vaggelisch έγραψε:Εγω δεν λεω οτι θα γινει αλλα πολλα εχουμε δει τοσα χρονια... Απο την στιγμη που οι υπαξιωματικοι χωριζονται σε κατηγοριες (αει, τει κλπ) η επιλογη των ατομων που θα παμε για εξετασεις πως θα γινει;
ανα ειδικοτητα-κατηγορια. Και οσες θεσεις μεινουν κενες θα βαλουν τους δικους τους
Παιδια εχω μια απορια... Εγω εχω απολυτηριο ημερησιου λυκειου... Ομως πανω στο απολυτηριο δεν γραφει την βαθμολογια απο την εκθεση κ τα αγγλικα! Τι κανω τοτε εγω; Τα σχολεια ειναι κλειστα για να πηγαι να παρω καποιο χαρτι... ; γτ μεσα στην αιτηση μας θα πρεπει να αναγραψουμε βαθμολογιες! Ξερει κανεις τι γινεται τοτε?
μαριος έγραψε:Παιδια εχω μια απορια... Εγω εχω απολυτηριο ημερησιου λυκειου... Ομως πανω στο απολυτηριο δεν γραφει την βαθμολογια απο την εκθεση κ τα αγγλικα! Τι κανω τοτε εγω; Τα σχολεια ειναι κλειστα για να πηγαι να παρω καποιο χαρτι... ; Γτ μεσα στην αιτηση μας θα πρεπει να αναγραψουμε βαθμολογιες! Ξερει κανεις τι γινεται τοτε;
πηγαινε στην διευθυνση δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης της περιοχης σου εκει μπορει να σε βοηθεισουν.
Θοδωρής έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου πει αν το ecdl είναι απαραίτητο ή προαιρετικό για να δηλώσω για λφ; ...
Είναι απαραίτητο για να μπορείς να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό. Συνεπώς και να το έχει κάποιος ναι μέν μπορεί να λάβει μέρος στην προκύρηξη αλλά δεν μοριοδοτείται.
Παιδια ειμαι Δοκιμος στο Πεζικο στα βαρεα οπλα και απολυομαι τον Απριλη 2012 κανονικα! Μπορω να καταθεσω χαρτια για την προκυρηξη για λιμενοφυλακας ή πρεπει να εχω απολυθει πρωτα?
Νικος έγραψε:Παιδια ειμαι Δοκιμος στο Πεζικο στα βαρεα οπλα και απολυομαι τον Απριλη 2012 κανονικα! Μπορω να καταθεσω χαρτια για την προκυρηξη για λιμενοφυλακας ή πρεπει να εχω απολυθει πρωτα;
Θα πρέπει να έχεις απολυθεί πρώτα.
Γενικά να ξέρετε οι ενδιαφερόμενοι ότι θα πρέπει να έχετε απολυτήριο στρατού για να διαγωνιστείτε σε προκυρήξεις των σωμάτων ασφαλείας.
vaggelisch έγραψε:Εγω δεν λεω οτι θα γινει αλλα πολλα εχουμε δει τοσα χρονια... Απο την στιγμη που οι υπαξιωματικοι χωριζονται σε κατηγοριες (αει, τει κλπ) η επιλογη των ατομων που θα παμε για εξετασεις πως θα γινει;
ανα ειδικοτητα-κατηγορια. Και οσες θεσεις μεινουν κενες θα βαλουν τους δικους τους
ναι αλλα ας πουμε οτι για την κατηγορια ΤΕ που θελουν 20 ατομα θα βγει πινακας με ολους που κανανε πληρεις αιτησεις ή θα τους βαλουν ολους μαζι και ο Θεος βοηθος...
ναι αλλα ας πουμε οτι για την κατηγορια ΤΕ που θελουν 20 ατομα θα βγει πινακας με ολους που κανανε πληρεις αιτησεις ή θα τους βαλουν ολους μαζι και ο Θεος βοηθος...
πχ καταθετουν 1000 ατομα εγκυρες αιτησεις για την κατηγορια ΤΕ θα καλεσουν τους πρωτους 40 στην σειρα καταταξης...20 μονον; Πανω απο 8500 μορια οι επιτυχοντεσ
Μια ερώτηση βασικά θα ήθελα να κάνω. Εάν κάποιος είχε ειδικότητα στον στρατό οδηγός αυτοκινήτου ανήκει στην άλλη κατηγορία στους λιμενοφύλακες; Δηλαδή, στην τέταρτη;
Σε σχεση με αυτο που ρωταει ο solid. Θελω και εγω να κανω μια ερωτηση... Σε ποιες απο τις δυο κατηγοριες ειναι καλυτερα να κανει καποιος Τα χαρτια του; Σε αυτη με απολυτήριο λυκειου; Η στην κατηγορια που λεει για ειδικοτητες που εχουμε παρει στον στρατο; Τι πιστευεται?
Greco καλα αυτα που λες, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι κακο να γνωριζεις και κατι για τον ανταγωνισμο που θα συναντησεις...
Κατι ακομη, στην προκυρηξη για σημαιοφορους δεν χρειαζεται να συμπεριλαβουμε πιστοποιητικο τυπου Α γιανα αποδειξουμε οτι εχουμε τελειωσει με τις στρατιωτικες μας υποχρεωσεις;
Δεν ειδα κατι τετοιο στην προκυρηξη, αλλα μου φαινεται και λιγακι δυσκολο να καθονται να το ζητανε αυτεπαγγελτα για καθε υποψηφιο...
Greco οταν λές 2) Αφηνουν αρκετο διαστημα στα βυσματα να μαζεψουν τα μορια που απαιτουν δημοσιευοντας την προκ 2 με 3 βδομαδες πριν την καταθεση των δικαιολογητικων.(κατι που παλαιοτερα δεν γινοταν) Οποτε +1 μηνας για την καταθεση των δικαιολογητικων παμε στις 50 μερες περιθωριο για τα ντουρντουβακια
τι εννοεις; Τι μόριο προλαβαινεις να πάρεις Μέσα σε 50 μέρες;