Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)
Μπορουμε να μαθουμε αν ειναι εγκυρες οι πληροφοριες που μας δινετε παραπανω; Αν εχετε καποιο δημοσιευμα που να λεει οσα εχετε γραψει ποσταρετε το λινκ η να μας ενημερωσετε που μπορουμε να το διαβασουμε και εμεις.
υγ. Το ονειρο δεν ειναι λιγουρια.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 77
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
μεγιστιας έγραψε:Μπορουμε να μαθουμε αν ειναι εγκυρες οι πληροφοριες που μας δινετε παραπανω; Αν εχετε καποιο δημοσιευμα που να λεει οσα εχετε γραψει ποσταρετε το λινκ η να μας ενημερωσετε που μπορουμε να το διαβασουμε και εμεις.
http://www.yen.gr/wide/yen.chtm?prnbr=28418
Παρε τηλεφωνο, ρωτα και πες μας αν εχεις νεωτερα!
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 271
μεγιστιας έγραψε:Μπορουμε να μαθουμε αν ειναι εγκυρες οι πληροφοριες που μας δινετε παραπανω; Αν εχετε καποιο δημοσιευμα που να λεει οσα εχετε γραψει ποσταρετε το λινκ η να μας ενημερωσετε που μπορουμε να το διαβασουμε και εμεις.
Ψαξε καλυτερα τι εστι λιμενικο σωμα και μετα ελα να το ξανασυζητησουμε
-
- Ταξίαρχος
Κι αν ειμαι?μεγιστιας έγραψε:Εισαι στο λιμενικο σωμα?
-
- Ταξίαρχος
Δεν εχω να συζητησω κατι! Γραφω 1 χρονο περιπου εδω και οτι ξερω το λεω. Δεν με πιστευεις; Δικο σου θεμα! Σου εδωσα ενα τηλεφωνο. Δικαιωμα σου να μην πιστεψεις και αυτα που θα σου πουν εκει.μεγιστιας έγραψε:Να το ξανασυζητησουμε.
Με συγχωρεις αλλα απο πανω μου ζητησαν να το ξανασυζητησουμε. Λογικα αυτος που μου το λεει θα πρεπει να ανηκει στο λιμενικο σωμα και θα ηθελα λοιπον αφου μου αναφερει αυτο το πραγμα να με ενημερωσει σχετικως. Τωρα γιατι μου απανταει καποιος αλλος δεν το γνωριζω. Οι ερωτησεις δεν γινονται σε προσωπικο επιπεδο οποτε αν νομιζει καποιος οτι θιγεται με τις ερωτησεις μου μπορει να απεχει απο αυτες. Αν γνωριζει καποιος σχετικα με το θεμα πληροφοριες, που πιθανον θα φανουν χρησιμες, ας τοποθετηθει επι του θεματος.
- greko_27
- Υποστράτηγος
μεγιστιας έγραψε:Να το ξανασυζητησουμε.
Το μοναδικο σωμα ασφαλειας με ΣΠΚ (Στρατιωτικο Ποινικο Κωδικα). Οι προσληψεις, οι μεταθεσεις και η βαθμολογικη εξελιξη δεν ειναι αξιοκρατικες. Σταθερο Ωραριο; Ξεχνα το... Απολαβες για υπερωριες; Καλο ανεκδοτο... Οδοιπορικα; Πανε και αυτα... Καποιοι χασανε και τα οδοιπορικα που τους χρωσταγε το κρατος απο το 2008... Γυναικες στο σωμα γυρω στο 40%, με οτι συνεπειες και εαν Συνεπάγεται Για το σωμα. Σε πολλους νομους το ΛΣ δεν εχει καλυψει ακομη τις φαρμακευτικες δαπανες πχ θεσσαλονικη. Καθε χρονο θα δαπανας λεφτα για την αψεγαδιαστη εμφανιδη σου, γιατι χορηγια για στολες και αρβυλα μην περιμενεις να παρεις... Μισθος ικανοποιητικος; Το αφηνω ασχολιαστο... Μπορω να πω και αλλα αλλα δεν ειναΙ της παρουσης
ΥΓ.1) Δεν παιζει καμμια σημασια εαν καποιος ειναι ή οχι στο ΛΣ
2) Ο 297ΙΜΑΚ σου εδωσε ενα τηλ, οποτε εαν μαθεις κατι για νεα προκηρυξη πες το και σε μας...
3) Εαν περιμενεις να δωσεις μονο για το ΛΣ τοτε σιγουρα εισαι χαμενος απο χερι στην παρουσα χρονικη στιγμη της οικονομικης κρισεως, απο τη στιγμη που ηδη θα υλοποιηθουν 1 προκυρηξη για την Πυροσβεστικη και 1 για τους ειδικους φρουρους μεσα στο 2011... Ουτε και εκει θα ειναι ευκολα για να περασει καποιος λογω των λιγων θεσεων που θα προκ αλλα τουλαχιστον ειναι κατι που κατα 90% θα πραγματοποιηθει...
-
- Ταξίαρχος
Χρησιμοποιησε την παραθεση για να ξερουμε σε ποιον απευθυνεσαι...μεγιστιας έγραψε: Τωρα γιατι μου απανταει καποιος αλλος δεν το γνωριζω.
ΥΓ.1) Δεν παιζει καμμια σημασια εαν καποιος ειναι ή οχι στο ΛΣ2) Ο 297ΙΜΑΚ σου εδωσε ενα τηλ, οποτε εαν μαθεις κατι για νεα προκηρυξη πες το και σε μας...
3) Εαν περιμενεις να δωσεις μονο για το ΛΣ τοτε σιγουρα εισαι χαμενος απο χερι στην παρουσα χρονικη στιγμη της οικονομικης κρισεως, απο τη στιγμη που ηδη θα υλοποιηθουν 1 προκυρηξη για την Πυροσβεστικη και 1 για τους ειδικους φρουρους μεσα στο 2011... Ουτε και εκει θα ειναι ευκολα για να περασει καποιος λογω των λιγων θεσεων που θα προκ αλλα τουλαχιστον ειναι κατι που κατα 90% θα πραγματοποιηθει...
σε ποιο αραγε σωμα ασφαλειας δεν βαζεις απο την τσεπη σου δεν πληρωνεσε υπερωριες και ολα τα υπολοιπα που εγραψες; Σε σωμα του στρατου ξηρας γνωριζω πως τους χρωστανε υπερωριες 2 χρονων! Δεν μπορω και δεν θελω να δωσω πουθενα σε καμμια προκυρηξη. Πιστευω πως οταν καποιος ρωταει για ενα θεμα δεν αφορα αποκλειστικα τον εαυτο του.
Που το ακουσες αυτο; Καλο για να ειναι αληθινό

-
- Ταξίαρχος
Φημη απο το Αρχηγειο για προκηρυξεις τον Σεπτεμβρη! Εγω το πιστευω γιατι το Σωμα ειναι στο 50% της ονομαστικης συνθεσης!μεγιστιας έγραψε:Εχουμε κανενα νεο για καμμια προκυρηξη λιμενοφυλακων για φετος?
- greko_27
- Υποστράτηγος
297ΙΜΑΚ έγραψε:Φημη απο το Αρχηγειο για προκηρυξεις τον Σεπτεμβρη! Εγω το πιστευω γιατι το Σωμα ειναι στο 50% της ονομαστικης συνθεσης!μεγιστιας έγραψε:Εχουμε κανενα νεο για καμμια προκυρηξη λιμενοφυλακων για φετος;
Με τι λεφτα;

Με τι λεφτα; Τοσες χιλιαδες θα απολυθουν. Αμα παρουν και 500 λιμενοφυλακες δε χαλασε ο κοσμος

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες