Αλεξιπτωτιστές: Εκπαίδευση/Ασκήσεις
sg έγραψε:ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΣΧΑΛ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ
Τότε να σε έχουμε από κοντά

Καλησπέρα.
Ετοιμάζομαι να κόψω την αναβολή για να μπω Φεβρουάριο αλεξίπτωτα.
Ξέρει κανένας να μου πει υπεύθυνα ποιά είναι ακριβώς τα αγωνίσματα που πρέπει να περάσεις για να σε πάρουν;
Έχω ακούσει:
τρέξιμο 1,6χλμ σε 6 λεπτά,7έλξεις,30 κοιλιακούς και 30 κάμψεις.
Ισχύουν;
Και 2ον: αληθεύει ότι πληρώνεσαι για κάθε πτώση; αν ναι πόσα είναι τα χρήματα;
Ευχαριστώ πολύ.
Ξέρει κανένας να μου πει υπεύθυνα ποιά είναι ακριβώς τα αγωνίσματα που πρέπει να περάσεις για να σε πάρουν;
Έχω ακούσει:
Ισχύουν;
Ευχαριστώ πολύ.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 1
Ισχύει ότι έχεις ακούσει. Όσο καλύτερες οι επιδόσεις βέβαια τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να σε πάρουν. Τα λεφτά είναι νομίζωγύρω στα 1200Ε
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 14
Μάνος έγραψε:Καλησπέρα.
Έχω ακούσει:
Ισχύουν;
Ευχαριστώ πολύ.
τα αρχικα όρια για να σε επιλεξουν για αλεξίπτωτα ειναι 30 καμψεις... 8 ελξεις... 40 κοιλιακους και 7,5 λεπτα το μιλι... μετα στη σχαλ περνας αλλες δυο φορες τα τεστ... την πρωτη φορά ειναι 30... 4... 25... 7,5... αντιστοιχα... και τη δευτερη 40... 6... 40... 7... αντιστοιχα. Τα μοναδικά άλματα που πληρώνεσαι είναι αυτά τις συντήρησης που θα είναι ή 4 ή 6 ανάλογα με το πόσες συντηρήσεις θα προλάβεις.
-
- Υποδεκανέας
κάθε συντήρηση είναι 2 άλματα και 1.270 ευρω.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Παιδιά καλησπέρα κι απο μένα δεν εχω ξανα γράψει ποτέ στη σελίδα και επι της ευκαιρίας συγχαριτήρια. Είμαι φοιτητής ακόμα και σκέφτομαι τρελά για εδικές δυνάμεις καΙ συγκεκριμένα ΜΑΛ στο Μάλεμε είμαι απο Κρήτη και ήθελα να ρωτήσω πού μπορώ να βρώ πληροφορίες σχετικά με την εκπεύδευση και τισ πτώσεις πόσες είναι κτλ. ευχαριστώ
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
Μπορει καποιος να μας πει τα αθληματα στανταρ για να μπεις αλεξιπτωτα; γιατι αλλοι λενε 30 καμψεις αλλοι λενε 40... Μπορει καποιος να ειναι ακριβεις στο τι αθληματα και σε ποσες επαναληψεις γινονται...
Ρε παιδια οταν λεμε κοιλιακους τι ακριβως εννοουμε; Γιατι εγω κανω 3 χρονια bodybuilding αλλα 40 κοιλιακους σερι δε μπορω να κανω. Εκτος φυσικα αν εννοειται το απλο ανεβασμα.
-
- Υποδεκανέας
Οταν λεμε κοιλιακους εννοουμε ανεβασμα του σωματος μεχρι να φτασουν τα ποδια (τους κλασσικους κοιλιακους) και οχι να ανασηκωσεις το σωμα σου λιγα εκατοστα... Φιλε μου 40 κοιλιακους δεν ειναι και πολυ δυσκολο να τους κανεις... εγω στα αθληματα που ειχαμε δωσει ειχα κανει 82...
Ευχαριστω φιλε. Και γω τετοιους κανω πάνω απο 50...
Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σε 2 πράγματα:
1ον αν σε φωνάξουν στα αλεξίπτωτα, μετά το πεύκο πας μόνο ασπρόπυργο ή σε στέλνουν και πουθενά αλλού; ;
Και 2ον αληθεύει ότι κόβουν κόσμο πιο δύσκολα από τα αθλήματα λόγω λειψανδρίας; ;
Ευχαριστώ πολύ
1ον αν σε φωνάξουν στα αλεξίπτωτα, μετά το πεύκο πας μόνο ασπρόπυργο ή σε στέλνουν και πουθενά αλλού; ;
Και 2ον αληθεύει ότι κόβουν κόσμο πιο δύσκολα από τα αθλήματα λόγω λειψανδρίας; ;
Ευχαριστώ πολύ
-
- Υποδεκανέας
Θα πας μονο 5 εβδομαδες στο Μαλεμε για να περασεις τα ΠΕΝ και μετα μενεις μονο Ασπροπυργο... Και στα αγωνισματα αν δεν τα περασεις κοπηκες... γενικα κοβουν πολυ ευκολα αν ειχες καποιον τραυματισμο παλιοτερα και τετεια...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες