Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)
Λεω βρε παιδι μου μην ξερετε απο προηγουμενα ετη οπως λενε και για ΕΦ
lunadark έγραψε:Λεω βρε παιδι μου μην ξερετε απο προηγουμενα ετη οπως λενε και για ΕΦ
Εγώ πάντως λέω να μην ασχοληθείς καθόλου με το θέμα αυτό!
nena έγραψε:lunadark έγραψε:Με τα αθληματα τι γινεται; Ειναι ολα αυτα που διαβασα στην προκηρυξη;[:^ (] δεν υπαρχει διαφοροποιηση σε αντρες γυναικες; Ουτε μια καμψη μπορω να κανω, οχι 25 :(
καμψεις για το λιμενικο ρε παιδια; Σιγουρα το διαβασατε αυτο στην προκυρηξη για λιμενικο; Απ οτι εχψ δει μονο για πυροσβεστικη ζητανε καμψεις και ελξεις... Τι ισχυει τελικα;
Είπαμε υπάρχει σχετικό θέμα, Αθλητικές δοκιμασίες στα σώματα ασφαλείας
greko_27 έγραψε:lunadark έγραψε:Παιδια χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Μαζευω 17.000 μορια, εχω πιθανοτητες η να μην μπω καν στη διαδικασια; Επιπλεον, ειμαι πτυχιουχος ΑΕΙ να κανω λετε αιτηση για υπαξιωματικων; Φανταζομαι οι πιθανοτητες ειναι πολυ λιγοτερες ε; Μπορω να κανω αιτηση και στις 2 προκηρυξεις;
κανε και στις 2 τα χαρτια σου... Τωρα εαν εχεις πιθανοτητες ή οχι ρωτα αυτους που εβαλαν το υψος για τις γυναικες στο 1,60...
δεν έχεις καλές ελπίδες. Προσωπική άποψη
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 70
Καλησπερα... Γνωριζει κανεις για την επιλογη Που εχει η αιτηση σε τι αναφερεται; Λεει αν εχεις προυπηρεσια σε δημοσιο η ΝΠΔΔ Ή οτα πριν την 01-01-2011. Εχω εργαστει με προγραμμα STAGE στα δικαστηρια που θεωρειται δημόσιο. Πρεπει να παρω καποιο χαρτι;
Ευχαριστουμε για τις πληροφοριες ελανη! Μηπως ξερεις και σε περιπτωση που εισαι παντρεμενος αν μπορεις να ερθεις κοντα στην περιοχη σου η την 5ετια θα την κανεις ουτως η αλλως; Επιπλεον ξερεις αν σε περνανε τις ιατρικες εξετασεις αν εχεις σκολιωση?
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 70
Καλησπερα... Γνωριζει κανεις για την επιλογη Που εχει η αιτηση σε τι αναφερεται; Λεει αν εχεις προυπηρεσια σε δημοσιο η ΝΠΔΔ Ή οτα πριν την 01-01-2011. Εχω εργαστει με προγραμμα STAGE στα δικαστηρια που θεωρειται δημόσιο. Πρεπει να παρω καποιο χαρτι;
το ξαναγραψα λιγο πιο πανω αλλα το εγραψα λαθος
το ξαναγραψα λιγο πιο πανω αλλα το εγραψα λαθος
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 52
lunadark έγραψε:Ευχαριστουμε για τις πληροφοριες ελανη! Μηπως ξερεις και σε περιπτωση που εισαι παντρεμενος αν μπορεις να ερθεις κοντα στην περιοχη σου η την 5ετια θα την κανεις ουτως η αλλως; Επιπλεον ξερεις αν σε περνανε τις ιατρικες εξετασεις αν εχεις σκολιωση;
Για τις μεταθέσεις υπάρχει ξεχωριστό θέμα όπως και για τις ιατρικές εξετάσεις και γενικά για το λιμενικό έχουμε 4-5 θέματα, δεν είναι τόσο δύσκολο
Ειπα να ρωτησω επειδη η κοπελα φανηκε να ειναι προθυμη να βοηθησει... Και ειναι στο σωμα
-
- Στρατηγός
Θα μπορέσει να σε βοηθήσει και στο κατάλληλο θέμα μην αγχώνεσαι, συνεχίζουμε
- handballer
- Συνταγματάρχης
Δύσκολα αλλά κάνε τα χαρτιά σου όμως...giannis έγραψε:greko_27 έγραψε:κανε και στις 2 τα χαρτια σου... Τωρα εαν εχεις πιθανοτητες ή οχι ρωτα αυτους που εβαλαν το υψος για τις γυναικες στο 1,60...lunadark έγραψε:Παιδια χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Μαζευω 17.000 μορια, εχω πιθανοτητες η να μην μπω καν στη διαδικασια; Επιπλεον, ειμαι πτυχιουχος ΑΕΙ να κανω λετε αιτηση για υπαξιωματικων; Φανταζομαι οι πιθανοτητες ειναι πολυ λιγοτερες ε; Μπορω να κανω αιτηση και στις 2 προκηρυξεις;
δεν έχεις καλές ελπίδες. Προσωπική άποψη
Καλημέρα. Μια ερώτηση. Στην προκήρυξη λέει πως όσοι έχουν τελειώσει ειδικές δυνάμεις θα πάνε σε ''ειδικό'' σώμα. Ξες κανείς τι ακριβώς εννοεί;
- handballer
- Συνταγματάρχης
Πότε βλέπεις Greko_27 να γίνονται τα ψυχοτεχνικά και μετά να περάσουν οι υποψήφιοι από ΑΝΥΕ; Λαμβάνοντας υπόψιν το ότι 9-9 λήγει η προθεσμία των δικαιολογητικών;
Ε καμία 15αρια μερες το πολυ μετα απο 9-9.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες