Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
st1985
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από st1985 »

chriscc έγραψε:Γεια σας παιδια. Ειχα ρωτησει Αν μαζι με τα χαρτια χρειαζεται και να φερω και βαθμους Του σχολειου διοτι ειμαι απο τεε και δν γραφει το πτυχιο βαθμο για νεα ελληνικα και αγγλικα και πηγα κ ρωτησα κ μου ειπαν να φερω τους βαθμους μ. Αλλα τα σχολεια ειναι κλειστα τι μπορω να κανω τωρα; Υπαρχει καποιος αλλος τροποσ;

στην αναλυτικη βαθμολογια που εχω εγω στα τεε, δεν υπαρχει βαθμολογια αγγλικων και εκθεσης... Δεν τα καναμε αυτα τα μαθηματα
οποτε;
maria23
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από maria23 »

Στην αναλυτικη βαθμολογια που εχω εγω στα τεε, δεν υπαρχει βαθμολογια αγγλικων και εκθεσης... Δεν τα καναμε αυτα τα μαθηματα
οποτε;
Σίγουρα; Εδώ στο φόρουμ είχαν κι άλλα παιδιά την ίδια απορία κ τους είπαν οτι πρέπει να πάνε στο τεε και να ζητήσουν την αναλυτική τους βαθμολογία... Δεν υπάρχει περίπτωση να μη κάνατε αγγλικά κ έκθεση... Εικόνα

chriscc
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από chriscc »

maria23 έγραψε:

Στην αναλυτικη βαθμολογια που εχω εγω στα τεε, δεν υπαρχει βαθμολογια αγγλικων και εκθεσης... Δεν τα καναμε αυτα τα μαθηματα
οποτε;
Σίγουρα; Εδώ στο φόρουμ είχαν κι άλλα παιδιά την ίδια απορία κ τους είπαν οτι πρέπει να πάνε στο τεε και να ζητήσουν την αναλυτική τους βαθμολογία... Δεν υπάρχει περίπτωση να μη κάνατε αγγλικά κ έκθεση... Εικόνα

επειδη κ εγω απο τεε ειμαι αυτην την απορια εχω. Μπορει για εκθεση να βλεπουν τον βαθμο απο τα νεα ελληνικα και στα αγγλικα να μην γραφουν τπτ διοτι για να κανεις τα χαρτια ς πρεπει να εχεις πτυχιο αγγλικων και να μην χρειαζεται. Του βαθμους μου φαινετε οτι τους ζητανε σε περιπτωση ισοβαθμιας ετσι δν ειναι;

maria23
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από maria23 »

Βασικά εγώ έχω τελειώσει ενιαίο και δεν είμαι ο καταλληλότερος άνθρωπος να σας απαντήσει Εικόνα Απλά στα προηγούμενα ποστ έγραφαν τα παιδιά οτι δίνεται η αναλυτική βαθμολογία απο το τεε... Νομίζω πως ο βαθμός των αγγλικών στο απολυτήριο δεν σχετίζεται καθόλου με το πτυχίο αγγλικών... Απλα κ οι 3 βαθμολογίες χρειαζονται για αλλο λογο, οπως πχ για ισοβαθμια... Στο τεε δεν είχατε μάθημα αγγλικών; Εικόνα
st1985
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από st1985 »

chriscc έγραψε:
maria23 έγραψε:

οποτε;

επειδη κ εγω απο τεε ειμαι αυτην την απορια εχω. Μπορει για εκθεση να βλεπουν τον βαθμο απο τα νεα ελληνικα και στα αγγλικα να μην γραφουν τπτ διοτι για να κανεις τα χαρτια ς πρεπει να εχεις πτυχιο αγγλικων και να μην χρειαζεται. Του βαθμους μου φαινετε οτι τους ζητανε σε περιπτωση ισοβαθμιας ετσι δν ειναι;

απο εσενα το ειδα φιλε και ρωτησα και εγω. Ισως εχεις δικαιο με τα νεα ελληνικα και τα αγγλικα!Εικόνα
chriscc
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από chriscc »

st1985 έγραψε:
chriscc έγραψε:
maria23 έγραψε:

οποτε;

απο εσενα το ειδα φιλε και ρωτησα και εγω. Ισως εχεις δικαιο με τα νεα ελληνικα και τα αγγλικα!Εικόνα
ναι φιλε μ μαλλον ετσι θα ειναι κατι θα εχουν σκεφτει για αυτην την Περιπτωση. Γιατι πηγα και ρωτησα στο λιμενικο και μ ειπαν να παω την βαθμολογια μ. Και οταν πηγα και στο σχολειο ηταν ακομα ενας που ζητησε την βαθμολογια τ για το λιμενικο.

chriscc
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από chriscc »

maria23 έγραψε:Βασικά εγώ έχω τελειώσει ενιαίο και δεν είμαι ο καταλληλότερος άνθρωπος να σας απαντήσει Εικόνα Απλά στα προηγούμενα ποστ έγραφαν τα παιδιά οτι δίνεται η αναλυτική βαθμολογία απο το τεε... Νομίζω πως ο βαθμός των αγγλικών στο απολυτήριο δεν σχετίζεται καθόλου με το πτυχίο αγγλικών... Απλα κ οι 3 βαθμολογίες χρειαζονται για αλλο λογο, οπως πχ για ισοβαθμια... Στο τεε δεν είχατε μάθημα αγγλικών;Εικόνα

ειχαμε αλλα μονο στην πρωτη και στην δευτερα στη τριτη δν καναμε

chriscc
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από chriscc »

Κατι αλλο τα μορια πως βγαινουν;

maria23
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από maria23 »

Μάλλον καλύτερα θα είναι να πάρεις ενα τηλ να ρωτήσεις, σε κάποιο λιμεναρχείο, δεν ξέρω καθόλου, αν διαβάσεις προηγούμενα μηνύματα ισως βρεις κάτι να σε βοηθήσει... Πάντως δεν πρέπει να έχει καποια σχεση με το πτυχιο των αγγλικων, αν ηταν ετσι δεν θα το ζητουσαν καθολου... Εικόνα

Όσο για τα μόρια λέει αναλυτικα στην προκύρηξη ποια προσόντα μοριοδοτούνται κ πόσο... Σελ 21 Εικόνα

http://www.dikaiologitika.gr/images/stories/prokiriksi_lf_lselakt.pdf

???

Δημοσίευση από ??? »

Στις 8-8-2011 Έγινε Μέτρηση Ύψους Έχουν Αναρτηθεί Και οι πίνακες Άρα Εγω Έμεινα Απέξω Πάλι Και Όλα Αυτα γτ η Προκήρυξη Λεει να Ενημερωθούμε Οταν θα Καταθέσουμε Τα Χαρτιά Για το Πότε, Ομως η διορία Είναι Μέχρι 9-9-2011 Άρα Μπλόφα Παίχτηκε Για να Βάλουν Παλι τους δικούς τους. Έλεος Το Έχω Σιχαθεί Αυτό.
De_nnis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από De_nnis »

Για τους σημαιοφορους;
???

Δημοσίευση από ??? »

17/8/2011 ηθελα να πω. Οχι για τους Σημαιοφόρους για τους Δόκιμους Λιμενοφύλακες βεβαια για καλο και για κακο θα κανω ενα τηλ. Να τους βρισω και λιγο
nikosl86
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από nikosl86 »

; έγραψε:17/8/2011 ηθελα να πω. Οχι για τους Σημαιοφόρους για τους Δόκιμους Λιμενοφύλακες βεβαια για καλο και για κακο θα κανω ενα τηλ. Να τους βρισω και λιγο

δεν εγινε κατι τετοιο! Γιατι να το κανουν αφου ζητανε χαρτι. Μετα αμα εισαι στην λιστα σε ξαναμετρανε.17 εγινε η υψομετρηση μονο σημαιοφορων, εκει ημουν.
maria23
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από maria23 »

nikosl86 έγραψε:
; έγραψε:17/8/2011 ηθελα να πω. Οχι για τους Σημαιοφόρους για τους Δόκιμους Λιμενοφύλακες βεβαια για καλο και για κακο θα κανω ενα τηλ. Να τους βρισω και λιγο

δεν εγινε κατι τετοιο! Γιατι να το κανουν αφου ζητανε χαρτι. Μετα αμα εισαι στην λιστα σε ξαναμετρανε.17 εγινε η υψομετρηση μονο σημαιοφορων, εκει ημουν.
Δεν υπαρχει περιπτωση να εγινε η υψομετρηση για τους λιμενοφυλακες, δεν εχει καν ληξει η διορια... Μαλλον λαθος εκανες... Μονο των σημαιοφορων εχει γινει γιατι η διορια τους εληξε οταν ξεκινησε των λ/φ και υπαξιωματικων...

Άβαταρ μέλους
ferelpis
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ferelpis »

maria23 έγραψε:
nikosl86 έγραψε:

Δεν υπαρχει περιπτωση να εγινε η υψομετρηση για τους λιμενοφυλακες, δεν εχει καν ληξει η διορια... Μαλλον λαθος εκανες... Μονο των σημαιοφορων εχει γινει γιατι η διορια τους εληξε οταν ξεκινησε των λ/φ και υπαξιωματικων...

Μόλις Πήρα Στο Λιμεναρχείο Πατρας, δεν Έγινε Κατι Τέτοιο , Κοίταξαν Κ τον Πίνακα Ανακοινώσεων οντως μετα την Λήξη Της Διορίας Να την Περιμένουμε

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες