Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
nick_
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από nick_ »

Παιδια καλησπερα. Συγγνωμη για το πρηξιμο αλλα αν ξερει κανεις, ειτε εχει ακουσει κατι, ας μας βοηθησει...

Σκεφτομαι να δωσω για σημαιοφορος. Εχω διπλωμα πολυτεχνειου. Αυτο που παρατηρησα στα αποτελεσματα του 2008 ειναι οτι ειχαν προκηρυχθει 5 θεσεις για το πολυτεχνειο κ μονο 3 καλυφθηκαν! Αυτο σημαινει ή οτι δε εδωσαν πολλοι ή οτι ελάχιστοι κατάφεραν να περάσουν τη βάση. Γιατι ετσι οπως εγινε, αυτοι απο το πολυτεχνειο αν απλα περνουσαν τη βαση εμπαιναν! Επίσης, τοτε η προκυρηξη ειχε βγει τελη Ιουλη και τα αποτελεσματα των γραπτων εξετασεων 12 Σεπτεμβρη. Αυτο σημαινει οτι το διαστημα που χε να προετοιμαστει καποιος ηταν πολυ μικρο!
Τοτε τα μαθηματα ηταν 3. Κ αν τωρα ειναι το ιδιο διαστημα κ τα μαθηματα πλεον ειναι 5 ειναι ακομα πιο δυσκολο. Το μονο θετικο ειναι οτι οι θεσεις ειναι διπλασιες κ παραπανω...

Κ θελω να ρωτησω: Το επιπεδο των θεματων πως ειναι; Ξερει καποιος;5 μαθηματα (εχει κ δικαια που καποιος στο πολυτεχνειο ουτε καν εχει δει) σε 1 μηνα οχι μονο δε βγαινουν καλα, βγαινουν αρπα κολλα! Δινουν πολλοι και περνανε ελαχιστοι τη βαση ή το αντιθετο;Παιζει μεσον για να μπεις;Καλως ή κακως εχω κ καποιες αλλες υποχρεωσεις γυρω απο εξετασεις και θα τις παρατησω αν ειναι να δωσω για σημαιοφορος. Θελω πολυ να μπω, ομως ετσι οπως ειναι το ολο πραγμα κι αν ειναι στημενο ετσι ωστε να μπουν συγκεκριμενοι δε θα μπω γιατι μεσον δεν παιζει. Κ θα ηταν κριμα να παρατησω την αλλη μου υποχρεωση για μια τρυπα στο νερο. Καθε βοηθεια για οποιον γνωριζει κατι δεκτη! Ευχαριστω πολυ!
Europa

Δημοσίευση από Europa »

To λοιπον.Για ecdl. Πατε σε ενα εξεταστικο κεντρο με το πτυχιο σας και ρωτιστε αμα ισχυει ακομα. Αν σας πουνε οτι εληγε 31/12/2010 μην σας νοιαζει γιατι συμφωνα με προκυρηξη πηραν παραταση πιστοποιησης μεχρι 31.12.2011 απο τον ΟΕΕΚ. Αν δεν ισχυουν δωστε το τεστακι.184 ευρω Για τις 3 ενοτητες που ζηταει θα σας βγει και εξετασεις εχει καθε 4 μερεσ! Επισης υπολογιστε +10-15 Εργασιμες για την πιστοποιηση απο τον ΟΕΕΚ.(ΥΓ. Πλεον πρεπει να πιασεις 75% απο 60% που ισχυει πριν 2006).

Φιλε Vasilis για το MOS τσεκαρε την προκυρηξη αμα ειναι στα πιστοποιημενα αποδεικτικα γνωσης χειρισμου υπολογιστων που ζητανε. Αν οχι 184 ευρω για ECDL Progress... Περαστικα. Και εγω πρεπει να το ξαναδωσω (τοχω απο 2003... )

Για Αγγλικα. Το πιο γρηγορο πτυχιο που μπορειτε να παρετε ειναι το IELTS. Εχει 2-3 φορες το μηνα εξετασεις και παιρνεις αποτελεσματα (επισημα παρακαλω) Σε 13 μερεσ. Κοστος 190 ευρω. Πρεπει να πιασεις 4,5 (Β2) στο συνολο και οχι σε καθε ενοτητα ξεχωριστα πραγμα που κανει το βαθμο δυσκολιας αστειο.

Ερωτηση: Πως μπορω να δω τι I ημουν στο στρατο; Εχω ενα θεμα. Ημουν ειδικες δυναμεις αλλα με διωξαν 2 μηνες πριν απολυθω γιατι πλακωθηκα με εναν ΕΠΟΠ. Στην μοναδα πεζικου που με στειλαν εκανα κανονικα υπηρεσιες ασκησεις κτλπ και εχω πρασινο απολυτηριο. Ελπιζω να μην με τραβηξαν κανα Ι ψυχολογικο για το συμβαν στην Χαλκιδα...

Άβαταρ μέλους
john
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από john »

Ηθελα να ρωτησω. Το πτυχιο το toeic αν το εχεις μπορεις να παρεις μερος; ΜΕΤΡΑΕΙ;

interfc

Δημοσίευση από interfc »

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω, αν γνωρίζετε η προκήρυξη των υπαξιωματικών θα χρειάζεται τει και αν έχει γραπτές εξετάσεις
kostash
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από kostash »

john έγραψε:Ηθελα να ρωτησω. Το πτυχιο το toeic αν το εχεις μπορεις να παρεις μερος; ΜΕΤΡΑΕΙ;

απο οτι λεει στην προκυρηξη μετραει για β2 και για γ1 κανονικα

kostash
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από kostash »

Καλημερα εγω που εχω της microsoft τα χαρτια ρε παιδια για τα office επανω στα πτυχια δεν γραφει ημερομηνια αποκτησης... Ειναι σαν αυτο
Εικόναδεν μετραει δηλαδη; Πρεπει να ξανα δωσω;

Kωστας Χανια

Δημοσίευση από Kωστας Χανια »

Δηλαδη αν καταλαβα καλα, μετα την υποβολη των δικαιολογητικων η μονη σιγουρη ημερομηνια ειναι 17 Αυγουστου για υψομετρηση και καθε φορα θα νεα βγαινει ανακοινωση για επομενη ημερομηνια (αθληματων, ψυχοτεχνικων κ. Τ. Λ.) ;
aposp
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από aposp »

Όταν μιλάει για ΑΕΙ, συμπεριλαμβάνει και τα ΑΤΕΙ, μιας και είναι και αυτά τριτοβάθμια εκπαίδευση;

αναφέρομαι στην προξύρηξη των σημαιοφόρων
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 271

Δημοσίευση από greko_27 »

nick_ έγραψε:Παιδια καλησπερα. Συγγνωμη για το πρηξιμο αλλα αν ξερει κανεις, ειτε εχει ακουσει κατι, ας μας βοηθησει...

Σκεφτομαι να δωσω για σημαιοφορος. Εχω διπλωμα πολυτεχνειου. Αυτο που παρατηρησα στα αποτελεσματα του 2008 ειναι οτι ειχαν προκηρυχθει 5 θεσεις για το πολυτεχνειο κ μονο 3 καλυφθηκαν! Αυτο σημαινει ή οτι δε εδωσαν πολλοι ή οτι ελάχιστοι κατάφεραν να περάσουν τη βάση. Γιατι ετσι οπως εγινε, αυτοι απο το πολυτεχνειο αν απλα περνουσαν τη βαση εμπαιναν! Επίσης, τοτε η προκυρηξη ειχε βγει τελη Ιουλη και τα αποτελεσματα των γραπτων εξετασεων 12 Σεπτεμβρη. Αυτο σημαινει οτι το διαστημα που χε να προετοιμαστει καποιος ηταν πολυ μικρο!
Τοτε τα μαθηματα ηταν 3. Κ αν τωρα ειναι το ιδιο διαστημα κ τα μαθηματα πλεον ειναι 5 ειναι ακομα πιο δυσκολο. Το μονο θετικο ειναι οτι οι θεσεις ειναι διπλασιες κ παραπανω...

Κ θελω να ρωτησω: Το επιπεδο των θεματων πως ειναι; Ξερει καποιος;5 μαθηματα (εχει κ δικαια που καποιος στο πολυτεχνειο ουτε καν εχει δει) σε 1 μηνα οχι μονο δε βγαινουν καλα, βγαινουν αρπα κολλα! Δινουν πολλοι και περνανε ελαχιστοι τη βαση ή το αντιθετο;Παιζει μεσον για να μπεις;Καλως ή κακως εχω κ καποιες αλλες υποχρεωσεις γυρω απο εξετασεις και θα τις παρατησω αν ειναι να δωσω για σημαιοφορος.Θελω πολυ να μπω, ομως ετσι οπως ειναι το ολο πραγμα κι αν ειναι στημενο ετσι ωστε να μπουν συγκεκριμενοι δε θα μπω γιατι μεσον δεν παιζει. Κ θα ηταν κριμα να παρατησω την αλλη μου υποχρεωση για μια τρυπα στο νερο. Καθε βοηθεια για οποιον γνωριζει κατι δεκτη! Ευχαριστω πολυ!

Παλαιοτερα εννοειτε πως χρειαζοταν μεσον... Εικόνα. Ουτε καν το συζηταμε αυτο... Τωρα τι γινεται ομως; ΕικόναΕπειδη οι υποψηφιοι θα εχουν το δικαιωμα να κανουν εστανση μεσω ασεπ που αφορα τη νομιμοτητα του διαγωνισμου σιγουρα δεν θα γινουν ''λαδιες'' τοσο ευκολα στην βαθμολογηση των γραπτων... . Αλλα μπορουν τα θεματα πριν το διαγωνισμο να διαρρευσουν στα γνωστα βυσματο παιδια των ανωτατων αξιωματικων και πολιτικων... Επειδη θα γινει κληρωση τα θεματα που θα μπουν θα ειναι στανταρ... Δηλαδη πχ απο τα 12 θεματα-ερωτησεις (αναλογως και με το μαθημα) θα κληρωθουν τα 3... Εαν ομως σου δωσω και τα 12 θεματα-ερωτησεις πριν τις εξετασεις σιγουρα θα γραψεις καλα... ειναι δυνατον να διαρρευσουν; ... Ναι εαν εχεις τις καταλληλες γνωριμιες οσον αφορα την επιτροπη που θα βαλει τα θεματα για τις εξετασεις. Επειδη οι θεσεις ειναι πολλες σιγουρα αυτοι που θα το κανουν θα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα... Παλαιοτερα δεν χρειαζοταν καν να το κανεις αυτο γιατι δεν μπορουσε καποιος να κανει εστανση για την βαθμολογηση-αναβαθμολογηση των γραπτων. Οποτε αυτοι που επρεπε να περασουν-περνουσανΕικόνα... Αυτη τη φορα σαφως θα ειναι καλυτερα τα πραγματα απο παλιοτερα ετη... Ομως την αλλη υποχρεωση σου να μην την αφησεις και εαν γινεται να τα συνδυασεις και τα 2... Δηλαδη δωσε και εαν περασεις εχει καλως και εαν οχι απλως συνεχιζεις στην αλλη υποχρεωση σου... Καλη επιτυχιαΕικόνα
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

aposp έγραψε:Όταν μιλάει για ΑΕΙ, συμπεριλαμβάνει και τα ΑΤΕΙ, μιας και είναι και αυτά τριτοβάθμια εκπαίδευση;

αναφέρομαι στην προξύρηξη των σημαιοφόρων

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ... Δεν μπορουν να δωσουν οι υποψηφιοι των ΤΕΙ-ΑΤΕΙ οπως θες ονομασε το...
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

kostash έγραψε:Καλημερα εγω που εχω της microsoft τα χαρτια ρε παιδια για τα office επανω στα πτυχια δεν γραφει ημερομηνια αποκτησης... Ειναι σαν αυτο
Εικόναδεν μετραει δηλαδη; Πρεπει να ξανα δωσω;

θα πρεπει να τηλ στο αρχηγειο... μηπως και το δεχτουνε μεταφρασμενο απο επισημη αρχη... Αυτο που γνωριζω ειναι οτι δεν μπορει να το δεχτει το λσ... Αλλα για καλο και για κακο κανε μια ερωτηση...
vaggelisch
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από vaggelisch »

Εγω που εχω Το TOEFL απο 25/08/2007 μετραει για την προκυρυξη και αν ναι γνωριζει καποιος τα επιπεδα;

ευχαριστω

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

vaggelisch έγραψε:Εγω που εχω Το TOEFL απο 25/08/2007 μετραει για την προκυρυξη και αν ναι γνωριζει καποιος τα επιπεδα;

ευχαριστω

γιατι δεν διαβαζεις τι λεει η προκηρυξη; Μεσα γραφει ολα τα πτυχια που γινονται δεκτα... Και κατι τελευταιο... Ολα τα πτυχια των ξενων γλωσσων δεν ληγουν... Δηλαδη εαν καποιος πηρε το μιτσιγκαν το προφισιενσι το 2004 σαφως και θα γινει δεκτο στο διαγωνισμο...
vaggelisch
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από vaggelisch »

Στην προκυρυξη των σημαιοφορων δεν αναφερει αυτο που λεω... Απλα δεν ξερω το επιπεδο που πιανω με το βαθμο που εχω... Αυτο ρωταω. Σαν πιστοποιητικο λογικα ισχυει... Βεβαια οταν βγει των υπαξιωματικων μπορει ν το αναφερει

aposp
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από aposp »

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση grecko.

στους λιμενοφύλακες τώρα, αναφέρει σαν κατηγορία τις ειδικότητες που αποκτηθήκανε κατά την υπηρεσία, έχω πρόβλημα ταξινόμησης,

είχα ειδικότητα Ηλεκτρονικος Η/Υ, και καθήκοντα χειριστή κλωβού Ρ/Ε (ραντάρ/ επικοινωνία) σε παρατηρητήριο του ΠΝ. Σαν τι μπορώ να το θέσω;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες