Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
chriscc
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από chriscc »

Γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω εχω τελειωσει ΤΕΕ τεχνικος Η/Υ και Δικτυων πιανετε για γνωση Η/Υ που ζητανε;

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 271

Δημοσίευση από greko_27 »

maria23 έγραψε: Λογικό το βρίσκω, πολλές αιτήσεις, λειτουργεί και το λιμενικό με καθυστέρηση οπότε... Εικόνα

Λες να πάει απ του χρόνου; Χαχα

Η υψομετρηση, τα ψυχοτεχνικα, τα υγειονομικα και τα αθληματα θα ολοκληρωθουν εντος του 2012... Υπαρχουν και αλλες προκηρυξεις... Ειναι και οι υπαξιωματικοι... Εεεεεε και οι αιτησεις σιγουρα θα ειναι παρα πολλες χιλιαδες... Το θεμα ειναι να ολοκληρωθουν οι προκ των λφ και υπαξΕικόνα
maria23
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από maria23 »

Χαχαχα έχουμε αρκετό καιρό για προπόνηση παιδιά μου φαίνεται... ! Εεεε μα και αυτοί έβαλαν και λ/φ και υπαξ μαζί τις προκυρήξεις... ! Μπάχαλο θα γίνει μέχρι να βγάλουν άκρη...

Ελπίζω να προλάβουμε και μη μας βρεί το τέλος του κόσμου... Εικόνα

Μαρία

Δημοσίευση από Μαρία »

Παιδια τι διαδικασία ακριβως ακολουθειται στα ψυχοτεχνικα και στα υγειονομικά; Η ίδια οπως και στις στρατιωτικές σχολές και αστυνομίας; Τα ίδια ακριβώς κάνουν;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 271

Δημοσίευση από greko_27 »

Μαρία έγραψε:Παιδια τι διαδικασία ακριβως ακολουθειται στα ψυχοτεχνικα και στα υγειονομικά; Η ίδια οπως και στις στρατιωτικές σχολές και αστυνομίας; Τα ίδια ακριβώς κάνουν;

Ψυχοτεχνικα παρομια με αυτα των ειδικων φρουρων, υγειονομικα παρομια με αυτα των υποψηφιων υπαξιωματικων του Πολεμικου Ναυτικου.
chriscc
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από chriscc »

Χρειαζεται το προτοτυπο Πιστοποιητικο τυπου Α η μπορω να παω ενα Επικυρωμενο?
cHrisAEN
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από cHrisAEN »

chriscc έγραψε:Χρειαζεται το προτοτυπο Πιστοποιητικο τυπου Α η μπορω να παω ενα Επικυρωμενο;

πήγαινε Και με τα δυο και Ότι Σου Κρατήσουν... Ετσι κι Αλλιώς Το Πιστοποιητικό Α σε 2 Μέρες Το Πολύ Το Έχεις

δεν σε Καθυστερεί

natasa

Δημοσίευση από natasa »

Παιδια καλησπέρα,
Μια βοηθεια παρακαλώ αν γνωρίζετε. Στην προκηρυξη για λ/φ αναφερει:
ι) Βεβαίωση ιατρού ειδικότητας Ορθοπεδικού (Ιδιώτη ή Δημοσίου), στην οποία θα
πρέπει να αναγράφεται-βεβαιώνεται απαραιτήτως ότι ο/η υποψήφιος/α:(Επώνυμο, Όνομα,
Πατρώνυμο, Μητρώνυμο, Α. Δ. Τ)
«Υψομετρήθηκε την .....(ημερομηνία) και διαπιστώθηκε ότι έχει ανάστημα...(σε
εκατοστά) ».
Γνωριζετε αν υπαρχει καποιο συγκεκριμένο εντυπο για αυτο ή απλα χειρογραφα σου δινει τη βεβαιωση ο ορθοπεδικος ;
eldyk305
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από eldyk305 »

Δεν νομιζω να υπαρχει συγκεκριμενο εγγραφο. Απλα ζητας να αναγραφονται τα στοιχεια που ζητουνται.
st1985
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από st1985 »

chriscc έγραψε:Χρειαζεται το προτοτυπο Πιστοποιητικο τυπου Α η μπορω να παω ενα Επικυρωμενο;

στα κεπ μου ειπαν πως δεν επικυρωνεται...
λιμ_1

Δημοσίευση από λιμ_1 »

kalasnikof13 έγραψε:
nikopaok4 έγραψε:
eldyk305 έγραψε:Γεια σας. Μήπως ξέρουμε ποτε περιπου θα αναρτηθουν οι πινακες με αυτους που θα κληθουν να δωσουν ψυχοτεχνικα κτλ και πόσος καιρος δίνεται για να προετοιμαστει κανεις για τις αθλητικες δοκιμασιες; Εχω κάνει τα χαρτια μου για υπαξ. Τ. Ε. Κατηγορια (Υ. Γ. Δεν μπορω να διανοηθω οτι υπαρχει γυναικα που θα πεταξει σφαιρα 7,25 στα 4,5 μετρα.) Ευχαριστω
θα επρεπε ηδη να προετιμαζεσε, δε θα αποκτησεις φυσικη κατασταση Μεσα σε 5 μερες.

υ. Γ προπονηση στην σφαιρα πως θα κανουμε ρε γμτ; Που να βρω πραμα που να ζυγιζει 7.5 κιλα ;

για αντρα η σφαιρα ειναι τρομερα ευκολη μην πω πιο ευκολη και απο το υψος

Δεν καταλαβαινω γιατι σου φαινεται τοσο παραλογο να μπορει μια γυναικα να πεταξει μια σφαιρα στα 4.5 μετρα! Κανω περιπου ενα μηνα προετοιμασια με 7κιλη σφαιρα και μπορω να σου πω οτι ηδη εχω πιασει το οριο. Και ναι ειμαι γυναικα! Ολα ειναι θεμα τεχνικης και σωστης προετοιμασιας... Ο βαθμος δυσκολίας για τις γυναικες είναι μεγαλύτερος αλλα όχι ακατόρθωτος!

λιμ_1

Δημοσίευση από λιμ_1 »

lina έγραψε:Σημερα πηγα να καταθεσω τα χαρτια μου για δοκ. Υπαξ. Απο τει. Δεν εχω απολ. Λυκειου πανω απο 16 και η υπαλληλος μου ειπε πως δεν μπορω να συμμετεχω. Συγκεκριμενα ανεφερε οτι ολοι πρεπει να εχουν πανω απο 16 απολ. Λυκειου κι ας κανουν απο τει, πανεπιστημιο Κτλ. Ισχυει κατι τετοιο; ...

Καλά είναι δυνατόν; Για Τ. Ε. Ι μιλάμε. Αν το απολυτηριο λυκείου σου ήταν πάνω απο 16 θα είχες περασει σε Α. Ε. Ι. Είναι απλό και το λέει ξεκάθαρα στην προκήρυξη... Ο βαθμός του 16 ισχύει για την κατηγορία ΔΕ στους υπαξιωματικούς δηλαδη για όσους θέλουν να συμμετάσχουν με το απολυτηριο λυκείου. Πόσο άσχετη παίζει να είναι αυτή η υπάλληλος; ΈΛΕΟΣ... Εικόνα

chriscc
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από chriscc »

Καλημερα παιδια το τυπου Α σε ποια Περιπτωση το χρησιμοποιω; Ειναι απαραιτιτο για να κανω τα χαρτια μ?
LENA

Δημοσίευση από LENA »

Μπορει καποιος να μου πει στις ειδικες κατηγοριες που οι θεσεις ειναι 18 πως ακριβως χωριζονται; Τι ποσοστο παιρνουν οι πολυτεκνοι, τα θυματα αναπηρων πολεμου κτλ; Γιατι η προκυρηξη δεν το γραφει ξεκαθαρα
st1985
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από st1985 »

Δηλαδη οσοι εκπληρωσαν την 7ετια σαν εποπ δεν μπορουν να δηλωσουν;
μονο η τελευταια σειρα των επυ. Γιατι μονο αυτοι ειναι στο οριο ηλικιας...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες