Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
uprising

Δημοσίευση από uprising »

Αγγλικα ειναι αναγκαστηκα Να ειναι πανω απο Β2 Για λιμενοφυλακας;1η φορα βαζουν αναγκαστηκα lower Για λιμενοφυλακας;
Mr.H
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Mr.H »

greko_27 έγραψε:
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Συγγνωμη αρχηγε τωρα το είδα. Να σε ρωτησω οταν λεει ειδικοτητες που αποκτήθηκαν μεσα στον στρατο... Εγω τελέιωσα δοκιμος αλλα με είχε ανευ ειδικοτητος, δεν νομιζω να υπάρχει κάποιο προβλημα;

οχι απλως περνεις 2000 μορια + επειδη εκανες δοκιμος στο στρατο

Το οποίο είναι τελείως άδικο γιατί χειρότεροι κοπρίτες από τους δόκιμους δεν υπάρχουν. Απορώ γιατί δε τον καταργούν αυτό τον θεσμό.

Πληρώνονται, δεν φυλάνε σκοπέτα και δεν κάνουν περίπολα μέσα στην βροχή και στο κρύο, κάθε μεσημέρι έξω, Σ/Κ στο σπιτάκι τους και η λίστα συνεχίζεται.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ας πούμε εσύ βρίσκεις δίκαιο ότι το ενιαίο με το τεε είναι στην ίδια κατηγορία; Το όριο στο ύψος είναι δίκαιο; Άντε στην επόμενη προκήρυξη να το βάλουνε στο 1.40 για τις γκόμενες μην αφήσουνε καμία απ'έξω...

Ισότητα Ισότητα μόνο μην πετύχω καμία να μυξοκλαίει τίποτα άλλο
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Δες το μνμ του. Εχει αδικο πουθενα; Τα εβαλαν ολα μαζι κ οτι κατσει! Παλι οι κυριες εχουν ευνοηθει.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
DORA

Δημοσίευση από DORA »

Greek_Army έγραψε:Ας πούμε εσύ βρίσκεις δίκαιο ότι το ενιαίο με το τεε είναι στην ίδια κατηγορία; Το όριο στο ύψος είναι δίκαιο; Άντε στην επόμενη προκήρυξη να το βάλουνε στο 1.40 για τις γκόμενες μην αφήσουνε καμία απ'έξω...

Ισότητα Ισότητα μόνο μην πετύχω καμία να μυξοκλαίει τίποτα άλλο

Καλησπέρα σε όλους σας... Θεωρώ πολύ άδικη αυτή την άποψη. Εξηγησέ μου αν θες, εγώ με πτυχιο 8,54, μεταπτυχιακο 9,14,proficiency στα αγγλικα,ecdl,ecdl expert, απολυτηριο λυκειου (δεν ξέρω αν χρειάζεται) 17,3 Γιατί να αποκλείομαι λόγω ύψους; Είμαι 1,57; Το θεωρείς δικαιο; Τι θα προσφέρουν στο λιμενικό σώμα οι 3 πόντοι που μου λείπουν;
DORA

Δημοσίευση από DORA »

Δεν βλέπω να απαντάει κανείς σας...
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 271

Δημοσίευση από greko_27 »

DORA έγραψε:
Τι θα προσφέρουν στο λιμενικό σώμα οι 3 πόντοι που μου λείπουν;

Respect οπως λενε και οι αμερικανοι... , Στο uscoastguard δεν υπαρχουν διακρισεις... Εδω υπαρχουν υπερ των γυναικων με το υψος, οπως υπαρχει και αδικια για οσους εχουν τελειωσει ενιαιο λυκειο οπου τους βαζουν στην ιδια κατηγορια με τα αλλα λυκεια... Και κατι τελευταιο στην αμερικη οι γυναικες πανε σε πλωτα σκαφη. Εδν στο ελλαντα μονο γραφειο με αποτελεσμα ο πωπως-περιφερεια μεσα σε λιγα χρονια να γινεται μεγαλυτερος απο το σταδιο του ΟΑΚΑ... Σορρυ αλλα αυτη ειναι η ωμη πραγματικοτητα...
DORA

Δημοσίευση από DORA »

Μάλιστα, το πρόβλημά σου λοιπόν είναι γενικότερα οι γυναίκες στο λιμενικό... Αν το θέτεις έτσι οκ. Το δέχομαι... Γιατί εγώ κατάλαβα ότι έχεις πρόβλημα με τις κοντές γυναίκες. Μπορείς φαντάζομαι κάπου να απευθύνεις τα αιτήματά σου οι γυναίκες στο εξής να κάνουν βραδινές υπηρεσίες στο φαρμακονήσι και στο αγαθονήσι ή και να πηγαίνουν στρατό. Ειλίκρινά αν υπάρχουν πολλοί που συμμερίζονται τις απόψεις θα αρχίσω να αμφισβητώ την έννοια της λέξης ΑΝΤΡΑΣ. Οι "ίσες" ευκαιρίες σε πείραξαν που υποτίθεται ότι έχουν τα 2 φύλα στην Ελλάδα?
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Γλυκια μου οταν τελειωσες την σχολη σου, οταν μαζεψες τα χαρτακια των αγγλικων σου κ των υπολογιστων σου τι ηθελες να γινεις; Κοριτσακι καριερας η να φορας την ασπρη (λιμενικο) -μπλε (αστυνομια) στολη για να σε κοιτανε πιο πολλα αντρικα ματακια. Τι απο τα δυο; Η μηπως δεν βρισκεις την δουλεια που περιμενες κ απλα πας να χωθεις εκει που μηνας μπαινει μηνας βγαινει θα περνεις τα λεφτακια σου κ θα κανεις κ της διακοπες σου;

Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φαντάζομαι πρώτη φορά ασχολείσαι με το λιμενικό έτσι;

Γύναικα στο λιμενικό και δυσμενή μετάθεση δεν υπάρχει

Ίσες ευκαιρίες ε; Το είδα σε προηγούμενες προκηρύξεις το ύψος ήτανε 1.65 για τις γυναίκες και 1.70 για τους άνδρες σε αυτή πήγε στο 1.60

στην προηγούμενη σειρά μπήκανε 350 γυναίκες πόσες θέλουνε;

Έχω παράδειγμα γκόμενας που είχε μπει το 2009 και παραιτήθηκε επειδή ήτανε μακρυά από τις φίλες τις και φέτος έδωσε για αστυφυλάκων! Ε βέβαια η αθήνα είναι δίπλα να βγαίνει για καφεδάκι με τις φίλες τις!
DORA

Δημοσίευση από DORA »

Επειδή είναι ανδροκρατούμενο το φορουμ και δεν βλεπω να δημοσιευονται οι απαντήσεις μου... Καληνύχτα και καλή επιτυχία σε όλους σας... Στους Αντρες αναφέρομαι... Εμείς οι γυναικες θα γίνουμε σερβιτόρες... Είμαστε καλές οταν σερβίρουμε για να αποκτά ενδιαφέρον το ποτό ή ο καφές σας. Ετσι βλέπεις πανω κάτω τη σκάλα δεν μεγαλώνει η περιφέρεια!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ότι έστειλες το έχω δημοσιεύση. Μόνο excel σου μάθανε;
milanistalazos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από milanistalazos »

Παιδιά αν δεν έχεις κανένα πτυχίο ξένης γλώσσας δεν μπορείς να πάρεις μέρος στο Διαγωνισμό;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

milanistalazos έγραψε:Παιδιά αν δεν έχεις κανένα πτυχίο ξένης γλώσσας δεν μπορείς να πάρεις μέρος στο Διαγωνισμό;

Δυστηχώς δεν μπορείς
Europa

Δημοσίευση από Europa »

Για ECDL. Εχει 4 φορες το μηνα εξετασεισ. Μπορεις να πας να δωσεις και χωρις να εχεις παρακολουθησει μαθηματα σε οποιοδηποτε εξεταστικο κεντρο. Το κοστος ειναι 70 ευρω για εκδοση καρτελας +38 ευρω η καθε ενοτητα. Η προκυρηξη ζηταει επαρκεια σε 3 ενοτητες απο το ECDL Core. Αρα το κοστος ειναι 70+ (38x3) =70+114=184 ευρvπουλα. Τα αποτελεσματα τα παιρνεις εκεινη την ωρα. ΟΜΩΣ! Η πιστοποιηση των αποτελεσματων απο τον ΟΕΕΚ κανει περιπου 10 εργασιμες μερεσ. Αρα μεχρι τις 9/9 προλαβαινεις ανετα να πας να δωσεις και να το χεις στα χερια σου.

Για αγγλικα. Το ΙELTS του British Council εχει εξετασεις 2 φορες το μηνα. Το κοστος ειναι 190 ευρωπουλα. Τα επισημα αποτελεσματα κανουν 13 μερες ΑΚΡΙΒΩΣ Να βγουν (Αγγλαρες θεοι!). Θες 4,5 να πιασεις (επιπεδο Β2) που ειναι very doable.(εγω ξενυχτης μετα την δουλεια εγραψα 7 στο academic. Εδω ζηταει το general που ειναι ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ πιο ευκολο απτο Academic).

YΓ.26! Ελεοσ. Στην παλια ηταν μεχρι 29. Ας ελπισουμε οτι ανθυποπλοιαρχοι οικονομολογοι και υπαξιωματικοι 8α ναι 29++ και χωρις master (ελεος No2. Τον οκτωμβρη παραδιδω πτυχιακη για το μαστερ... Δεν παιζει τοση γκαντεμια)

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης