Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από handballer »

kalasnikof13 έγραψε:
kostash έγραψε:αυτο θελω μονο να ξερω δηλαδη με τι πιθανοτητες παιζουν αυτα τα δυο μεταξυ τους. Οτι ειναι δικη μου επιλογη και του καθενα σιγουρα οπως το λες ειναι... Απλα λεω για το συμφερει καλυτερα... Αυτο σκεφτομαι κ εγω πως ισως ειναι καλυτερα επειδη εχουμε καποια ειδικοτητα απο αυτες που λεει για τις ενοπλες δυναμεις μηπως ειναι καλυτερα απο την γενικη σειρα.
αν κανεις στην ειδικοτητα σου θα εχεις συναγωνισμο μονο με αντρες αρα -μειον Πολλα ατομα δηλαδη γυναικες.
Σωστός ο παίκτης...
DESPOINAKI
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από DESPOINAKI »

Καλημερα παιδακια! Να σας ρωτησω κατι μου ειπαν μεσω ασεπ για λιμενικο, ξερετε κατι;
lucky

Δημοσίευση από lucky »

Υπάρχει κανείς επιλαχών απο την προηγούμενη προκύρηξη λιμενοφυλάκων;
chriscc
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από chriscc »

Το lower μετραει η θελει κατι ποιο ανωτερο?
DESPOINAKI
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από DESPOINAKI »

chriscc έγραψε:Το lower μετραει η θελει κατι ποιο ανωτερο;

οτι εχεις καλο ειναι... Μετραει κ το lower αλλα οτι παραπανω εχεις ειναι παραπανω μορια
πετρος

Δημοσίευση από πετρος »

Το τηλέφωνο των πληροφοριών μιλάει συνεχώς.
Ερώτημα 1) Το ecdl είναι απαραίτητο για όλες τις 90 θέσεις απο τις 280; Χωρίς ecdl κάνεις αίτηση η δεν την δέχονται;
Ερώτημα 2) Και παλι για τις ίδιες θέσεις πιστοποιιτηκό τύπου Α που να αποδικνύει ότο έχω τελείωσει δόκιμος (όχι ειδικές δυναμείς) είναι καλό να το έχω μαζί μου η δεν το Θέλουν σε πρώτη φάση
Ερώτημα 3) Το χαρτί γιατρού είναι απαραίτητο; Και Τι περιλαμβάνει;
Ερώτημα 4) Εκτός λιμενοφυλάκων και σημαιοφόρων η άλλη κατηγορία είναι των υπαξιωματικών; Και αν ναι τι δικαιολογηιτικα θέλει; Εννοώ θέλει κατι ιδιαίτερο πέρα απο το πτυχιο τει lower και να εχεις τελειώσει στρατό;
Παρακαλώ απαντήστε μου γιατι με το τηλέφωνο δεν βγάζω άκρη.
γιαννης 10

Δημοσίευση από γιαννης 10 »

Καλησπερα και απο μενα... Να ρωτησω κ γω με τη σειρα μου... Εαν εχεις ολα τα προσοντα ΕΚΤΟΣ απο τα αγγλικα η αιτηση πιανεται κ μοριοδοτουντε τα υπολοιπα προσοντα ή αποριπτεται απτην αρχη;
ευχαριστω πολυ!
f@n!

Δημοσίευση από f@n! »

H γνώση αγγλικών είναι απαραιτητο προσόν για να συμμετέχεις στον διαγωνισμό!
γιαννης 10

Δημοσίευση από γιαννης 10 »

Ναι το εχω δει στη προκυρηξη... Εγω ξερω αγγλικα πολυ καλα απλα στο παρα 5 που λενε δεν εδωσα λογω ενος προβληματος... Το θεμα μου ειναι οτι εγω εχω ολα τα υπολοιπα εκτος τη πιστοποιηση των αγγλικων... Θελω να μαθω τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση; Με αποριπτουν αμεσως ή μοριοδοτουν τα υπολοιπα προσοντα?
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 271

Δημοσίευση από greko_27 »

γιαννης 10 έγραψε:Ναι το εχω δει στη προκυρηξη... Εγω ξερω αγγλικα πολυ καλα απλα στο παρα 5 που λενε δεν εδωσα λογω ενος προβληματος... Το θεμα μου ειναι οτι εγω εχω ολα τα υπολοιπα εκτος τη πιστοποιηση των αγγλικων... Θελω να μαθω τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση; Με αποριπτουν αμεσως ή μοριοδοτουν τα υπολοιπα προσοντα;

Την αιτηση σου δεν μπορουν να τη δεχτουν απο την Λιμενικη Αρχη που καταθεσες τα δικαιολογητικα σου. Εαν επιμεινεις τη δεχονται με δικη σου ευθυνη αλλα θα απορριφθει απο την επιτροπη ελεγχων δικαιολογητικων... Εκτος και εαν εχεις καποιο μεγαλο πολιτικο μεσον και πιεσει τις καταστασειςΕικόνα
vaggelisch
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από vaggelisch »

κιμ έγραψε:
vaggelisch έγραψε: Για να ανακεφαλαιωσουμε...

τα δικαιολογητικα για υπαξιωματικους ειναι τα εξης

1. Αιτηση συμμετοχής

2. Επικυρωμενο αντιγραφο πτυχίου ή; Απολυτηριο λυκειου

3.2 φωτογραφίες τυπου διαβατηριου

4. Επικυρωμενο φωτοαντιγραφο ταυτότητας

5. Υπεθυνη δηλωση οτι ολα ειναι αληθη

6. Υπευθυνη δηλωση οτι δεν εχει γινει αιτηση σε αλλη προκυρυξη

7. Πιστοποιητικο ξενης γλωσσας μεταφρασμενο

8.ECDL

9. Χαρτι απο ορθοπεδικο για την υψομετρηση

αυτα ειναι για τους υπαξιωματικους την γενικη κατηγορια

αν κατι αλλο λειπει θα ηθελα να μου το πειτε

ευχαριστω

για υπαξιωματικους Θελει χαρτι απο ορθοπεδικο; Νομιζω πως υψομετρηση γινεται αθηνα. Μονο για λφ γινεται στον ορθοπεδικο... Σωστα;

εγω πηγα και το πηρα αν και δεν εχω προβλημα υψους
kostash
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από kostash »

handballer έγραψε:
kalasnikof13 έγραψε:
kostash έγραψε:αυτο θελω μονο να ξερω δηλαδη με τι πιθανοτητες παιζουν αυτα τα δυο μεταξυ τους. Οτι ειναι δικη μου επιλογη και του καθενα σιγουρα οπως το λες ειναι... Απλα λεω για το συμφερει καλυτερα... Αυτο σκεφτομαι κ εγω πως ισως ειναι καλυτερα επειδη εχουμε καποια ειδικοτητα απο αυτες που λεει για τις ενοπλες δυναμεις μηπως ειναι καλυτερα απο την γενικη σειρα.
αν κανεις στην ειδικοτητα σου θα εχεις συναγωνισμο μονο με αντρες αρα -μειον Πολλα ατομα δηλαδη γυναικες.
Σωστός ο παίκτης...

οποτε καλυτερα μας συμφερει να δηλωσουμε στην κατηγορια στρατου... Και κατι ακομα δηλαδη οτι ειδικοτητα ειχες στον στρατο θα παρεις κ ως λιμενοφυλακας; Ετσι γινεται με αυτη την κατηγορια; Και το πιστοποιητικο τυπου α θα πρεπει να το παρω απο στρατολογια; Απο κεπ; Η απο την μοναδα που απολυθηκα;

Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Μια ερώτηση έχω να κάνω για την συμπλήρωση της αίτησης, ζητάει αριθμό μητρώου αρρένων ξέρεις κανείς που τον βρίσκουμε αυτόν τον αριθμό έχει κάποια σχέση με το ΣΑ; Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει ευχαριστώ εκ των προτέρων!

dionisis25
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από dionisis25 »

Νίκος έγραψε:Μια ερώτηση έχω να κάνω για την συμπλήρωση της αίτησης, ζητάει αριθμό μητρώου αρρένων ξέρεις κανείς που τον βρίσκουμε αυτόν τον αριθμό έχει κάποια σχέση με το ΣΑ; Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Θα πας στο δημαρχείο που ανήκεις και θα το ζητήσεις. Ένας αριθμός είναι στο δημοτολόγιο.
Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

dionisis25 έγραψε:
Νίκος έγραψε: Μια ερώτηση έχω να κάνω για την συμπλήρωση της αίτησης, ζητάει αριθμό μητρώου αρρένων ξέρεις κανείς που τον βρίσκουμε αυτόν τον αριθμό έχει κάποια σχέση με το ΣΑ; Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Θα πας στο δημαρχείο που ανήκεις και θα το ζητήσεις. Ένας αριθμός είναι στο δημοτολόγιο.

Ευχαριστώ για την απάντηση, μήπως ξέρεις αν μπορώ να το ζητήσω και απο τα ΚΕΠ;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες