panthiras έγραψε:Παιδια καλησπερα εχω τελειωσει σχολη και επισημα πλεον απο τον μαιο αλλα ορκιζομαι τον επομενο μαιο. Ετσι ειναι στο μεσολογγι η συγκεκριμενη, θα εχω προβλημα αν καταθεσω βαιβαιωση σπουδων αποφητησης;Και ενα αλλο ερωτημα οτι δεδομενου η σχολη μου εχει να κανει με πληροφορικη το ecdl δεν μου χρειαζεται να υποθεσω. Σωστα;
καλησπέρα
υποτίθεται οτι με την ορκομωσια παιρνεις επισημα το χαρτι (ωστε να το βάλεις στο τοιχο Που λεμε... ) η βεβαιωση αποφοιτησης ειναι συνωνυμη του πτυχιου (στη δικη μου σχολη ΤΕΙ πληροφορικης αυτο ισχυε τουλάχιστον) αφου εχεις τελειωσει ολα τα μαθηματα εχεις περασει και την πτυχιακη...
αφου εισαι απο σχολη πληροφορικης δεν χρειαζεται ecdl (το λεει και στην προκυρηξη) αρκει η σχολη σου να ειναι μεσα σε αυτες που θελουν
Κι εγώ έχω τις ίδιες απορίες gx24... Νομίζω, όμως, κοιτάζοντας το αντίστοιχο ΠΔ και χωρίς να είμαι βέβαιος ότι το όριο μυωπίας πρέπει να είναι 4,5 βαθμοί, όσο και για να είσαι Ι1 στο στρατό.
Νικολα εχεις δικαιο... Αλλα για το συγκεκριμενο οριο οι σχολες του ΠΝ δεν αναφερονται καν... Το μαμημενο πδ το διαβασα ολο... Και ειδικα για την μυωπια καο λοιπς οφθαλμολογικες παθησεις (πχ υπερμετρωπια κλπ) οι σχολες του ΠΝ δεν αναφερονται πουθενα... Παλαιοτερα για του λφ, υπαξ και αξιωματικους ισχυε οτι ισχυε για τους υποψηφιους των σχολων του ΠΝ... αρα εαν λαβουμε υποψιν οτι η ΑΝΥΕ παντα, μα παντα ερμηνευει το νομο κατα το δοκουν και συμφωνα με τα βυσματα που την πιεζουν (ειδικα για το ΛΣ) ενα μονο θα πω... Να παρακαλατε την παναγια να μην σας κοψουν αδικα γι αυτο να εχετε στην ακρη λεφτα για τα δικαστηρια... Υπαρχουν πολλες περιπτωσεις που εχουν γινει παλαιοτερα.
nikosl86 έγραψε:Ρε παιδια τελικα καποιος που κανει τα χαρτια του για δοκιμος μπορει και να κανει και τα χαρτια του για λιμενοφυλακας με το απολυτηριο λυκειου;
kalos123 έγραψε:Ξερει κανεις ποσο ειναι το οριο της μυοπιας για να μπεις δοκιμος σημαιοφορος;
επειδη τα κανανε σκατα... Μαλλον γι αυτο το λογο θα κοπουν πολλοι... Οπως και στη συνεντευξη οπως και στον δεικτη μαζας... Ελπιζω να μερημνησουν να παρουν ζυγαρια για να σας μετρησουν και οχι να σας κοβουν περιπου με το ματι... Γιατι τους εχω ικανους
Ρε παιδια εγω που κοιταξα την προκυρηξη δεν ειδα πουθενα να λεει οτι θα δωσουμε κατι γραπτα... Μου εδωσε να καταλαβω οτι ειναι μονο με μορια και με τιποτα αλλο... Παντως ειναι απαραιτητη προυποθεση η καλη γνωση αγγλικων και το ecdl
Καλησπερα σε ολους. Εχω ολα τα προσοντα που αναφερει η προκυρηξη εκτος απο τα αγγλικα... Μπορει να μου πει καποιος που κ πως μπορω να δωσω για αγγλικα μεχρι να ξεκινησουν οι αιτησεις αν προλαβαινω; Εστω για το επιπεδο β2 που ζηταει...
vasilis έγραψε:Καλησπερα σε ολους. Εχω ολα τα προσοντα που αναφερει η προκυρηξη εκτος απο τα αγγλικα... Μπορει να μου πει καποιος που κ πως μπορω να δωσω για αγγλικα μεχρι να ξεκινησουν οι αιτησεις αν προλαβαινω; Εστω για το επιπεδο β2 που ζηταει...
για ριξε μια ματια http://www.hau.gr/?i=examinations.el.toeic-schedule
nikosl86 έγραψε:Ρε παιδια τελικα καποιος που κανει τα χαρτια του για δοκιμος μπορει και να κανει και τα χαρτια του για λιμενοφυλακας με το απολυτηριο λυκειου;
ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
τι διαφορα εχει ομως το ενα με το αλλο;
ΠΧ ενας αποφοιτος αει που ειναι 26 ετων μπορει να δωσει και για λφ και για υπαξ και για σημαιοφοροσ... Η διαφορα ειναι οτι οι λφ αποστρατευονται ανθυπασπιστες αντε το πολυ σημαιοφοροι ενω οι αξιωματικοι φτανουν μεχρι τους ανωτατους βαθμους της ιεραρχιασ... Βεβαια για να περασεις αξιωματικος θελει πολυ διαβασμα και το καταλληλο σπρωξιμο
Εγω δεν εχω καταλαβει κατι... Πες οτι κανουμε τα χαρτια μας και για λιμενοφυλακες και για υπαξιωματικους... Τα αποτελεσματα θα βγουνε μαζι ωστε να ξερουμε οτι μας πειρανε στους υπαξιωματικους και να μην παμε στους λιμενοφυλακες?
EΓω πάλι εχω την εξης απορία... Οι ΔΕ λιμενοφυλάκων με τους ΔΕ υπαξιωματικών θα εχουν τα ιδια κριτηρια προσληψης. Και αν ναι ποιος είναι ο λόγος διαφοροποιησης των; Υπάρχει καμία περίπτωση να δώσουν κάποια μαθήματα απόφοιτοι ΤΕ και ΠΕ.