Αλεξιπτωτιστές: Εκπαίδευση/Ασκήσεις
Ευχαριστώ Πάνε για την απάντηση!
Είναι σίγουρο ότι πας στα Χανιά πρώτα; ;
Εσύ έχεις υπηρετήσει;
Είναι σίγουρο ότι πας στα Χανιά πρώτα; ;
Εσύ έχεις υπηρετήσει;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 14
Ναι ειναι σιγουρο... ακομα υπηρετω...
ΟΚ! ευχαριστώ Πάνε900!
Γεια σας παιδια, ειμαι νεο μελος. Το πρωτο θεμα που διαβασα ειναι για τα αλεξιπτωτα ως παλιος ΚΔ ΑΛ. Οχι κ τοσο παλιος,294 σειρα ημουν. Λοιπον επειδη βλεπω κ ενδιαφερονται αρκετα ατομα να πω την προσωπικη μου εμπειρια. Τα ορια που γραφετε στα αγωνισματα ειναι σωστα. Δε σημαινει ομως τι αν πιασεις αυτα τα ορια θα σε παρουν κι ολας... Εξαρταται απο ποσα ατομα δηλωσουν για αλεξιπτωτα κ ποσα ατομα θα παρουν. Αν δηλωσουν πολλα ατομα οπως στη δικη μου σειρα για παραδειγμα τοτε ειναι δυσκολα τα πραγματα. Βυσμα παιζει κ χοντρο μαλιστα. Αν καποιος ειναι πολυ γυμνασμενος κ παει πολυ καλα στα αγωνισματα τοτε δεν εχει προβλημα. Το πολυ καλος ειναι σχετικο βεβαια αλλα για να ειστε σιγουροι πρεπει να χτυπατε πανω απο 60 καμψεις κ κοιλιακους κ πανω απο 15 ελξεις. Κ αυτο γιατι παιζει πολυ βυσμα... Αν τα πας απλα καλα περασεις δηλαδη τα ορια αλλα οχι πολυ υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να παρει αλλος τη θεση σου με πολυ χειροτερη επιδοση λογω βυσματος. Το ειδα να γινεται στην πραξη αυτο γι αυτο κ το γραφω...
_294_ Αυτό για το βύσμα το έχω ξανακούσει αλλά μου φάνηκε ψιλοάκυρο! Ποιός μπορεί να θέλει να βάλει βύσμα για να μπει στα αλεξίπτωτα;
Εσύ με πόσες έλξεις και κάμψεις πέρασες;
Οι έλξεις είναι όντως άνοιχτη λαβή (στο πλάτος των όμων) , το μονόζυγο πηδάς για να το πιάσεις και μετράνε μόνο αν είναι η έλξη από κάτω μέχρι το σαγόνι; ;
Συγγνώμη για το πρήξιμο αλλά είναι λίγοι που έχουν υπηρετήσει αλεξίπτωτα και πρέπει να μάθουμε!
Οι έλξεις είναι όντως άνοιχτη λαβή (στο πλάτος των όμων) , το μονόζυγο πηδάς για να το πιάσεις και μετράνε μόνο αν είναι η έλξη από κάτω μέχρι το σαγόνι; ;
Συγγνώμη για το πρήξιμο αλλά είναι λίγοι που έχουν υπηρετήσει αλεξίπτωτα και πρέπει να μάθουμε!
-
- Υποδεκανέας
Ποιός μπορεί να θέλει να βάλει βύσμα για να μπει στα αλεξίπτωτα; ... πιστεψε με παρα μα παρα πολλα ατομα... Ειτε για τα μορια ειτε για τα χρηματα ειτε για το να ειναι κοντα στην Αθηνα...
Συμφωνώ με τον PANOS900.1 άλμα μου έχουν πει είναι 1.200 Ευρώ. Και δεν είναι λίγα.
Και εκτός αυτού, είναι άλλη αίσθηση να πέφτεις με αλεξίπτωτο.
Και εκτός αυτού, είναι άλλη αίσθηση να πέφτεις με αλεξίπτωτο.
Μάνος έγραψε:_294_ Αυτό για το βύσμα το έχω ξανακούσει αλλά μου φάνηκε ψιλοάκυρο! Ποιός μπορεί να θέλει να βάλει βύσμα για να μπει στα αλεξίπτωτα;
Ποιός μπορεί να θέλει να βάλει βύσμα για να μπει στα αλεξίπτωτα;
Οσοι θελουν να γινουν αλεξιπτωτιστες κ ΜΠΟΡΟΥΝ να βαλουν βυσμα, το ΒΑΖΟΥΝ! Τουλαχιστον αν ειναι ενημερωμενοι για το τι παιζει. Που ειναι το περιεργο; Στην Ελλαδα ζουμε!
Οι ελξεις ειναι με ανοιχτη λαβη με τα δαχτυλα να κοιτανε μπροστα κ μετρανε οταν περασει το σαγονι.
Εγω εκανα απ οτι θυμαμαι 12 ελξεις κ 50 κ κατι καμψεις αλλα ο φιλος μου που εκανε σχεδεν τα ιδια πηγε παιζοναυτης. Αντιθετα περασαν αλλοι που δεν επιασαν ουτε το οριο.
Τα λεφτα εξαρτονται απο το ποσες συντηρησεις θα κανεις. Δεν παιζει ρολο ο αριθμος των αλματων. Αν εισαι ζυγη σειρα ειναι 2+1 απο ΣΒΕΑ για να παρεις την πουλαδα απο τα πρωτα 5 αλματα. Αν εισαι μονη σειρα θα ειναι 1+1 απο ΣΒΕΑ. Στην τελευταια συντηρηση νομιζω πηρα παραπανω 1170 αν θυμαμαι καλα. Επισης αυτα ειναι με κρατησεις. Αν δεν κανεις φορολογικη δηλωση οταν απολυθεις αν το ψαξεις μπορεις να παρεις κ τις κρατησεις που σου εχουν γινειι αν κ λιγοι το ξερουν κ ασχολουνται με αυτο.
Οχι ρε παιδια. μη μου λετε τετοια.
Και εγω δηλωσα αλεξιπτωτα για τον φεβρουαριο και κανω βαρη για να δυναμωσω.
294... εσυ ειχες μεσο; γιατι μας λες οτι τα ιδια εκανε και ο φιλος σου και δεν τον πηρανε.
Και κατι αλλο σημαντικο. αυτο που λενε αλμα απο τον πυργο τι ειναι ακριβως; που πηδας; και ειναι 10 μετρα. θυμαμαι καλα;
294... εσυ ειχες μεσο; γιατι μας λες οτι τα ιδια εκανε και ο φιλος σου και δεν τον πηρανε.
Και κατι αλλο σημαντικο. αυτο που λενε αλμα απο τον πυργο τι ειναι ακριβως; που πηδας; και ειναι 10 μετρα. θυμαμαι καλα;
b0z023 έγραψε:Οχι ρε παιδια. μη μου λετε τετοια.
Kανε βαρη αλλα οχι με πολλα κιλα κ λιγες επαναληψεις για ογκο. Λιγα κιλα κ αρκετες επαναληψεις για αντοχη. Επισης καμψεις, μονοζυγο κ πολυ αεροβια!
Εγω δεν ειχα κανενα γνωστο αλλα ευτυχως ενα φιλος μου που ειχε υπηρετισει παλιοτερα ΕΔ ειχε καποιον... Απο τη σειρα μου απο οτι ακουσα απο καποιον υπολοχαγο οι 15 πρωτοι στα αγωνισματα περασαν κανονικα. Μετα δεν επαιζε κανενα ρολο η επιδοση... Για αλεξιπτωτα ειχαμε δηλωσει 300 ατομα. Οποτε αν καποιος δεν ειχε βυσμα θα επρεπε να ειχε παρα πολυ καλη επιδοση στα αγωνισματα. Σε τοσο μεγαλο ποσοστο μπορει να μη γινεται παντα, στη δικια μου σειρα εγινε παντως.
Καλα θυμασαι για το αλμα απο τον πυργο.http://www.youtube.com/watchjRVH9nYv1xs
Αυτο κανω...12αρες κανω...
Ελξεις βγαζω τωρα 12 με ανοιχτη λαβη. κανω καμψεις 3-4 50αρες αλλα μεγιστο δεν εχω δοκιμασει... και αεροβια εχω πολυ καλη.
Και ενω παλια εκανα τους κοιλιακους μεχρι 40-42 μοιρες τωρα κανω τις στρατιωτικες. και ειδα τωρα ενα βιντεακι που κανουν με τα ποδια που σηκωνουν και θα κανω και απο εκεινες να προετοιμαστω και εκει.
Εχω τελειωσει τεφαα. ελπιζω να μετρησει και αυτο.
Ειμαι παντως καλα με αυτα μεχρι τωρα; και εχω ενα ακομα μηνα μπροστα μου.
Ελπιζω απλως να ειμαι στην υγεια μου καλα εκεινες τις μερες...
Οσο αναφορα αυτο για τον πυργο δεν καταλαβα και πολλα απο το βιντεακι... ΔΗΛΑΔΗ το μονο που κανεις ειναι να φυγεις απο εκει; και ουσιαστικα σε κραταει αυτο και σε παει απεναντι;
Και τι ειναι αυτο που φωναζει ΕΜΠΛΟΚΗ;
Και μια τελευταια ερωτηση... Ποτε δινεις τα αθληματα που λεγαμε πριν; καμψεις μονοζυγο κτλ; τις πρωτες μερες;
Ελξεις βγαζω τωρα 12 με ανοιχτη λαβη. κανω καμψεις 3-4 50αρες αλλα μεγιστο δεν εχω δοκιμασει... και αεροβια εχω πολυ καλη.
Και ενω παλια εκανα τους κοιλιακους μεχρι 40-42 μοιρες τωρα κανω τις στρατιωτικες. και ειδα τωρα ενα βιντεακι που κανουν με τα ποδια που σηκωνουν και θα κανω και απο εκεινες να προετοιμαστω και εκει.
Οσο αναφορα αυτο για τον πυργο δεν καταλαβα και πολλα απο το βιντεακι... ΔΗΛΑΔΗ το μονο που κανεις ειναι να φυγεις απο εκει; και ουσιαστικα σε κραταει αυτο και σε παει απεναντι;
Και μια τελευταια ερωτηση... Ποτε δινεις τα αθληματα που λεγαμε πριν; καμψεις μονοζυγο κτλ; τις πρωτες μερες;
Πολυ καλα εισαι δε νομιζω να εχεις κανενα προβλημα με τετοια φυσικη κατασταση. Αφου εισαι απο ΤΕΦΑΑ εχει καλες πιθανοτητες να σε επιλλεξουν κ για εκπαιδευτη στη ΣΧΑΛ. Κ εγω ΤΕΦΑΑ σπουδαζα αν κ δεν τελειωσα.b0z023 έγραψε:Αυτο κανω...12αρες κανω...
Οταν δωσεις τα αγωνισματα οι κοιλιακοι ειναι με τα ποδια κατω κ στα κραταει κ καποιος.
Φωναζει ΕΜΠΛΟΚΗ κ εσυ πρεπει να κανεις τις ενεργειες για ανοιγμα εφεδρικου αλεξιπωτου. Το τρανταγμα που νιωθεις οταν πεφτεις απο τον πυργο ειναι πολυ πιο δυνατο απο αυτο σε κανονικη πτωση. Δεν ειναι τιποτα. Της πρωτες φορες φοβασαι λιγο αλλα το συνηθιζεις. Μαθαινεις πως πρεπει να φευγεις απο το αεροπλανο, τα βηματα, να μετρας μολις φυγεις 101 102 103 με σκυμμενο κεφαλι κ μετα να κοιτας προς τα πανω για να δεις αν εχει ανοιξει ο θολος του αλεξιπτωτου.
Τα αθληματα δεν ειναι σιγουρο ποτε θα τα δωσεις αλλα αρκετα νωρις νομιζω, μετα την ορκομοσια βεβαια. Προσπαθησε αν μπορεις να μαθεις ποτε θα γινει γιατι εμας μας πηγαν για το μιλι αμεσως μετα το φαγητο...
294 σε ευχαριστω για τις απαντησεις :)
Πολυ πορωση το βιντεακι αυτο...
Εχει πολυ πλακα στο 2.02
Στο 1.53 τι κανει αυτος; φοβηθηκε η υπηρχε προβλημα;
Στο 2.40 τι κανουν αυτοι που ειναι κατω και δεν κανουν καμψεις;
Προς το τελος τι επαθε ο αλλος με το αλεξιπτωτο... Κριμα
Πολυ πορωση το βιντεακι αυτο...
Εχει πολυ πλακα στο 2.02
Στο 1.53 τι κανει αυτος; φοβηθηκε η υπηρχε προβλημα;
Στο 2.40 τι κανουν αυτοι που ειναι κατω και δεν κανουν καμψεις;
Προς το τελος τι επαθε ο αλλος με το αλεξιπτωτο... Κριμα
-
- Υποδεκανέας
Στο 1.53 ο τυπος απλα φοβηθηκε...
Στο 2.40 αυτοι που ειναι κατω και δεν κανουν καμψεις μετρανε τις καμψεις που περνουν οι αλλοι... ετσι γινεται στα αθληματα...
Και προς το τελος ο αλλος με το αλεξιπτωτο επαθε αυτο που εχουμε παθει ολοι απλα αυτος τα ψιλοσκατωσε και δεν εκανε αυτο που επρεπε να κανει...
Στο 2.40 αυτοι που ειναι κατω και δεν κανουν καμψεις μετρανε τις καμψεις που περνουν οι αλλοι... ετσι γινεται στα αθληματα...
Και προς το τελος ο αλλος με το αλεξιπτωτο επαθε αυτο που εχουμε παθει ολοι απλα αυτος τα ψιλοσκατωσε και δεν εκανε αυτο που επρεπε να κανει...
Χρονια σας πολλα με υγεια και αγαπη καλα δν το συζητω το βιντεο τα σπαει αλλα στεναχωριθηκα με το παλικαρι στο τελος που τον εσερνε το αλεξιπτωτο πως μπορει να το παθει αυτο καποιος το παθαινουν συχνα; 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες