Μισθός και επιδόματα Λιμενικού
Γεια σας παιδια. Λοιπον μετα απο 10 χρονια ΛΦ (τωρα Κελευστης) παιρνω 1250 μο με φουλ νυχτερινα και πενθημερα. Νεος ΛΦ παιρνει τωρα περιπου 800-900-1000 αναλογα ποσα νυχτερινα/πενθημερα κανει. Οσο για Υπαξ περιπου 100 ευρω παραπανω. Αυτααα...
Ξερει κανεις αν οι δοκιμοι λιμενοφυλακες αμοιβονται με το που μπαινουν στη σχολη; Αλλιως ποτε παιρνουν τον πρωτο μισθο?
- prometheus
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Καλησπερα... Μωλις επιασα τη μισθοδοσια μου και πρωτη φορα μου εκαναν εντυπωση καποια πραγματα για αυτο αποφασισα να ποσταρω... Το ΤΑΛΣ νεοκαταταξης (1ης καταταξης) παρατηρησα οτι δεν αναγραφεται στη μισθοδοσια σειρας μου ενω σε μενα ναι. Αυτο το πληρωνουμε σε ολη τη σταδιοδρομια μας; ... Επισης στην υγειονομικη περιθαλψη εχω ενα ποσο κοντα στα 83 ευρω... Εκανα εισαγωγη δυο μερες πριν μηνες οποτε δεν ξερω εαν παιζει ρολο... Τελος βλεπω φορος 81 ευρω περιπου... Αυτο παλι απο που προκυπτει; Μερικες φορες ειναι 90, αλλες 50 και τωρα 81... Οποιος μπορει ας βοηθησει στις αποριες μου γιατι στη σελιδα τις ποεπλς δεν βρισκω λυση... Ευχαριστω...
Γεια σας παιδια! Ηθελα να ρωτησω αμα ξερετε ποσα παιρνουν τωρα πια οι ανδρες του Λιμενικου τον μηνα. Ευχαριστω πολυ!

ParisS21 έγραψε:Γεια σας παιδια! Ηθελα να ρωτησω αμα ξερετε ποσα παιρνουν τωρα πια οι ανδρες του Λιμενικου τον μηνα. Ευχαριστω πολυ!
οπως είχα πει και πριν από 2 χρόνια έτσι λέω και τώρα αλλά δεν με πιστευεται : Γύρω στα 1200 ευρώ τον προηγούμενο μήνα ! Τώρα τον επόμενο... Με τις περικοπες... Θα δούμε...
costasss έγραψε:ParisS21 έγραψε:Γεια σας παιδια! Ηθελα να ρωτησω αμα ξερετε ποσα παιρνουν τωρα πια οι ανδρες του Λιμενικου τον μηνα. Ευχαριστω πολυ!
οπως είχα πει και πριν από 2 χρόνια έτσι λέω και τώρα αλλά δεν με πιστευεται : Γύρω στα 1200 ευρώ τον προηγούμενο μήνα ! Τώρα τον επόμενο... Με τις περικοπες... Θα δούμε...
Με τι βάθμο και πόσα χρόνια υπηρεσίας φίλε;
gate21ss έγραψε:costasss έγραψε:ParisS21 έγραψε:Γεια σας παιδια! Ηθελα να ρωτησω αμα ξερετε ποσα παιρνουν τωρα πια οι ανδρες του Λιμενικου τον μηνα. Ευχαριστω πολυ!
Με τι βάθμο και πόσα χρόνια υπηρεσίας φίλε;
Λιμενοφύλακας με 3 χρόνια.850 είναι βασικός, επικυνδινότητας και κάτι άλλα + 180 τα πενθήμερα + 180 τα νυχτερινά δηλαδή καθαρά γύρω στα 1200 !
Εντάξει;
costasss έγραψε:Εντάξει;
Οκ φίλος

Ξέρει κανείς το αντίστοιχο μισθολόγιο+πενθήμερα κλπ για τους υπαξιωματικούς του ΛΣ κελευστές κλπ;
O αντίστοιχος δεκανέας του ΛΣ είναι ο Λ/Φ ; Αν ναι λέει στον πίνακα με τους μισθούς ενστόλων καθαρό μισθό παίρνει 500 όχι 800 που λένε πιο πάνω 2 χρήστες που λένε ότι είναι λ/φ...
Καλησπερα! Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος τι ισχυει με το χρονοεπιδομα και τις μισθολογικες προαγωγες. Τα (ελαχιστα) ετη αποκτησης πτυχιου μετρανε στο χρονοεπιδομα κ τη μισθολογικη προαγωγη; Να σημειωσω οτι ειμαι Σημαιοφορος, επομενως το πτυχιο ηταν προσον καταταξης! Εχω ακουσει διαφορα, οτι δεν μετρανε καθολου, οτι μετρανε εξ ολοκληρου ή οτι μετρανε τα μισα... Γνωριζει καποιος τι τελικα ισχυει;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 6
960-1000 ευρω με 4% χρονοεπιδομα, με γυρω στις 35ωρες νυχτερινα, με φουλ νυχτερινα οριακα παει στα 1.050 αντε 1.100 αν εχει και 5 σαββατοκυριακα ο μηνας (5 πενθημερα). Αυτα :)
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 1
Ο Μισθος Υπαξ. Λιμ την δεδομενη στιγμη τα ποσα φτανει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες