Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
De_nnis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από De_nnis »

Μια ερωτηση θελω να κανω! μετα απο ποσο καιρο απο την ληξη της προυεσμιας για τους λ/φ γινονται οι υγειονομικες εξετασεις; Αν ξερετε πανω κατω! ευχαριστω.
kostash
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από kostash »

Τελικα τι γινεται αν κανουμε κ για τα δυο χαρτια και για λ/φ και για υ/κους; Θα βγουνε μαζι τα αποτελεσματα ωστε να ξερουμε σε πιο απο τα δυο θα παμε?
Άβαταρ μέλους
nick_
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από nick_ »

greko_27 έγραψε:
nick_ έγραψε:Παιδια καλησπερα. Συγγνωμη για το πρηξιμο αλλα αν ξερει κανεις, ειτε εχει ακουσει κατι, ας μας βοηθησει...

Σκεφτομαι να δωσω για σημαιοφορος. Εχω διπλωμα πολυτεχνειου. Αυτο που παρατηρησα στα αποτελεσματα του 2008 ειναι οτι ειχαν προκηρυχθει 5 θεσεις για το πολυτεχνειο κ μονο 3 καλυφθηκαν! Αυτο σημαινει ή οτι δε εδωσαν πολλοι ή οτι ελάχιστοι κατάφεραν να περάσουν τη βάση. Γιατι ετσι οπως εγινε, αυτοι απο το πολυτεχνειο αν απλα περνουσαν τη βαση εμπαιναν! Επίσης, τοτε η προκυρηξη ειχε βγει τελη Ιουλη και τα αποτελεσματα των γραπτων εξετασεων 12 Σεπτεμβρη. Αυτο σημαινει οτι το διαστημα που χε να προετοιμαστει καποιος ηταν πολυ μικρο!
Τοτε τα μαθηματα ηταν 3. Κ αν τωρα ειναι το ιδιο διαστημα κ τα μαθηματα πλεον ειναι 5 ειναι ακομα πιο δυσκολο. Το μονο θετικο ειναι οτι οι θεσεις ειναι διπλασιες κ παραπανω...

Κ θελω να ρωτησω: Το επιπεδο των θεματων πως ειναι; Ξερει καποιος;5 μαθηματα (εχει κ δικαια που καποιος στο πολυτεχνειο ουτε καν εχει δει) σε 1 μηνα οχι μονο δε βγαινουν καλα, βγαινουν αρπα κολλα! Δινουν πολλοι και περνανε ελαχιστοι τη βαση ή το αντιθετο;Παιζει μεσον για να μπεις;Καλως ή κακως εχω κ καποιες αλλες υποχρεωσεις γυρω απο εξετασεις και θα τις παρατησω αν ειναι να δωσω για σημαιοφορος.Θελω πολυ να μπω, ομως ετσι οπως ειναι το ολο πραγμα κι αν ειναι στημενο ετσι ωστε να μπουν συγκεκριμενοι δε θα μπω γιατι μεσον δεν παιζει. Κ θα ηταν κριμα να παρατησω την αλλη μου υποχρεωση για μια τρυπα στο νερο. Καθε βοηθεια για οποιον γνωριζει κατι δεκτη! Ευχαριστω πολυ!

Παλαιοτερα εννοειτε πως χρειαζοταν μεσον... Εικόνα. Ουτε καν το συζηταμε αυτο... Τωρα τι γινεται ομως;ΕικόναΕπειδη οι υποψηφιοι θα εχουν το δικαιωμα να κανουν εστανση μεσω ασεπ που αφορα τη νομιμοτητα του διαγωνισμου σιγουρα δεν θα γινουν ''λαδιες'' τοσο ευκολα στην βαθμολογηση των γραπτων... . Αλλα μπορουν τα θεματα πριν το διαγωνισμο να διαρρευσουν στα γνωστα βυσματο παιδια των ανωτατων αξιωματικων και πολιτικων... Επειδη θα γινει κληρωση τα θεματα που θα μπουν θα ειναι στανταρ... Δηλαδη πχ απο τα 12 θεματα-ερωτησεις (αναλογως και με το μαθημα) θα κληρωθουν τα 3... Εαν ομως σου δωσω και τα 12 θεματα-ερωτησεις πριν τις εξετασεις σιγουρα θα γραψεις καλα... ειναι δυνατον να διαρρευσουν;... Ναι εαν εχεις τις καταλληλες γνωριμιες οσον αφορα την επιτροπη που θα βαλει τα θεματα για τις εξετασεις. Επειδη οι θεσεις ειναι πολλες σιγουρα αυτοι που θα το κανουν θα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα... Παλαιοτερα δεν χρειαζοταν καν να το κανεις αυτο γιατι δεν μπορουσε καποιος να κανει εστανση για την βαθμολογηση-αναβαθμολογηση των γραπτων. Οποτε αυτοι που επρεπε να περασουν-περνουσανΕικόνα... Αυτη τη φορα σαφως θα ειναι καλυτερα τα πραγματα απο παλιοτερα ετη... Ομως την αλλη υποχρεωση σου να μην την αφησεις και εαν γινεται να τα συνδυασεις και τα 2... Δηλαδη δωσε και εαν περασεις εχει καλως και εαν οχι απλως συνεχιζεις στην αλλη υποχρεωση σου... Καλη επιτυχιαΕικόνα

Ευχαριστω grecko Εικόνα Σε σχεση με το αλλο μηπως ξερεις; Το ποσοι εδωσαν; Δηλαδη, οκ, ξερω οτι απο το πολυτεχνειο ειχαν βγαλει 5 θεσεις κ περασαν 3. Ποσοι ομως εδωσαν; Αυτο πως μπορω να το μαθω; Αν τους παρω τηλ κ ρωτησω παιζει να μου πουν; Ουτε καν, ε;Εικόνα
λιμ_1

Δημοσίευση από λιμ_1 »

''Να μην υπερβαίνουν το 26ο έτος της ηλικίας τους κατά την 31 Δεκεμβρίου 2011, δηλαδή όσοι γεννήθηκαν από 01-01-1986 και μεταγενέστερα... ''Αυτό αναφράφεται στην προκήρυξη των αστυφυλάκων για το 2011! Στους λιμενοφύλακες γιατί να ισχύει απο 01-01-85; Το αναγράφει κάπου αυτό ή είναι δικοί μας υπολογισμοί; Μηπως πρέπει να αναθεωρήσουμε τα Όρια ηλικίας; Παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος που ξέρει... ! Ευχαριστώ!
λιμ_1

Δημοσίευση από λιμ_1 »

λιμ_1 έγραψε:''Να μην υπερβαίνουν το 26ο έτος της ηλικίας τους κατά την 31 Δεκεμβρίου 2011, δηλαδή όσοι γεννήθηκαν από 01-01-1986 και μεταγενέστερα... ''Αυτό αναφράφεται στην προκήρυξη των αστυφυλάκων για το 2011! Στους λιμενοφύλακες γιατί να ισχύει απο 01-01-85; Το αναγράφει κάπου αυτό ή είναι δικοί μας υπολογισμοί; Μηπως πρέπει να αναθεωρήσουμε τα Όρια ηλικίας; Παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος που ξέρει... ! Ευχαριστώ!

Σόρρυ... Στην προκηρυξη λιμενοφυλάκων λέει ότι το όριο του 26 ετους θεωρείται ότι συμπληρώνεται την 31-12-2011. ΕικόναΕικόνα

γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Καλημερα παιδια... Επειδη δεν καταλαβα κ πολλα απο τις προκυριξεις σημαιοφωρων και λιμενοφυλακων...
να κανω μια ερωτηση θελει να κανει η κοπελα μου τα χαρτια τις...
εχει τελειωσει δημοσια διοικιση (ΑΕΙ) παντιο με βαθμο 7,3 και εχει και βαθμο απολυτιριου 17,4
επισης εχει lower kai ecdl
σε ποια απο τις δυο την συμφερει να κανει τα χαρτια τησ;
ευχαριστω πολυ!
nikosl86
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από nikosl86 »

Παιδια ειναι απαραιτητο μαζι με την αιτηση να παραδωσουμε και πιστοποιητικο τυπου Α στρατολογικης καταστασης για να αποδειξουμε την εκπληρωαη τους η' το ζητανε αυτεπαγγελτα αυτοι?
Κωστας Χανια

Δημοσίευση από Κωστας Χανια »

Απο τι βλεπω εχουμε πρηξει ασχημα με τις ερωτησεις, αλλα ρε παιδια μια βοηθεια απο καποιον πιο εμπειρο σε αυτα τα θεματα φανταζει θησαυρος σε αυτην την φαση...

Ξερει κανεις μηπως απο που πρεπει να διαβασουμε για τα μαθηματα; Γιατι δεν εχω ιδεα αν παιζει καποιο συγκεκριμενο βιβλιο που τα περιλαμβανει μεσα, απο καποιο σαιτ στο ιντερνετ η κατι τετοιο... Γιατι πραγματικα θελω να ξεκινησω αλλα δεν ξερω απο που!

Και κατι ακομη, τωρα που θα βγει η προκυρηξη για υπαξ πρεπει να ξανακανουμε τα παντα απο την αρχη; Δηλαδη ξανατρεξιμο Αθηνα για υψομετριση, ψυχοτεχνικα και αθληματα, η παιρνουν τα δικαιολογητικα και τα αποτελεσματα στα τεστ απο τις εξετασεις που θα κανουμε για ΔΣ;

Ευχαριστω εκ των προτερων

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 271

Δημοσίευση από greko_27 »

Κωστας Χανια έγραψε:Απο τι βλεπω εχουμε πρηξει ασχημα με τις ερωτησεις, αλλα ρε παιδια μια βοηθεια απο καποιον πιο εμπειρο σε αυτα τα θεματα φανταζει θησαυρος σε αυτην την φαση...

Ξερει κανεις μηπως απο που πρεπει να διαβασουμε για τα μαθηματα; Γιατι δεν εχω ιδεα αν παιζει καποιο συγκεκριμενο βιβλιο που τα περιλαμβανει μεσα, απο καποιο σαιτ στο ιντερνετ η κατι τετοιο... Γιατι πραγματικα θελω να ξεκινησω αλλα δεν ξερω απο που!

Και κατι ακομη, τωρα που θα βγει η προκυρηξη για υπαξ πρεπει να ξανακανουμε τα παντα απο την αρχη; Δηλαδη ξανατρεξιμο Αθηνα για υψομετριση, ψυχοτεχνικα και αθληματα, η παιρνουν τα δικαιολογητικα και τα αποτελεσματα στα τεστ απο τις εξετασεις που θα κανουμε για ΔΣ;

Ευχαριστω εκ των προτερων

θεματα δεν προκειτε να βρειτε... Την υλη την αναγραφει μεσα στην προκ... Σε οσες προκ και εαν κανεις τα χαρτια σου σε τοσες θα κατεβεις για υγειονομικα και αθληματα... Εννοειτε πως πρεπει να βαλεις βαθια το χερι σου στην τσεπηΕικόνα
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

nikosl86 έγραψε:Παιδια ειναι απαραιτητο μαζι με την αιτηση να παραδωσουμε και πιστοποιητικο τυπου Α στρατολογικης καταστασης για να αποδειξουμε την εκπληρωαη τους η' το ζητανε αυτεπαγγελτα αυτοι;

εννοειτε πως πρεπει να το δωσεις μαζι με την αιτηση σου... Πως θα αποδειξει καποιος οτι υπηρετησε σαν δοκιμος στον στρατο;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

nick_ έγραψε:

Ευχαριστω grecko Εικόνα Σε σχεση με το αλλο μηπως ξερεις;Το ποσοι εδωσαν; Δηλαδη, οκ, ξερω οτι απο το πολυτεχνειο ειχαν βγαλει 5 θεσεις κ περασαν 3. Ποσοι ομως εδωσαν; Αυτο πως μπορω να το μαθω; Αν τους παρω τηλ κ ρωτησω παιζει να μου πουν; Ουτε καν, ε;Εικόνα

λαθος διατυπωση τους ποσους κοψανε θες να πειςΕικόνα... Ασε γιατι ηθελα και εγω το 2007 να δωσω αλλα ενα εγκυρο πουλακι με προλαβε λεγοντας οτι οι θεσεις ειναι ηδη δωσμενες Εικόνα... Και ουτε προκειτε ναμαθεις ποσοι εδωσαν... Και σιγα μην ξερουν. Αυτοι κοιμουνται ορθιοιΕικόνα

γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Παιδια μπορει καποιος σας παρακαλω να μου απαντησει σε ποια απο τις δυο προκυρηξεις να κανει η κοπελα μου τα χαρτια της

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από Greek_Army »

γιωργος έγραψε:Παιδια μπορει καποιος σας παρακαλω να μου απαντησει σε ποια απο τις δυο προκυρηξεις να κανει η κοπελα μου τα χαρτια της

Πες μας τι έχει τελειώσει λύκειο, τει, αει για να σου πούμε
Nικος

Δημοσίευση από Nικος »

Παιδια μπορει καποιος να μου στηλει το linK της προκηρυξης γιατι δεν μπορω να την βρω.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από Greek_Army »

Nικος έγραψε:Παιδια μπορει καποιος να μου στηλει το linK της προκηρυξης γιατι δεν μπορω να την βρω.

Αν βαριέσαι να ψάξεις πως να την βρεις

Σελίδα 33
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες