Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 6
Προσπαθήστε να μην γράφετε ότι να'ναι και μπερδεύεται τον κόσμο. Η Προκήρυξη λέει ακριβώς :''Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν.1599/1986, ότι δεν έχουν υποβάλει άλλη αίτηση για την 'ιδια προκήρηξη.''
Επαναλαμβάνω το ερώτημα πού έκανα πιο πάνω Γιατί Δεν πήρα ακόμα απάντηση :
Αν μπορεί κάποιος 100% σίγουρα να με απαντήσει. Έχω το δικαίωμα να κάνω τα χαρτιά μου και για το λιμενικό και για την πυροσβεστική και εν συνεχεία για τους ειδικούς φρουρούς; Μπορώ η δεν επιτρέπεται;
Ευχαριστώ.
Αν μπορεί κάποιος 100% σίγουρα να με απαντήσει. Έχω το δικαίωμα να κάνω τα χαρτιά μου και για το λιμενικό και για την πυροσβεστική και εν συνεχεία για τους ειδικούς φρουρούς; Μπορώ η δεν επιτρέπεται;
Ευχαριστώ.
milanistalazos έγραψε:Προσπαθήστε να μην γράφετε ότι να'ναι και μπερδεύεται τον κόσμο. Η Προκήρυξη λέει ακριβώς :''Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν.1599/1986, ότι δεν έχουν υποβάλει άλλη αίτηση για την 'ιδια προκήρηξη.''
Ευχαριστώ.
Εννοειται φιλε και μπορεις, ειναι εντελως διαφορετικες προκυρηξεις.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 17
Οποιος γραφει ας λεει σε ποια κατηγορια θα δηλωσει και τι μορια συγκεντρωνει. Ετσι για να ξερουμε
- Kostas17
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
Παιδια κατεθεσε κανεις τα χαρτια του χθες να μας πει αριθμο πρωτοκολλου να δουμε πως παει με τις αιτησεις?
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 70
εχεις δικιο μπερδευτηκα εγω... Εννοει να μην εχεις κανει 2 φορες για την ιδια...nikosl86 έγραψε:Acheen έγραψε:vaggelisch έγραψε: Για να ανακεφαλαιωσουμε...
τα δικαιολογητικα για υπαξιωματικους ειναι τα εξης
1. Αιτηση συμμετοχής
2. Επικυρωμενο αντιγραφο πτυχίου ή; Απολυτηριο λυκειου
3.2 φωτογραφίες τυπου διαβατηριου
4. Επικυρωμενο φωτοαντιγραφο ταυτότητας
5. Υπεθυνη δηλωση οτι ολα ειναι αληθη
6. Υπευθυνη δηλωση οτι δεν εχει γινει αιτηση σε αλλη προκυρυξη
7. Πιστοποιητικο ξενης γλωσσας μεταφρασμενο
8.ECDL
9. Χαρτι απο ορθοπεδικο για την υψομετρηση
αυτα ειναι για τους υπαξιωματικους την γενικη κατηγορια
αν κατι αλλο λειπει θα ηθελα να μου το πειτε
ευχαριστω
Βαγγέλη, το 6 που αναφέρεις πού το γράφει; Δεν είδα να λέει κάπου ότι δεν μπορείς να κάνεις αίτηση αλλού...
Το 6 δεν ισχυει, ρωτησα οταν πηγα να χαρτια μου για σημαιοφορους. Εχουμε το δικαιωμα και στις 3 προκυρηξεις να γινει αιτηση.
παντως τα αλλα ειναι ενταξει απο οσο ξερω... Συγνωμη για την παρερμηνεια...
Για τους υπαξ τα (δ) στρατολογικα στοιχεια (για τους άνδρες) τα συμπληρώνουμε όπως και να έχει; και αν ναι στο κλάδος ε. δ. που υπηρέτησα (πχ πεζοναυτησ), ειδικότητα (πχ διαβιβαστησ), στρατολογικό γραφείο (πχ 521 ΤΠ/ν) ειναι σωστά; . το ίδιο για τους λιμενοφύλακες τα (β) στρατολογικα στοιχεια (για τους άνδρες) και (στ) υπηρετησαντες στις ε. δ. τα συμπληρώνουμε όπως και να έχει; ευχαριστώ
Δημιουργήθηκε ξεχωριστό θέμα για τη προκήρυξη των Δόκιμων Σημαιοφώρων του ΛΣ. Εκεί μεταφέρθηκε και μέρος των μηνυμάτων.
Προκήρυξη Λιμενικού Σώματος/Δόκιμοι Σημαιοφόροι
Προκήρυξη Λιμενικού Σώματος/Δόκιμοι Σημαιοφόροι
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
Γεια τις αιτήσεις για τις προκηρύξεις των Λφ και των υπαξ τις παίρνουμε απο τα λιμεναρχεία όπου θα καταθέσουμε τα χαρτιά; Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει. Ευχαριστώ
τις εκτυπωνεις εσυ πηρα και το ρωτησα την παρασκευη,dionisis25 έγραψε:Γεια τις αιτήσεις για τις προκηρύξεις των Λφ και των υπαξ τις παίρνουμε απο τα λιμεναρχεία όπου θα καταθέσουμε τα χαρτιά; Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει. Ευχαριστώ
Ερωτηση: Αφου στην προκυρηξη αναφερουν και για καλο επιπεδο καποιας ξενης γλωσσας, γιατί στην Αιτηση δεν εχει κουτακι για καλο επιπεδο. Παρα μονο αριστο και πολυ καλο ;

σωστο αυτο που λες... Δεν εχει για καλο, παντως αν εχεις lower δεν νομιζω οτι πρεπει να ανυσηχεις γιατι το λεει ξεκαθαρα στην προκ. Ισως δεν εχει ξεχωριστο κουτακι επειδη δεν δίνει παραπανω μορια... Ειδωμεν παρασκευη κοντη γιορτηcroft έγραψε:Ερωτηση: Αφου στην προκυρηξη αναφερουν και για καλο επιπεδο καποιας ξενης γλωσσας, γιατί στην Αιτηση δεν εχει κουτακι για καλο επιπεδο. Παρα μονο αριστο και πολυ καλο ;

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το λιμενικο
Έχω απολυτήριο λυκείου 16,7 και Πτυχίο ΑΕΙ 6,88.
Έχω 2 ξένες γλώσσες σε άριστο επίπεδο, μια σε πολύ καλό και φυσικά κομπιούτερ. Με συμφέρει να δώσω σημαιοφόρων, υπαξ δευτεροβάθμιας ή υπάξ ΑΕΙ; Όποια σχετική άποψη ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.
Έχω 2 ξένες γλώσσες σε άριστο επίπεδο, μια σε πολύ καλό και φυσικά κομπιούτερ. Με συμφέρει να δώσω σημαιοφόρων, υπαξ δευτεροβάθμιας ή υπάξ ΑΕΙ; Όποια σχετική άποψη ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.
nikopaok4 έγραψε:σωστο αυτο που λες... Δεν εχει για καλο, παντως αν εχεις lower δεν νομιζω οτι πρεπει να ανυσηχεις γιατι το λεει ξεκαθαρα στην προκ. Ισως δεν εχει ξεχωριστο κουτακι επειδη δεν δίνει παραπανω μορια... Ειδωμεν παρασκευη κοντη γιορτηcroft έγραψε:Ερωτηση: Αφου στην προκυρηξη αναφερουν και για καλο επιπεδο καποιας ξενης γλωσσας, γιατί στην Αιτηση δεν εχει κουτακι για καλο επιπεδο. Παρα μονο αριστο και πολυ καλο ;
Αντε να δουμε...

μαλλον σημαιοφορων αδερφε... Εχεις σχετικα χαμηλο βαθμο πτυχιου.Fayl έγραψε:Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το λιμενικο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες