Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από electrolisa »

zisis έγραψε:Οι φωτογραφιες που χρειαζονται ειναι οι κλασσικες μεγαλες;
εγω σημερα εβγαλα τυπου διαβατηριου οπως λεει και η προκ. Ειναι μεγαλες φωτογραφιες.

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
vaggelisch
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από vaggelisch »

electrolisa έγραψε:
zisis έγραψε:Οι φωτογραφιες που χρειαζονται ειναι οι κλασσικες μεγαλες;
εγω σημερα εβγαλα τυπου διαβατηριου οπως λεει και η προκ. Ειναι μεγαλες φωτογραφιες.

οι κλασσικες εγχρωμες που βαζαμε
vaggelisch
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από vaggelisch »

Οσο αφορα το ecdl πηγα σημερα στο ΚΕΠ. Μου ειπαν οτι επικυρωση πλεον δεν κανουν και οτι το μονο που μπορει καποιος να κανει ειναι να βγαλει μια φωτοτυπια και να επισυναψει σε αυτην μια υπευθυνη δηλωση οτι ειναι ακριβες αντιγραφο την οποια παιρνεις απο τα κεπ...
snoopy87

Δημοσίευση από snoopy87 »

nikopaok4 έγραψε:snoopυ οντως απο την επιτροπη εξαρτατε. Διαβαζα για την επιτροπη των αξιωματικων, χτες ατομα 1,67 τα περνουσαν και σημερα κοβαν για ενα ποντο... Τα παντα ρευστα είναι... Αν είναι ονειρο σου να πας στο λιμενικο τοτε να τα κανεις τα χαρτια σου, αν το κανεις μονο σαν λυση για την ανεργια σκεψου πρωτα αν θα αντεχες τόση ταλαιπωρια...

υ. Γ. Παντως αν εχεις μονοζυγο το να κρεμιεσαι για καποια ωρα καθε μερα σε βοηθαει να ανοιξεις ελαχιστα... Ακουγετε αστειο αλλα ισχυει

Θα προσπαθήσω κι ότι γίνει! Θα έχω μια εμπειρία τουλάχιστον για να δοκιμάσω κ την επόμενη φορά ίσως.

Το έχω ξανακούσει αυτό με το μονόζυγο!Thanks!

pzaf

Δημοσίευση από pzaf »

Ρε παιδια ας μου λυσει καποιος την απορια γιατι δν βγαζω ακρη. Εγω που εχω γεννηθει το 1985 μπορω να κανω τα χαρτια μ η πιανει απ το 1986 κ μετα?
kostash
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από kostash »

Καλησπερα. Θελω να κανω κ εγω καποια ερωτησουλα... Εχω ετοιμασει ολα τα σχετικα χαρτια που χρειαζονται για την προκηρυξη... Χρειαζομαστε να βγαλουμε και ποινικο μητρωο; Να καταθεσουμε μαζι; Η οχι; Γιατι δεν βλεπω κατι τετοιο να λεει μεσα
cHrisAEN
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από cHrisAEN »

kostash έγραψε:Καλησπερα. Θελω να κανω κ εγω καποια ερωτησουλα... Εχω ετοιμασει ολα τα σχετικα χαρτια που χρειαζονται για την προκηρυξη... Χρειαζομαστε να βγαλουμε και ποινικο μητρωο; Να καταθεσουμε μαζι; Η οχι; Γιατι δεν βλεπω κατι τετοιο να λεει μεσα

Το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής του Υπουργείου

Προστασίας του Πολίτη ειδοποιεί με προσωπικά τηλεγραφήματα τους επιτυχόντες για τον

τόπο και την ημερομηνία παρουσίασης καθώς και τα επιπλέον δικαιολογητικά που οφείλουν

να προσκομίσουν αυτοπροσώπως στη Διεύθυνση Προγραμματισμού

στο τελος ποινικο μητρωο και αφου σ'ενημερωσουν οτι περασες

vivi

Δημοσίευση από vivi »

Καλησπερα ρε παιδια ξερει μηπως κανεις απο παλαιοτερες προκυρηξεις ποτε περιπου θα ειναι τα αθληματα;

ευχαριστω

spongebob
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από spongebob »

pzaf έγραψε:Ρε παιδια ας μου λυσει καποιος την απορια γιατι δν βγαζω ακρη. Εγω που εχω γεννηθει το 1985 μπορω να κανω τα χαρτια μ η πιανει απ το 1986 κ μετα;

ναι, μπορεις κανονικα!
CHRIS

Δημοσίευση από CHRIS »

Καλησπεραεπειδη πολλα ακουγονται. Θα ηθελα να ρωτησω αρχικα ισχυει οτι ως λιμενοφυλακας θα σε στειλουν για αρκετο καιρο σε οποιο μερος εχουν αναγκη η οχι; Και επισης ξερει κανεις ποιες οι διαφορες με τους υπαξιωματικους ως προς τις μεταθεσεις; Καλυτερα πιστευετε λιμενοφυλακας;

ρωταω για να ξερω απο πριν καταθεσω τα χαρτια μου;

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από handballer »

CHRIS έγραψε: Καλησπεραεπειδη πολλα ακουγονται. Θα ηθελα να ρωτησω αρχικα ισχυει οτι ως λιμενοφυλακας θα σε στειλουν για αρκετο καιρο σε οποιο μερος εχουν αναγκη η οχι; Και επισης ξερει κανεις ποιες οι διαφορες με τους υπαξιωματικους ως προς τις μεταθεσεις; Καλυτερα πιστευετε λιμενοφυλακας;
Φυσικά και έχει μεταθέσεις το Λιμενικό και φυσικά σε στέλνουν όπου έχουν ανάγκη... Εκτός φυσικά και αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη...

λιμενικό σώμα

Δημοσίευση από λιμενικό σώμα »

Διαβάζω τις συζητήσεις σας και ομολογώ πως έχω κάποιες απορίες... Αν κάποιος έχει ACTA αντί για ECDL μπορεί να το δηλώσει στο λιμενικό; Το ΑCTA είναι ελληνικό και είναι ακριβώς σαν το ΕCDL. Επίσης υπάρχει πιθανότητα να ξαναβγεί προκήρυξη μέσα στο 2012; Τέλος θα ήθελα κάποιος να με πληροφορήσει για τα αθλήματα και ποιο φυσικά είναι το όριο για να τα περάσεις αν είσαι κορίτσι. Ευχαριστώ πολύ!
ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Δημοσίευση από ΓΡΗΓΟΡΗΣ »

Μια ερωτηση παρακαλω παιδια... ειμαι το 1983 κ εχω τελειωσει κοινωνικος λειτουργος {αει} μπορω να κανω τα χαρτια μου για την 3 κατα σειρα προκηρυξη; Παιζει ρολο το τι σχολη εχεις τελειωσει η απλα να εχεις τελειωσει αει; ευχαριστω
DESPOINAKI
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από DESPOINAKI »

Γεια σας! Παιδια ακουστε, πηγα να βγαλω φωτογραφιες κ μου ειπε ο φωτογραφος, μπορει να θελουν τυπου διαβατηριου αλλα δε θελουν τις μεγαλες... Γνωριζετε κατι;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από D.Y.K »

DESPOINAKI έγραψε:Γεια σας! Παιδια ακουστε, πηγα να βγαλω φωτογραφιες κ μου ειπε ο φωτογραφος, μπορει να θελουν τυπου διαβατηριου αλλα δε θελουν τις μεγαλες... Γνωριζετε κατι;

Όταν είχα δώσει εγώ θέλανε 5 μικρές τύπου διαβατηρίου / ταυτότητας κλπ Εικόνα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες