Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)
Μπορει καποιος να ανεωασει την προκυρηξη να την δουμε;
zisis έγραψε:Αν μπορει καποιος που εχει κανει τα χαρτια του να μας πει τι ακριβως χρειαζεται για το πιστοποιητικο υπολογιστων παρακαλω
σε ΚΕΠ που πηγα δεν τα επικυρωνουν τα δινεις ετσι σαν φωτοτυπια για Δικηγόρους Και τετοια δεν ειπαν
Με τι Μισθό Ξεκινούν Οι ΥΠΑΞ ; Ειναι σαν του Λιμενοφυλακα;
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 271
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε:Η προκηρυξη αναφερει οτι οι υποψηφιοι πρεπει να εχουν την ιδια σωματικη ικανοτητα με αυτους της σμυν. Οποτε αφου για την Σχολη Μονιμων Υπαξιωματικων Ναυτικου Το οριο μυωπιας ειναι 2.5 ,τοτε και για τους λιμενοφυλακες το οριο ειναι 2,5.

ΥΓ. Υπαρχει ειδικο θεμα που αφορα τις υγειονομικες εξετασεις των σωματων ασφαλειας...
Μια διευκρινιση ακομα παιδες, οι υποβρυχιοι καταστροφεις που εχουμε περασει τα 26 δεν μας πιανει η προκυρηξη η εξαιρουμαστε οπως στο παρελθον γιατι την ακριβεια ειμαι 28
Σταύρος έγραψε:Μια διευκρινιση ακομα παιδες, οι υποβρυχιοι καταστροφεις που εχουμε περασει τα 26 δεν μας πιανει η προκυρηξη η εξαιρουμαστε οπως στο παρελθον γιατι την ακριβεια ειμαι 28
Οι υποψήφιοι/ες για τη Σχολή Λιμενοφυλάκων (ανεξαρτήτως κατηγορίας ή ειδικότητας), πρέπει:
α) Να είναι Έλληνες πολίτες, εγγεγραμμένοι στα Μητρώα ή Δημοτολόγια της χώρας και να μην
έχουν υπερβεί το 26ο έτος της ηλικίας τους όριο που θεωρείται ότι συμπληρώνεται κατά την 31η
Δεκεμβρίου του έτους διενέργειας του διαγωνισμού. Ειδικά για τους υπηρετήσαντες στις Ένοπλες
Δυνάμεις Ε. Π. Υ. Το ανωτέρω όριο ηλικίας είναι αυξημένο κατά τρία (3) έτη
Πως γεινεται ρε παιδια να ισχυει αυτο που να βρεθουν εφεδροι με ειδικοτητα Υ/Κ 26 και κατω αφου το τελευταιο σχολειο που πηρε μερος εφεδρος ηταν το 2003
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 52
Σίγουρα ήταν τότε?Σταύρος έγραψε: Πως γεινεται ρε παιδια να ισχυει αυτο που να βρεθουν εφεδροι με ειδικοτητα Υ/Κ 26 και κατω αφου το τελευταιο σχολειο που πηρε μερος εφεδρος ηταν το 2003
Φιλαρακι, δηλαδη πηγες να κανεις αιτηση και σου δεχτηκαν απλη φωτοτυπια απο το πιστοποιητικο υπολογιστων;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 70
Μια ερωτηση αν ξερει καποιος... Περιμενω την επισημη μεταφραση των αγγλικων απο αθηνα... Αυτο πρεπει να το δωσω οπως ειναι ή μπορω να βγαλω αντιγραφα και να τα επικυρωσω;
καποιος που το ξερει σιγουρα... Βλακεια να δινουμε 30 ευρω για καθε μεταφραση...
καποιος που το ξερει σιγουρα... Βλακεια να δινουμε 30 ευρω για καθε μεταφραση...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 6
Θα ήθελα κάποιος να με βοηθήσει όσον αφορά τις Υπεύθυνες δηλώσεις. Τις παραλαμβάνω από το ΚΕΠ Και συμπληρώνω ότι ακριβώς ζητάει στη Προκήρυξη σε πρώτο πρόσωπο και τα υπογράφουν στο ΚΕΠ γιατί έχω μπερδευτεί λίγο. Ευχαριστώ
milanistalazos έγραψε:Θα ήθελα κάποιος να με βοηθήσει όσον αφορά τις Υπεύθυνες δηλώσεις. Τις παραλαμβάνω από το ΚΕΠ Και συμπληρώνω ότι ακριβώς ζητάει στη Προκήρυξη σε πρώτο πρόσωπο και τα υπογράφουν στο ΚΕΠ γιατί έχω μπερδευτεί λίγο. Ευχαριστώ
παιρνεις τις υπευθυνες δηλωσεις απο τα κεπ, τις συμπληρωνεις σε πρωτο προσωπο (πχ δεν εχω κανει αιτηση για την ιδια προκηρυξη), αν θες τις υπογραφεις στα κεπ με γνησιο υπογραφης, αλλιως τις υπογραφεις μπροστα στην επιτροπη τη στιγμη που θα κατεθετεις τα χαρτια σου!
Τα ΚΕΠ δεν επικυρωνουν ECDL k LOWERS /PROFICIENCY
Λενε μια φωτοτυπια με Υπεύθυνη Δηλωση οτι το Αντίγραφο Ειναι Γνήσιο... Απο εμας τους Ίδιους.
Λενε μια φωτοτυπια με Υπεύθυνη Δηλωση οτι το Αντίγραφο Ειναι Γνήσιο... Απο εμας τους Ίδιους.

Εντυπα υπευθυνων δηλωσεων μας δινουν οταν κανουμε τα χαρτια μας;
Εγω πηρα της υπευθυνες δηλωσεις απο βηβλιοπολειο οι ιδιες δεν ειναι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες