Αλεξιπτωτιστές: Εκπαίδευση/Ασκήσεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
vag_al
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από vag_al »

Παιδια τι αθλητικες δοκιμασιες θα περασω για να με κρινουν ικανο η μη ικανο στους αλεξιπτωτιστες; Τρεξιμο και καμψεις; Ποσες;

10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

vag_al έγραψε:Παιδια τι αθλητικες δοκιμασιες θα περασω για να με κρινουν ικανο η μη ικανο στους αλεξιπτωτιστες; Τρεξιμο και καμψεις; Ποσες;

Aν διαβάζεις παραπάνω post θα πάρεις απάντηση σε αυτα που ρωτάς!
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Μακάρι να περάσω τις δοκιμασίες και να μπω αλλά έτσι και αλλιώς ευχαριστώ!
Anonymous

Κατα την γνωμη μου φιλε διλοσε καπου να πας να περασεις καλα γιατι στα αλεξυπτοτα αξιζει μονο τα αλματα τιποτα αλλο δεν αξιζη
αβτζ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από αβτζ »

Καλα μην το λες αυτο εχει μπολικο κουρδιλικι δεν ειναι μονο αλματα αμα γουσταρεις κουρδιλικι πηγαινε αν θες να εισαι αρακτος μην πας
Anonymous

δεν αξειζη τιποτα το μονο που αξιζει ειναι οσοι ωρα εισαι στον αερα. και μετα αγκαριες σκοπιες την σκουπα παραποδα και να εχεις και τοσους στρατοκαυλους να σου τα πριζουνε. το αλλο και το πιο συμαντικο ειναι το φα¨ι¨ μετριμενες φορες ειναι που εφαγα στα μαγειρια. ,

Jrhellas
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Jrhellas »

γιαννης κρητη έγραψε: δεν αξειζη τιποτα το μονο που αξιζει ειναι οσοι ωρα εισαι στον αερα. και μετα αγκαριες σκοπιες την σκουπα παραποδα και να εχεις και τοσους στρατοκαυλους να σου τα πριζουνε. το αλλο και το πιο συμαντικο ειναι το φα¨ι¨ μετριμενες φορες ειναι που εφαγα στα μαγειρια. ,

Βρε Γιαννακη αν ειναι και πηγες στους αλεξιπτωτισετς μονο για τα αλματα εκανες λαθος αγορι μουΕικόνα

Αν αποκαλεις στρατοκαυλους ολους οσους ειδες εκει τοτε ΚΑΚΩΣ το επελεξες.

Η μηπως το επελεξες απλα για να υπαρχει μια ευκολη οδος να αραξεις στην Κρητη; .

Γραφεις Γιαννης Κρητη αλλα μηπως εισαι και Χανιωτης;

Τωρα για το φαγητο τι να πω; Προφανως το ΥΕΘΑ δεν εκανε ακομα συμβαση με τα Καστελοριζο restaurantsΕικόνα

Και αν πηγες εκει μονο για την αισθηση του αλματος (φανταστικη οντως) καλυτερα να επελεγες ενα αεραθλητικο σωματειο. Εικόνα

"... του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

γιαννης κρητη έγραψε:δεν αξειζη τιποτα το μονο που αξιζει ειναι οσοι ωρα εισαι στον αερα. και μετα αγκαριες σκοπιες την σκουπα παραποδα και να εχεις και τοσους στρατοκαυλους να σου τα πριζουνε. το αλλο και το πιο συμαντικο ειναι το φα¨ι¨ μετριμενες φορες ειναι που εφαγα στα μαγειρια. ,

Δεν ξέρω αν εχεις υπηρετίσει κιολας...
Ασε μας στην τρέλα μας...
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Anonymous

δεν πιγα για τα αλματα μονο , πιγα γιατι μου αρεσε η γυμναστικη και η διαφορες ασκησης που ακουγα πος κανανε. μπικα γεροδεμενος και βγικα τελιομενος. Οσο για τους στρατοκαυλους ενοο οτι υπιρχα καποιη που το μονο που εκαναν ηταν να μας διαλισουν ψυχολογικα η εποπ. δεν καταλαβα τι ενοουσες οταν ειπες ευκολη οδος στην κρητη

Anonymous

δηλαδη γιαννη κρητη δεν εκανες ουτε ασκησεις ουτε ΤΠεν περασες ουτε ταμς γιατι εγω βεβαια πριν λιγα χρονια εφυγα απο 1μαλ με 20 ταμς 22 αλματα τα [4 αεραποβασεις τα2 θαλασια] περασα σβεα λυβ ΤΠεν βαρεα οπλα εκπαιδευσα 3τπεν και ενα λοχο νεοσυλεκτων δηλαδη τωρα ουτε ανταρτη δεν κανεται δεν λεω και εμεις καναμε αγγαρεια αλλα υπηρχε αξιοκρατια δεν πηγεναν ολο οι ιδιοι δηλαδη ουτε βολη δεν κανετε

Anonymous

φιλε αλλο το ενα και αλλο το αλλο ταπεν τα περασα στα χανια στο κεντρο εγο μιλαο οταν πειγα αθηνα περιμενα ποιο πολα πραγματα. Αυτα που μου λες εμεις δεν τα καναμε. εγο πολυθικα με 10 αλματα μαζι με της σβεας τα αλμα δεν λεο οτι δεν καναμε τιποτα αλλα δεν ηταν οπος τα περιμενα και δεν το λεο μονο εγο τον λενε πολυ. τι σειρα ησουνα

Anonymous

20 ταμς τι ειναι; εμας 20 αλματα ειχαν μονο η εκπεδευτες. Αεραποβασεις μονο το ειχαμε ακουσει δεν καναμε ποτε
Anonymous

ταμς ειναι ασκησεις σε επιπεδο μοιρας ανταρτης, ορεινο, κερβερος,8μερο πεζικου, παρμενιον, μ. Αλεξανδρος, δρομεας, βελος, θαλλασια κτλ. Μερικες της εκανα και2 φορες ειμουν 235 καναμε 18μηνο απο ποια πορτα σου αρεσει να πεφτεις απαντησε μου σε αυτο

Anonymous

τι με ψαρευης; εκτος απο την πορτα βοιθου εχεις πεσει και απο αλλες πορτες; ολλα αυτα που λες δεν τα προλαβα προλαβα 8ημερο βολο Παρμενιον 50αρα κανδυλη, με της βαρκες και καψονι πολυ.

Anonymous

δεν σε ψαρευω αλλα πολλοι κομμενοι και πεζικαριοι βγαινουν και λενε διαφορα στην ιδια ερωτηση μου απαντησαν απο την δεξια μου αρεσε να πεφτω καταλαβες τη θελω να πω

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες