Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από handballer »

Μην ασχολείστε ρε μάγκες το κοριτσάκι θέλει να μπει λιμενικο να χωθεί. Εντάξει αυτό δεν είναι κακό. Το κακό είναι που το παίζει ότι και καλά οι 3 πόντοι που της λείπουν και τι παραπάνω θα προσφέρει ένας άντρας και λοιπά. Και μόνο ότι αποχώρησε από το forum μόλις είδε λίγο τα σκούρα τα λέει όλα. Ασε μας κοριτσάκι μου, τράβα στην κουζίνα σου και το βραδάκι άμα θες παμε για κανενα ποτακι. Που θα μας πει ότι μισούμε τις γυναίκες και ότι θα αμφιβάλλεις για την λέξη άνδρας...
maria00

Δημοσίευση από maria00 »

Και εγω επιλαχουσα...
Mr.H
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Mr.H »

Η αλήθεια παιδιά είναι ότι δεν υπάρχει χώρος στην Ελλάδα για άλλους επιστήμονες και η αλήθεια είναι ότι η προκήρυξη του Λιμενικού βγήκε για να βολέψει συγκεκριμένα άτομα. Δεν είναι δυνατόν να ζητάνε μόνο 10 βατραχανθρώπους και 40 από ΕΔ από όλη την Ελλάδα αλλά από τις άλλες κατηγορίες να παίρνουν αβέρτα.

Και τι σόι ***** κριτήριο είναι το απολυτήριο λυκείου για εμάς που έχουμε τελειώσει ΕΔ;

Ας είχαμε περισσότερα αθλήματα, τεστ αντίληψης του χώρου, βολές, οτιδήποτε σχετικό όμως με το αντικείμενο. Χίλια δύο θα μπορούσαμε να είχαμε.

Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει το απολυτήριο λυκείου με την ικανότητα κάποιου να χρησιμοποιήσει το όπλο του και να εκπαιδευτεί σε σχολεία ειδικών δυνάμεων.
prom

Δημοσίευση από prom »

Για οικονομικους δε βγηκε ακόμα απο οτι βλεπω. Να ρωτήσω ξερει κανεις οι γραπτες εξετάσεις περιπου κατα προσέγγιση δηλαδή σε ποσο χρονικό διάστημα απο τώρα θα γίνουν

kim

Δημοσίευση από kim »

Εγώ Εχω επιπέδου β1 Πτυχίο Αγγλικών Λογικα δε Μπορώ Να Παρ Μερος στον Διαγωνισμό... Σωστά; Μέχρι Ποτε Τελειώνει η προθεσμία των Αιτήσεων Μηπως Προλάβω Να Πάρω Το β2;

vaggelisch
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από vaggelisch »

Το ecdl Εχει σημασια ποτε το πηραμε ή απλα οτι το εχουμε?
vaggelisch
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Για υπαξιωματικους μιας και ειναι το μονο που μας μενει για αγγλικα το lower κανει ή θελει και παραπανω?
dalena
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από dalena »

... Καλημέρα σε όλους... Διάβασα τις δημοσιεύσεις σχετικά με τις διακρίσεις ανδρων-γυναικών... Σίγουρα κακώς υπάρχουν αν και νομίζω ότι έχουν βγει συμφωνα με γενετικα-βιολογικα κριτηρια... Αλλα αυτό δεν είμαι αρμόδια να το κρίνω φυσικα... Πιστεύω πάντως ότι σίγουρα δε θα βοηθούσε ιδιαίτερα η δύναμη μιας γυναίκας σε μια "δυσκολη" κατάσταση είδικα στη περίπτωση που αυτή είναι μικροκαμωμένη... Για το υψος-βάρος κάπου έπρεπε να μπει ένα όριο και όσοι είναι έξω από αυτό πάντα θα γκρινιάζουν μη σας κάνει εντύπωση... Από την άλλη υπάρχουν άντρες που είναι 1,60και 100κιλα... Κ αυτοι νομίζω δε βοηθούν ιδιαίτερα... Τι ψάχνουμε τώρα... ως γυναίκα τα δικά μου κριτηρια πάντως δεν ήταν το "βόλεμα" ή το "άραγμα"... Είναι όνειρο δυστυχώς στις πανελλήνιες όταν έδινα δεν έπιανα στρατιωτικές σχολές και τώρα το βλέπω σαν μια δεύτερη ευκαιρία... Δεν έχω πρόβλημα ούτε με βάρδιες ούτε με τίποτα άλλο! Στον πολύ στενό "κύκλο" μου έχω αξιωματικούς του πν και γνωρίζω όλες τις δυσκολίες και αναποδιές από πρώτο χέρι... Νομίζω ότι θα μπορέσω να φανώ αντάξια με πολλούς άντρες μελλοντικούς συναδέλφους αν είμαι τυχερή και μπω στο λιμενικό και θα τα καταφέρω το ίδιο καλά και χωρίς να ζητήσω ειδική μεταχείρηση (κάτι που αν έκανα δε θα με τιμούσε καθόλου σαν άνθρωπο και θα ήταν ανεντιμο για τους άλλους) ...

vaggelisch
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Ποτε δεν πρεπει να κρινεις κανεναν... Ουτε αντρα ουτε γυναικα αλλα ολα φαινονται με τις ικανοτητες και την θεληση του καθενος στην δουλεια του... Αν ο αλλος μπει με βυσμα για βολεμα θα φανει περιτρανα ενω ενας που θελει να δολεψει επισης θα φανει η εργατικοτητα ανεξαρτητου φυλου...

dalena
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από dalena »

Εννοείται αυτά πιστεύω και εγώ... Αλλά ολοι αυτοί που μπαίνουν για να βολευτούν επιβαρύνουν εκείνους που πραγματικά θέλουν να κάνουν κάτι και δυστυχώς τις περισσότερες φορές είναι γυναίκες... Το λέω από περοστατικό που μου έτυχε και αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αρνητική διάθεση απέναντι στις γυναίκες των σωμάτων ασφαλείας και ενόπλων δυν. Ακόμα περισσότερο
prom

Δημοσίευση από prom »

dalena για σημαιοφορος Ενδιαφερεσαι η ειδικων καθηκοντων
dalena
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από dalena »

Υπαξιωματικούς... αξιωματικούς δε μπαίνω είμαι από ΑΤΕΙ.

νικολας

Δημοσίευση από νικολας »

Τι βλακεια ανακοινωση είναι αυτή στο http://www.hcg.gr/node/778 Σημαινει μήπως ότι αργεί ακόμα για τους υπαξιωματικούς; Με τον πόνο μας παίζουν?
andy_dani

Δημοσίευση από andy_dani »

Ψαρώσαμε! Εύζων με 230 ώρες στο Μνημείο με καύσωνα 40 βαθμούς!15 Παρατάξεις.3 Διαπιστευτήρια Προέδρου της Δημοκρατίας (εκ των οποίων το ένα με 5 ώρες ακινησίας) ...1 παρέλαση 25η Μαρτίου! Οπότε μικρέ κοίτα ψηλά:p Just Kidding...

Πότε και πού κάνουμε τα χαρτιά για Λιμενοφύλακες;
dalena
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από dalena »

Θα βρεις τα πάντα εδω http://www.hcg.gr/
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες