τουλαχιστον και τα μορια εχω και πολυ αθλητικος ειμαι 3 χρονια δ εθνικι επαιζα και δοκιμος ειδικων δυναμεων ημουν... Ε τοτε αφου εχεις μπει τι ασχολισαι με το φορουμ και μας πτοεις ολους; Θες να βαλεις κανα παιδι σου; Αντε εβγα στους δρομους να διαμαρτιριθεις και ασε εμας να ασχολουμαστε με τις προκυρηξης πανω απο ενα λαπτοπ εισαι ολη μερα...

Πως γίνεται να έχεις 22.700 μόρια; Απολυτήριο 19+ έχεις ; Πόσες γλωσσες και θες να μπεις στο λιμενικό;
Αυτά είναι προσόντα - μόρια![;) ] [;) ] [;) ] [;) ] [;) ]
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δημιουργήθηκαν 2 νέα θέματα

Αποτελέσματα Δόκιμων Υπαξ Λιμενικού 2011

Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2011)

Ελπίζω να μην τα λεηλατήσετε και αυτά

Dimitrios
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Dimitrios »

Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Έχω τελειώσει Εφ. Αξκός με ειδικότητα Αξκος Βολήσ Πυροβολικού που ανήκει σε κατηγορία στην προκύρηξη. Οταν κατέθεσα με ρώτησε κατηγορία και του είπα Εφ. Αξκος πυροβολικού και μου είπε στην Γενική είσαι! Και με έβαλε Γενική! Ανήκω όμως σε άλλη και έκανα μλκία! Παίζει να το αλλάξουν απο εκεί όταν δουν τα χαρτιά; Μπορώ να το αλλάξω τώρα?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Dimitrios έγραψε:Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Έκανα χαρτιά για Λ/Φ και έχω τελειώσει Εφ. Αξκός με ειδικότητα Αξκός Βολής Πυροβολικού που ανήκει σε κατηγορία στην προκύρηξη... Οταν κατέθεσα με ρώτησε σε ποια κατηγορία ανήκω και του είπα Εφ. Αξκός Πυροβολικού. Και μου λεει την Γενική είσαι, και έγραψε γενική! Είμαι όμως σε άλλη! Το σκέφτηκα μετά ότι εκανα μαλκία που εν το είπα! Τώρα γίνεται να το αλλάξω;

Aπ'όσο γνωρίζω δεν γίνεται κάτι τέτοιο

Tώρα που το σκέφτηκες είναι αργά

Dimitrios
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Dimitrios »

Ναι αυτό φοβάμαι... Στην γενική κατηγορία όμως που με έβαλε λογικά θα πιάσουν τα μόρια του Δόκιμου ε; Απλά θα ανήκω σε κατηγορία με περισσότερα άτομα?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Dimitrios έγραψε:Ναι αυτό φοβάμαι... Στην γενική κατηγορία όμως που με έβαλε λογικά θα πιάσουν τα μόρια του Δόκιμου ε; Απλά θα ανήκω σε κατηγορία με περισσότερα άτομα;

Τα μόρια δεν τα χάνεις!

Δεν έχω δει πόσα άτομα έχει η κάθε κατηγορία οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω Εικόνα

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από handballer »

Dimitrios έγραψε: Ναι αυτό φοβάμαι... Στην γενική κατηγορία όμως που με έβαλε λογικά θα πιάσουν τα μόρια του Δόκιμου ε; Απλά θα ανήκω σε κατηγορία με περισσότερα άτομα;
Από μόρια είσαι καλά; Μαζί με του έφεδρου πάντα...
Άβαταρ μέλους
A M.A.K
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από A M.A.K »

Παιδια μια ερωτηση, τα αγγλικα ηταν απαραιτητα για να κανεις τα χαρτια σου λιμενικο; Ενα φιλαρακι ειχε παρει στο λιμενικο να ρωτηση κ του ειπαν οτι αφου δεν ειχε αγγλικα θα τον εκοβαν αν εκανε τα χαρτια του κ αυτος δεν τα εκανε, τωρα που βγηκαν τα αποτελεσματα ειδε οτι πολοι δεν εχουν παρει μορια στα αγγλικα, αρα τον κοροιδεψαν, σωστα?
dalena
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από dalena »

... Τα αγγλικά είναι απαραίτητα... Όσοι πέρασαν έχουν Lower... Το οποίο δε παίρνει μόρια... Πριν πείτε ότι σας κορόιδεψαν ή φταίει το σύστημα ή άλλες τέτοιες κλάψες ανοίξτε τα ματάκια σας και διαβάστε τη προκύρηξη τι πιο απλό; ... Ώρες ώρες πιστεύω ότι περισσότεροι θα κόβονταν από κατανόηση κειμένου παρά από αθλητικές δοκιμασίες ακόμα και αν το κείμενο ήταν γνωστό!
Άβαταρ μέλους
A M.A.K
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από A M.A.K »

dalena έγραψε:... Τα αγγλικά είναι απαραίτητα... Όσοι πέρασαν έχουν Lower... Το οποίο δε παίρνει μόρια... Πριν πείτε ότι σας κορόιδεψαν ή φταίει το σύστημα ή άλλες τέτοιες κλάψες ανοίξτε τα ματάκια σας και διαβάστε τη προκύρηξη τι πιο απλό; ... Ώρες ώρες πιστεύω ότι περισσότεροι θα κόβονταν από κατανόηση κειμένου παρά από αθλητικές δοκιμασίες ακόμα και αν το κείμενο ήταν γνωστό!

κ τοτε γιατι σε αλλους εχουν βαλει μορια κ σε αλους οχι; Κ που ξερεις εσυ ποιος εχει LOWER κ ποιος οχι, μην ξεχνας οτι υπαρχουν κ τα βυζματα, για αυτο μην το παιζεις τοσο εξυπνη κοπελια, επιδει μου εχει τυχει τετοια περιπτωσει για αυτο στο λεω. Μην νομιζεις οτι δεν παιρνει βυζμα. Τα παντα περνουν.
dalena
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από dalena »

Δε ξέρω αν θέλω να γελάσω ή να κλαψω τώρα... έχουν βάλει γιατί έχουν μετρήσει από advanced (500μόρια πολύ καλή γνώση) και πάνω (1000μόρια άριστη γνώση) το lower απαιτείται αλλά δεν δίνει μόρια... Οπότε όσοι δεν έχουν μόρια και έχουν περάσει έχουν Lower ή κάτι που αποδεικνύει καλή γνώση αγγλικών

ελπίζω το "βύΖμα" που σου έτυχε να ήξερε καλύτερη ορθογραφία και ελληνικά... Δυστυχώς για σένα είμαι πολύ πιο έξυπνη...

Ειρηνη86

Δημοσίευση από Ειρηνη86 »

dalena έγραψε:Δε ξέρω αν θέλω να γελάσω ή να κλαψω τώρα... έχουν βάλει γιατί έχουν μετρήσει από advanced (500μόρια πολύ καλή γνώση) και πάνω (1000μόρια άριστη γνώση) το lower απαιτείται αλλά δεν δίνει μόρια... Οπότε όσοι δεν έχουν μόρια και έχουν περάσει έχουν Lower ή κάτι που αποδεικνύει καλή γνώση αγγλικών

ελπίζω το "βύΖμα" που σου έτυχε να ήξερε καλύτερη ορθογραφία και ελληνικά... Δυστυχώς για σένα είμαι πολύ πιο έξυπνη...

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Πραγματικά για γέλια και για κλάμματα...

Ας διαβάζουμε λίγο προσεκτικά τις προκηρύξεις και μετά να ρωτάμε αν κάτι δεν καταλαβαίνουμε. Όλα πια στο πιάτο τα θέλουμε, τι να πω!

Άβαταρ μέλους
A M.A.K
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από A M.A.K »

dalena έγραψε:Δε ξέρω αν θέλω να γελάσω ή να κλαψω τώρα... έχουν βάλει γιατί έχουν μετρήσει από advanced (500μόρια πολύ καλή γνώση) και πάνω (1000μόρια άριστη γνώση) το lower απαιτείται αλλά δεν δίνει μόρια... Οπότε όσοι δεν έχουν μόρια και έχουν περάσει έχουν Lower ή κάτι που αποδεικνύει καλή γνώση αγγλικών

σε ευχαριστω για την απαντηση γιατι εγω πρωσοπικα δεν εχω διαβασει αυτη την προκυρηξη.
οσο για την ορθογραφια κ ολα αυτα που λες δεν νομιζω οτι αν ξερεις ορθογραφια εισαι κ αξιος για το λιμενικο κ για ολα τα σωματα ασφαλειας. Απλα τα εχουν κανει χαλια οι πολιτικοι κ ειδικα απο τοτε που ξεκινησαν να βαζουν γυναικες στα σωματα, κανονικα επρεπε να της παιρνουν μονο για να ασχολουνται στα γραφεια των σωματων κ οχι να βγαινουν εξω γιατι δεν κανουν για αυτες τις δουλειες.
dalena
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από dalena »

ok... Κακώς δε την έχεις διαβάσει στη περίπτωση αυτή πρώτα διαβάζουμε και μετά κατηγορούμε... Σωστά! Τώρα προσβάλεις και το σώμα έτσι; Θεωρείς ότι είναι σωστό να μπαίνουν άξεστοι και αγράμματοι άνθρωποι εν δυνάμει παλαιστές για να τα βγάζουν πέρα... Αυτό δε θα ναι λιμενικό... Κάπως αλλιώς θα το λέγαμε, όλα χρειαζονται αγαπητέ τη πατρίδα σου υπηρετείς αν δε ξέρεις τη γλώσσα-ορθογραφία-ιστορία που πας; ... Δε θα σχολιάσω καν το αντρες γυναίκες...

υπενθυμίζω το θέμα είναι αποτελέσματα Λ/Φ, όχι γυναίκες στα σώματα ασφαλείας. Για να μη κλειδώσουν το θέμα ας το λήξουμε εδώ και ενημέρωσε τον φίλο σου ότι δεν έπεσε θύμα κοροιδίας

συγνώμη για το εκτός του θέματος...

Άβαταρ μέλους
A M.A.K
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από A M.A.K »

dalena έγραψε:ok... Κακώς δε την έχεις διαβάσει στη περίπτωση αυτή πρώτα διαβάζουμε και μετά κατηγορούμε... Σωστά! Τώρα προσβάλεις και το σώμα έτσι; Θεωρείς ότι είναι σωστό να μπαίνουν άξεστοι και αγράμματοι άνθρωποι εν δυνάμει παλαιστές για να τα βγάζουν πέρα... Αυτό δε θα ναι λιμενικό... Κάπως αλλιώς θα το λέγαμε, όλα χρειαζονται αγαπητέ τη πατρίδα σου υπηρετείς αν δε ξέρεις τη γλώσσα-ορθογραφία-ιστορία που πας; ... Δε θα σχολιάσω καν το αντρες γυναίκες...

υπενθυμίζω το θέμα είναι αποτελέσματα Λ/Φ, όχι γυναίκες στα σώματα ασφαλείας. Για να μη κλειδώσουν το θέμα ας το λήξουμε εδώ και ενημέρωσε τον φίλο σου ότι δεν έπεσε θύμα κοροιδίας

συγνώμη για το εκτός του θέματος...

δεν την ειχα διαβασει γιατι δεν με ενδιεφερε εμενα. Δεν ειπαμε να μπαινουν κ αγραμματοι που δεν εχουν τελειωσει ουτε το λυκειο, αλλα αν καποιος δεν εχει καλη ορθωγραφια δεν παει να πει οτι ειναι αγραμματος κ δεν αξιζει για λιμενοφυλακας. Τεσπα ληγη εδω το θεμα. Κ καλη επιτυχια σε ολους.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες