Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
prom

Δημοσίευση από prom »

Δε μοριοδοτουνται απλα ς δινουν το δικαιωμα να κανεις τα χαρτια σου. Μετα εξετάσεις που εγω που είδα την ύλη δε καλυπτεται ευκολα. Μη πω με τιποτα... Ασε που πρωτη φορα εβαλαν τοσα δικαια... Αλλες φορες δεν ειχαν τοσα πολλα. Οποτε μονοι οσοι ηξεραν απο πριν... Οτι θα βαλουν τοσα δικαια κατι κάνουν... Εγω απο Ασοεε δεν εχω κανει δικαιο και ουτε ηθελα βεβαια...

dionisis25
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από dionisis25 »

Γεια ήθελα να ρωτήσω αν με πτυχίο οικονομικών με βαθμό 7,58 lower ecdl κ βαθμό απολυτηρίου λυκείου 18,4 έχω καμιά ελπίδα στους υπάξ κ τους λιμενοφύλακες; Θα έχω πιο πολλές ελπίδες ως υπαξ αν δηλώσω απόφοιτος λυκείου?
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 271

Δημοσίευση από greko_27 »

prom έγραψε:Δε μοριοδοτουνται απλα ς δινουν το δικαιωμα να κανεις τα χαρτια σου. Μετα εξετάσεις που εγω που είδα την ύλη δε καλυπτεται ευκολα. Μη πω με τιποτα... Ασε που πρωτη φορα εβαλαν τοσα δικαια... Αλλες φορες δεν ειχαν τοσα πολλα. Οποτε μονοι οσοι ηξεραν απο πριν... Οτι θα βαλουν τοσα δικαια κατι κάνουν... Εγω απο Ασοεε δεν εχω κανει δικαιο και ουτε ηθελα βεβαια..

Αξιωματικος στο λιμενικο σωμα θα γινεις και οχι εφοριακος.... Ειναι αδιανοητο ενας αξιωματικος του λς να μην γνωριζει τα βασικα του ποινικου, διοικητικου και ναυτικου δικαιου... Και εγω οταν ημουν στη σχολη ποτε δεν το χωνεψα το ναυτικο δικαιο και εας το ειχα για ενα μονο 6μηνο. Αλλα αναγκαστικα να διαβασω γιατι ειδα οτι οντως μου χρειαζεται και εας ημουν μηχανικος
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

GEO έγραψε:Γεια σας... Σκεφτομαι να κανω τα χαρτια μου για δοκ. Υπαξιωμ. Λιμενικου. Ειμαι φοιτητης ΑΕΙ (χρωσταω για πτυχιο μονο ενα μαθημα ενω εχω με περασει τα τις πληροφορικες του αει (4 πληροφορικες), εχω βαθμο απολυτηριου λυκειου 15, ενω μολις τελειωσα το στρατιωτικο μου ως εφεδρος ανθυπολοχαγος ΜΧ-Γ... Δυστυχως δεν εχω σχετικη πιστοποιηση για ξενη γλωσσα... Αυτα τα δικαιολογητικα μπορω να τα καταθεσω η θα αποριφθουν; Εχω ελπιδες; Οποιος γνωριζει παρακαλω ας απαντησει... Ευχαριστω

θα απορριφθει η αιτηση σου.
νικολας

Δημοσίευση από νικολας »

greco μια ερώτηση, στην σελίδα 18 της προκυρηξης για υπαξιοματικους Το ιβ) Βεβαίωση ιατρού ειδικότητας Ορθοπεδικού (Ιδιώτη ή Δημοσίου), στην οποία θαπρέπει να αναγράφεται-βεβαιώνεται απαραιτήτως ότι ο/η υποψήφιος/α:(Επώνυμο,

Όνομα, Πατρώνυμο, Μητρώνυμο, Α. Δ. Τ)

εννοει ότι πρέπει να επισκεφτουμε ορθοπεδικό για να πστοποιήσει το ύψος μας ;

σορυ για το πρήξιμο αδερφέ απλά φαίνεσε λίγο ψαγμενος.

υ. Γ. Μερικές ερωτήσεις είναι πολύ τραγικές ρε παιδία διαβάστε λίγο την προκύρηξη.

gorgi

Δημοσίευση από gorgi »

Γεια σας θα ήθελα να κάνω και γω μια ερώτηση. Μπορεί κάποιος να κάνει αίτηση και στην Προκήρυξη Δοκίμων υπαξιωματικών και στην προκήρυξη δοκίμων λιμενοφυλάκων ταυτόχρονα;Αν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ.

nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από nikopaok4 »

gorgi έγραψε:Γεια σας θα ήθελα να κάνω και γω μια ερώτηση. Μπορεί κάποιος να κάνει αίτηση και στην Προκήρυξη Δοκίμων υπαξιωματικών και στην προκήρυξη δοκίμων λιμενοφυλάκων ταυτόχρονα;Αν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ.

αν διαβαζες πιο πάνω ή τις προκυρήξεις θα έπαιρνες την απαντησή σου. Ναι μπορεις...

MrJohn

Δημοσίευση από MrJohn »

Φαινεται ξεκαθαρα απο τα μαθηματα οτι θέλουν μόνο νομικους... Δεν ειναι δυνατον να βγαλεις τοσα δικαια... ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

MrJohn έγραψε:Φαινεται ξεκαθαρα απο τα μαθηματα οτι θέλουν μόνο νομικους... Δεν ειναι δυνατον να βγαλεις τοσα δικαια... ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
ε καλα μην το λες... Ειναι απαραίτητο να ξέρεις δικαιο φίλε μου για αξιωματικός πας.

PANAGIOTIS

Δημοσίευση από PANAGIOTIS »

Ειμαι πτυχιουχος εμπορικου ναυτικου. Χρειαζεται ecdl για το λιμενικο;

prom

Δημοσίευση από prom »

Δεν αμφιβαλλει κανεις οτι χρειαζονται τα δικαια αλλα εγω μένω στο οτι στον προηγουμενο διαγωνισμο δεν είχε τοσα πολλα... Και φυσικα πρεπει να διδαχθουν και ναυτικο και διοικητικο αλλα εγω μένω στο θεμα των εξετασεων. Γιατι ουσιαστικα με ένα μαθημα μονο οικονομια και τα αλλα δικαια στις εξετασεις Το πλεονεκτημα δεν χρειαζεται να πω ποιος το εχει... Οι νομικαριοι.
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Θέλω να επιμείνω λίγο σε ένα ποστ που έκανα νωρίτερα Στην σελίδα 18 της προκυρηξης για υπαξιοματικους Το ιβ) Βεβαίωση ιατρού ειδικότητας Ορθοπεδικού (Ιδιώτη ή Δημοσίου), στην οποία θαπρέπει να αναγράφεται-βεβαιώνεται απαραιτήτως ότι ο/η υποψήφιος/α:(Επώνυμο,

σημαίνει οτι πρεπει να πάρουμε χαρτί απο ορθοπεδικό ή αφορα κάτι άλλο;

nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

prom έγραψε:Δεν αμφιβαλλει κανεις οτι χρειαζονται τα δικαια αλλα εγω μένω στο οτι στον προηγουμενο διαγωνισμο δεν είχε τοσα πολλα... Και φυσικα πρεπει να διδαχθουν και ναυτικο και διοικητικο αλλα εγω μένω στο θεμα των εξετασεων. Γιατι ουσιαστικα με ένα μαθημα μονο οικονομια και τα αλλα δικαια στις εξετασεις Το πλεονεκτημα δεν χρειαζεται να πω ποιος το εχει... Οι νομικαριοι.
δε διαφωνω απλα να σημειωσω οτι οταν καποιος τελειώνει νομικη πιστευω πρωτα κοιτάει να γίνει δικηγόρος και όχι να μπει στο ΛΣ η διαφορα στα χρηματα είναι μεγάλη. Επίσης δε ξέρω ποια σχολή τελείωσες απλα εγώ που είμαι απο τει σχολη διοιήκησης και οικονομίας έχω διδαχθεί 3 δίκαια + αξιόγραφα. Με ένα γερο ντου πιστέυω οτι κάτι γίνεται

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

νικολας έγραψε:greco μια ερώτηση, στην σελίδα 18 της προκυρηξης για υπαξιοματικους Το ιβ) Βεβαίωση ιατρού ειδικότητας Ορθοπεδικού (Ιδιώτη ή Δημοσίου), στην οποία θαπρέπει να αναγράφεται-βεβαιώνεται απαραιτήτως ότι ο/η υποψήφιος/α:(Επώνυμο,

εννοει ότι πρέπει να επισκεφτουμε ορθοπεδικό για να πστοποιήσει το ύψος μας ;

σορυ για το πρήξιμο αδερφέ απλά φαίνεσε λίγο ψαγμενος.

υ. Γ. Μερικές ερωτήσεις είναι πολύ τραγικές ρε παιδία διαβάστε λίγο την προκύρηξη.

πρεπει να επισκεφτειτε ορθοπεδικο οπου θα πιστοποιει το υψος σας.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

PANAGIOTIS έγραψε:Ειμαι πτυχιουχος εμπορικου ναυτικου. Χρειαζεται ecdl για το λιμενικο;

πιστοποιημενη γνωση ξενης γλωσσας (τουλαχιστον λοουερ) + ecdl ή τουλαχιστον διπλωμα αξιωματικου γ' ταξεως εμπορικου ναυτικου σε ισχυ
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες