Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 77
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Greek_Army έγραψε:
TEO έγραψε:Νομιζω οτι έλεγε κατι για 12 για λυμενιφυλακες κ 14 για υπαξ
Δεν θυμάμαι ποιο είναι το όριο το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε φάνε τα μεγάλα απολυτήρια
Οπως τα λες ΤΕΟ αλλα ο τελευταιος Κ/Δ που μπηκε Λ/Φ με μορια ειχε περιπου 2500 οταν ειχα ρωτησει...
TEO

Δημοσίευση από TEO »

Δικιο εχετε. Στην προκηρυξη του 2007 που διαβαζω τωρα λεει ελεχιστο βαθμο αλυτηριο 10.
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

TEO έγραψε:Δικιο εχετε. Στην προκηρυξη του 2007 που διαβαζω τωρα λεει ελεχιστο βαθμο αλυτηριο 10.
Η προκηρυξεις του 07 δεν ηταν με μορια... αν το προσεξες...
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 271

Δημοσίευση από greko_27 »

TEO έγραψε:Δικιο εχετε. Στην προκηρυξη του 2007 που διαβαζω τωρα λεει ελεχιστο βαθμο αλυτηριο 10.

Του 2007 ηταν με γραπτες εξετασεις γι αυτο και ζητουσαν χαμηλο βαθμο απολυτηριου λυκειου.Τεσπα εαν βγει προκηρυξη ισως ο ελαχιστος βαθμος απολυτηριου δεν θα ειναι ο ιδιος με παλαιοτερα ετη. Το 2007 υπηρξε εισηγηση το καλοκαιρι (πριν βγει η προκηρυξη των λφ τον οκτωβριο και των υπαξ το νοεμβριο) ο ελαχιστος βαθμος απολυτηριου να κυμανθει στο 17 για λφ και 18 για υπαξ. Ευτυχως απορριφθηκε. Ειχε δημοσιευτει και στο site του ΥΕΝ πριν βγουν οι προκηρυξεις του 2007 ποια θα ηταν τα γενικα προσοντα... Δυστυχως δεν μου ανοιγει τωρα η συγκεκριμενη ιστοσελιδα.Εικόνα

ΥΓ. Οπως το εχουν πει οι περισσοτεροι εδω μεσα:Tα μεγαλα απολυτηρια εχουν ελπιδες με τα πτυχια των ξενων γλωσσων και Η/Υ σε μελλοντικες προκηρυξεις για το ΛΣ. Το ιδιο ισχυει και για τους πτυχιουχους.
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

TEO έγραψε:Του 2003 ήταν;
Και αυτο το εχω πει εδω μεσα, οποιος μπορει ας το βρει! μορια ηταν για Λ/Φ κ Υπαξ απο 98περιπου εχως και 2006. Απο το 1919 παντα εμπαινες με γραπτες. Αρχικα επρεπε να εχεις βισμα στο Π. Ν. και απο τοτε που το κρατος εδωσε σε ιδιωτες τις εγχωριες ακτοπλοικες γραμμες το βισμα κ επισημως ηταν εφοπλιστης! Το ιδιο ισχυε και στην περιοδο των μοριων, απλα αλλαξε το πως λειτουργουσε! στις μελλουσες προκηρυξεις δεν ξερω τι θα γινει...
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Καλησπερα και Χριστος Ανεστη! ΘΑ ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις ποτε αναμενονται περιπου οι προκηρυξεις για το Σωμα του Λιμενικου αλλα και για τους Αξιωματικους του Λιμενικους; Οπως βλεπω στα σχολια σας γνωριζετε τα μορια σας και θα ηθελα να μου πειτε πςς μπορω και εγω να δω ποσα μορια εχω; Λεει στην προκηρυξη με ποσα μορια πιστωνετε καθε προσον/πτυχιο; Μπορειτε να μου πειτε που μπορω να βρψ την προηγουμενη προκηρυξη η να μου πειτε το link για να την διαβασω; Ειμαι αποφοιτος ΑΕΝ Πλοιαρχων και εχω 12 μηνες θαλασσα σε εμπορικα παιζει κανεναν ρολο αυτο; Ευχαριστω πολυ!
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Γιάννης έγραψε:Καλησπερα και Χριστος Ανεστη! ΘΑ ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις ποτε αναμενονται περιπου οι προκηρυξεις για το Σωμα του Λιμενικου αλλα και για τους Αξιωματικους του Λιμενικους; Οπως βλεπω στα σχολια σας γνωριζετε τα μορια σας και θα ηθελα να μου πειτε πςς μπορω και εγω να δω ποσα μορια εχω; Λεει στην προκηρυξη με ποσα μορια πιστωνετε καθε προσον/πτυχιο; Μπορειτε να μου πειτε που μπορω να βρψ την προηγουμενη προκηρυξη η να μου πειτε το link για να την διαβασω; Ειμαι αποφοιτος ΑΕΝ Πλοιαρχων και εχω 12 μηνες θαλασσα σε εμπορικα παιζει κανεναν ρολο αυτο; Ευχαριστω πολυ!
Τα μορια τα υπολογιζουν συμφωνα με προκηρυξεις του 99 - 06 και δεν ειναι σιγουρο οτι θα ακολουθηθει ο ιδιος τροπος μοριοδοτησης. Οσο για το ποτε, εχει γραφτει κατ επαναλληψη εδω μεσα...
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Γιάννης έγραψε:Καλησπερα και Χριστος Ανεστη! ΘΑ ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις ποτε αναμενονται περιπου οι προκηρυξεις για το Σωμα του Λιμενικου αλλα και για τους Αξιωματικους του Λιμενικους; Οπως βλεπω στα σχολια σας γνωριζετε τα μορια σας και θα ηθελα να μου πειτε πςς μπορω και εγω να δω ποσα μορια εχω; Λεει στην προκηρυξη με ποσα μορια πιστωνετε καθε προσον/πτυχιο; Μπορειτε να μου πειτε που μπορω να βρψ την προηγουμενη προκηρυξη η να μου πειτε το link για να την διαβασω; Ειμαι αποφοιτος ΑΕΝ Πλοιαρχων και εχω 12 μηνες θαλασσα σε εμπορικα παιζει κανεναν ρολο αυτο; Ευχαριστω πολυ!

Δες στην σελιδα 8 και θα βρεις την προκηρυξη για τους δοκιμους σημαιοφορους ΛΣ ετους 2007.(Αναφερονται τα προσοντα ανα κατηγορια πτυχιου).Βεβαια οι προκηρυξεις που αφορουν τους αξιωματικους γενικων καθηκοντων ειναι με γραπτες εξετασεις με διαφορετικα μαθηματα ανα κατηγορια πτυχιου (κοινο μαθημα που δινουν ολοι ειναι η εκθεση) Με οριο ηλικιας το 27ο χωρις στρατιωτικη θητεια.Τα μορια ισχυουν για τις προκηρυξεις των λιμενοφυλακων και υπαξιωματικων. Το μονο βεβαιο ειναι οτι θα μοριοδοτουνται οι ξενες γλωσσες (Αριστη, πολυ καλη και καλη γνωση), η πιστοποιημενη γνωση Η/Υ και ισως η στρατιωτικη θητεια ως δεκανεας, ή λοχιας ή δοκιμος αξιωματικος στον στρατο (αναλογοι βαθμοι στην Αεροπορια και ΠΝ). Τα Τα ορια βεβαια ηλικας διαφερουν για τις προκηρυξεις των λφ και υπαξ και ειναι σαφως μεγαλυτερα απο τις προκηρυξεις των αξιωμ γεν καθηκ. Στους υπαξ το 30% των θεσεων το παιρνουν οι ηδη υπηρετουντες λιμενοφυλακες. Το υπολοιπο 70% Μοιραζεται ανα κατηγορια πτυχιου (ΠΕ, ΤΕ, ΑΕΝ/Π, ΑΕΝ/Μ, ΔΕ και ΔΕ/Ειδ. Δυναμεις). Για τις προκηρυξεις των λφ δεν γνωριζουμε εαν υπαρχουν κατηγοριες ανα απολυτηριο λυκειου (δηλαδη γενικο λυκειο, επαλ, τεχνικο κτλπ), Βεβαια η Κατηγορια των ειδικων δυναμεων σιγουρα θα υπαρχει.Βασικη προυποθεση για τη συμμετοχη σε μελλοντικες προκηρυξεις λφ και υπαξ ειναι η εκπληρωση των στρατιωτικων υποχρεωσεων για τους υποψηφιους αντρες.

ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Καλημέρα παιδια να σας ρωτησω. Φιλος μου περασε λ/φ το 2007 και ειχε τελειώσει μόνο τεε. Πως γίνετε αυτο;
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

Εισαι σιγουρος; Μονο με πτυχιο τεε περασε;
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 έγραψε:Εισαι σιγουρος; Μονο με πτυχιο τεε περασε;
Εδωσε γραπτες...
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

297ΙΜΑΚ έγραψε:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Εισαι σιγουρος; Μονο με πτυχιο τεε περασε;
Εδωσε γραπτες...

Δες τα λες σωστα... ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΒΥΣΜΑ, επρεπε να γραψειςΕικόνα... Εεεεε ρε που καταντησε το λιμενικο σωμα... Σε λιγο θα μπαινουν και οι κομμωτριες απο τον ΟΑΕΔ... Ευχομαι μονο ο παπουτσης να ανεβασει κατα πολυ τον ελαχιστο βαθμο του Απολυτηριο λυκειο σε μελλοντικες προκηρυξεις (και οχι 10 οπως ηταν στις γραπτες) ...

ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ναι με γραπτες πέρασε. Εμενα θα μου άρεσε να γινόταν στο σύστημα σαν τους ειδικους φρουρούς
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Ναι με γραπτες πέρασε. Εμενα θα μου άρεσε να γινόταν στο σύστημα σαν τους ειδικους φρουρούς

Το ποιο αντικειμενικο αλλα... Πρεπει να ρωτησουν και τους εφοπλιστες... Βλεπεις Για ορισμενους Που ειναι ηδη στο λιμενικο σωμα τους "πεφτει Καπως βαρυ στο στομαχι" Η επιβλεψη μελλοντικης προκηρυξης απο τον ΑΣΕΠ εστω και μεσω ενστασεων μονο, οπως εγινε και στους ειδικους φρουρους.

ΥΓ:Oι Εξαγγελιες της ΠΕΑΛΣ στη θεσσαλονικη για προσληψεις του λιμενικου σωματος μεσω του ΑΣΕΠ Μονο ως ανεκδοτο μπορω να το εκλαβω. Ρε κaρεκλοκενταυροι γιατι δεν μας λετε πως μπηκατε και με ποιες μεθοδους στο σωμα; Γιατι δεν ζητατε να αλλαξει και ο τροπος προσληψης για τους αξιωματικους γενικων καθηκοντων; Οσο για την εισαγωγη του λιμενικου μεσω των πανελληνιων παλι καλα που υπαρχει και η κριση γιατι ειδαμε και τα χαλια της αστυνομιας με τους αστρατευτους. Φανταστειτε τη εχει να γινει στο λιμενικο που ειναι το ποιο ανοργανωτο σωμα ασφαλειας με ΣΠΚΕικόνα (Στρατιωτικο Ποινικο Κωδικα)

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες