οχι σιγουρο δεν ειναι τιποτα, θα καλεσουν για εξετασεις και συνεχεια οσους συνεχισουν τον διπλασιο αριθμο απο οσους εχουν προκυρηξη, το γραφει κιολας αν δεν κανω λαθος. Τωρα αν εισαι μεσα ή όχι δε το ξερω βλεπεις τα μορια σου και υπολογιζεις πανω κατω, εγω που είμαι στο οριο απλα εχω αρχισει τρεξιμο και κολυμπι καθημερινα (τυχερος γιατι εχω κοντα στην θεσν. Νικη εξοχικο)eldyk305 έγραψε:Ευχαριστω αδερφε (παοκι και εγω). Ομως ειναι σιγουρο οτι θα με καλεσουν για αγωνισματα; Αν πχ παρω γυμναστη για προετοιμασια, μπορει να ειναι τσαμπα εξοδα. Και μενα μου φαινεται πολυ δυσκολο αυτο με τη σφαιρα... Ελπιζω να μας δωσουν κανενα μηνα περιθωριο τελικα.
Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Οκ φιλε. Πρεπει να αρχισω και εγω και βλεπουμε. Εχω 6,62 πτυχιο ΤΕΙ, δεκανεας στο στρατο και λοουερ. Δεν ξερω που θα ειναι περιπου τα μορια στην κατηγορια Τ. Ε. Ειναι η 1η προκυρηξη που παιρνω μερος.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 17
για αντρα η σφαιρα ειναι τρομερα ευκολη μην πω πιο ευκολη και απο το υψοςnikopaok4 έγραψε:θα επρεπε ηδη να προετιμαζεσε, δε θα αποκτησεις φυσικη κατασταση Μεσα σε 5 μερες.eldyk305 έγραψε:Γεια σας. Μήπως ξέρουμε ποτε περιπου θα αναρτηθουν οι πινακες με αυτους που θα κληθουν να δωσουν ψυχοτεχνικα κτλ και πόσος καιρος δίνεται για να προετοιμαστει κανεις για τις αθλητικες δοκιμασιες; Εχω κάνει τα χαρτια μου για υπαξ. Τ. Ε. Κατηγορια (Υ. Γ. Δεν μπορω να διανοηθω οτι υπαρχει γυναικα που θα πεταξει σφαιρα 7,25 στα 4,5 μετρα.) Ευχαριστω
υ. Γ προπονηση στην σφαιρα πως θα κανουμε ρε γμτ; Που να βρω πραμα που να ζυγιζει 7.5 κιλα ;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Σοβαρα; Μακαρι να ειναι οπως τα λες. Θελει παντως ριψη και με δεξι και αριστερο. Παντως νομιζω οτι θελει καλη προετοιμασια.
o Μ. Ο μετραει οποτε Αν το αριστερο το εχεις μονο για να ξυνεσε οπως εγωeldyk305 έγραψε:Σοβαρα; Μακαρι να ειναι οπως τα λες. Θελει παντως ριψη και με δεξι και αριστερο. Παντως νομιζω οτι θελει καλη προετοιμασια.

Θέλει πολύ καλή προετοιμασία, η σφαίρα είναι πολύ βαριά και τα μέτρα πολλά... 

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 52
maria23 έγραψε:Θέλει πολύ καλή προετοιμασία, η σφαίρα είναι πολύ βαριά και τα μέτρα πολλά...
Ε μετά το ύψος ας πούμε στον κύριο υπουργούλη την σφαίρα να την κάνει πλαστική για να περάσουνε όλα τα κοριτσάκια μας!

Και χαρη σας κανουνε που σας περνουνε στα σωματα ασφαλειας ανεκπαιδευτες τρωτε τις θεσεις των ειδικοδυναμιτων με τα πτυχια σας που τα πληρωσε ο μπαμπας 8 ελξεις επρεπε να εχουνε αλλα ελλαδισταν τι να πει κανεις
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Συμφωνω... Μηπως να κολυμπησουν και με βατραχοπεδιλα;
Αν περασει εστω και μια γυναικα στη σφαιρα, θεωρειται υποπτο.(εξαιρειται η πρωταθλητρια Ελλαδος)

Δεν εννοούσα αυτό...
Απλά είναι από τα δύσκολα αθλήματα και λέω χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια και προετοιμασία... Στο κάτω κάτω δεν μπορούν να είναι όλα εύκολα... 

-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 6
Μαρια αμα θελεις μπορω να σε βοηθησω εγω με τα αθληματα! Θα σε κανω γυναικα ραμπο. Τι λες; Θελεις;
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Δεν καταλαβαίνω γιατί με Αποπαίρνετε Έτσι... Δεν είπα οτι δεν συμφωνώ με τα αθλήματα, ίσα ίσα που όποιες είναι άξιες θα το αποδείξουν περνώντας τα όρια τα οποία είναι ίδια και για τα δύο φύλα... Όσο για τη σφαίρα έχω δει γυναίκα χωρίς να έχει γυμναστεί φοβερά, να πιάνει το όριο... Δεν είναι τόσο εξωπραγματικό, αρκεί να προπονούμαστε συνεχώς... 

nikopaok4 έγραψε:οχι σιγουρο δεν ειναι τιποτα, θα καλεσουν για εξετασεις και συνεχεια οσους συνεχισουν τον διπλασιο αριθμο απο οσους εχουν προκυρηξη, το γραφει κιολας αν δεν κανω λαθος. Τωρα αν εισαι μεσα ή όχι δε το ξερω βλεπεις τα μορια σου και υπολογιζεις πανω κατω, εγω που είμαι στο οριο απλα εχω αρχισει τρεξιμο και κολυμπι καθημερινα (τυχερος γιατι εχω κοντα στην θεσν. Νικη εξοχικο)eldyk305 έγραψε:Ευχαριστω αδερφε (παοκι και εγω). Ομως ειναι σιγουρο οτι θα με καλεσουν για αγωνισματα; Αν πχ παρω γυμναστη για προετοιμασια, μπορει να ειναι τσαμπα εξοδα. Και μενα μου φαινεται πολυ δυσκολο αυτο με τη σφαιρα... Ελπιζω να μας δωσουν κανενα μηνα περιθωριο τελικα.
οταν λες οτι εισαι στο οριο, εννοεις τα αθληματα ή τα μορια; Γτ αν εννοεις τα μορια, ξερεις που θα κυμανθει ο τελευταιος επιλαχων;
Δεν νομιζω να μπει καποιος με βυσμα μου φαινεται δυσκολο και εμενα μυ ελεγε ενας πως θα κανει τα χαρτια του χωρις το ecdl και μως εχει βυσμα πολιτικο οντως εχει πολικο βυσμα αλλα δεν ξερω αν μπωρει να το καλυψει αυτο. Εσεις τι λετε να γινετε; Αν γινετε παιδια δεν νομιζω να εχω ελπιδες για να μπω.2 ξενες γλωσσες εχω και ενα σχετικα καλο βαθμο λυκειο το χαρτι του τει δεν πιανετε. Παντως αν παιχτουν βυσματα... Αστα... Ξερει καποιος τι παιζει;
Επειδή διαβάζω κάτι κουλά εδώ πέρα η σφαίρα σαφώς είναι δύσκολη για μια μέση γυναίκα αλλά καθόλου ακατόρθωτη. Προσωπικά υπήρξα αθλητρια (όχι στίβου) αρκετα χρόνια και έχω δύναμη και την πετάω το όριο κανονικά. Στο μήκος πχ έχω πρόβλημα αλλά στη σφαίρα όχι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες