Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από 310LELE »

Ααα εγω τον εβαλα να συρραψει τη φωτογραφια μου μπροστα μου... Γιατι πολλες λαλακιες γινονται!
athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από athis »

milanistalazos έγραψε:
athis έγραψε:
310LELE έγραψε:Οτι του καυλωσει του καθε αξκου μου φαινεται!

ακριβως φιλε μου οπως το λες! Σε εμας εκανε ολες τις αιτησεις λαθος και μας φωναζε σημερα ολους ξανα εκει! Φαντασου μας ελεγε φερτε ξανα φωτογραφια

Δηλαδή τι λάθος έκανε;

δεν μας ειπε τι λαθος εκανε μονο μας πηραν και μας ειπαν φερτε μια φωτογραφια ακομα!
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από electrolisa »

Alexandros9 έγραψε:Είμαι πραγματικά περίεργος από όλους όσους κάνουν τα χαρτιά τους πόσοι είναι αυτοί που πήγανε κ τα έσταξαν για να αγοράσουν πτυχία αγγλικών, και για όσους δεν καταλαβαν. Εννοώ το BULLATS...

Είναι πραγματικά κατάντια να δίνεις 1200 ευρω. Κ μετα σου λέει γτ πάμε κατα διαόλου...

κοψε το trollαρισμα ψηλε! Το BULATS ειναι γελοιο πτυχιο express. Πρεπει να εισαι πολλα κιλα. Για να δωσεις 1200 ευρω για να στο δωσουν ετσι... Και βασικα τι λεω κ εγω! ΔΕΝ στο δεινουν ετσι! Με 90 ? το δινεις και το παιρνεις ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!TROLL!

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Φιλε το πήρες εσυ; Σε τι επιπεδο;
alfie
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από alfie »

milanistalazos έγραψε:
310LELE έγραψε:Τα κουτακια που γραφεις τον βαθμο απολυτηριου σου ειναι μονο για ΤΕΕ; Αχαχχαχαχαχαχαχαχα συγνωμη μαλλον δεν καταλαβα καλα... Αυτο θες να πεις αυτο σου ειπαν;

Όχι σε μένα. Σε άλλα άτομα που κάνανε τα χαρτιά τους στο ίδιο τμήμα... Το έχετε γράψει όλοι τον Βαθμό Σας στα κουτάκια απο τεε και ενιαίο; Ας μου απαντήσουν κανα δύο άτομα γιατί θα τρελαθούμε με αυτούς.

πάντως σε μενα που ουσιαστικα την συμπληρωσα μαζι με τον Αξκο ολη την αιτηση, και ειμαι απο ενιαιο λυκειο, μια χαρα κανονικα συμπληρωσε τον βαθμο του απολυτηριου στα κουτακια.Εικόνα
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Γεια σας. Παιδια σημερα εμαθα οτι απο 39 χωρια που ειναι ο δημος μας εγιναν μεχρι χθες 30 αιτησεις
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από electrolisa »

Πως λεγεται ο δημος σας?
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ειναι στην καβαλα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 202

Δημοσίευση από Greek_Army »

Αποοφασίστε που θα γράφετε για τις αιτήσεις δεν γίνεται να υπάρχουν σε 3 θέματα μηνύματα για πόσες αιτήσεις έχουνε γίνει
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από yandr »

Greek_Army έγραψε:Αποοφασίστε που θα γράφετε για τις αιτήσεις δεν γίνεται να υπάρχουν σε 3 θέματα μηνύματα για πόσες αιτήσεις έχουνε γίνει
Καλύτερα να τους κατευθύνεις εσύ σε υπάρχον ή νέο θέμα.
tzotzos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από tzotzos »

Γραψτε τπτ ρε παιδια
Mr.H
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Mr.H »

alfie έγραψε:
milanistalazos έγραψε:
310LELE έγραψε:Τα κουτακια που γραφεις τον βαθμο απολυτηριου σου ειναι μονο για ΤΕΕ; Αχαχχαχαχαχαχαχαχα συγνωμη μαλλον δεν καταλαβα καλα... Αυτο θες να πεις αυτο σου ειπαν;

Όχι σε μένα. Σε άλλα άτομα που κάνανε τα χαρτιά τους στο ίδιο τμήμα... Το έχετε γράψει όλοι τον Βαθμό Σας στα κουτάκια απο τεε και ενιαίο; Ας μου απαντήσουν κανα δύο άτομα γιατί θα τρελαθούμε με αυτούς.

πάντως σε μενα που ουσιαστικα την συμπληρωσα μαζι με τον Αξκο ολη την αιτηση, και ειμαι απο ενιαιο λυκειο, μια χαρα κανονικα συμπληρωσε τον βαθμο του απολυτηριου στα κουτακια.Εικόνα

Κι εγώ μαζί με την αξιωματικό την συμπλήρωσα αλλά μου είπε να μην γράψω μέσα στα κουτάκια.
νικος 25

Δημοσίευση από νικος 25 »

Ρε παιδια τι ειναι το bulats; Εχω χασει επεισοδεια... Τι επιπεδο ειναι; Βασικα στη προκυρηξη απο αναγνωρισμενα πτυχια ειναι το κειμπριτζ το μισιγκαν το τοικ κτλ. Για bulats de γραφει//και γιατι λετε ορισμενοι οτι αν λαδωσεις το παιρνεις; Δεν μπορω να καταλαβω. Και εγω ηθελα να λαδωσω για τοικ αλλα δεν γινετε. Να μαστε σοβαροι μη λεμε οτι θελουμε.
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από pantzos4 »

Βασικα εγω ν εγραψα τπτ. Με τ συμπλιρονε η κοπελια εκει μερα κ μετα με την εδωσε κ με λεει δες την κ ρωτα οτι δν καταλαβαινεις... Υπεγραψα με μετρισε τ υψος κ εφυγα...

κατι ασχετο. Πεταχτικε κ 1 γυφτακη απο τ κρατιτιρια κ ηρθε μεσα στο γραφειο κ της την επεφτε. Χαχαχα ρωταω συχνος πελατης; Κ με λεει χαχα. Μερα παρα μερα
Τασος

Δημοσίευση από Τασος »

Το πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης τυπου Α αν ειναι επικυρωμενο απο τα ΚΕΠ το ιδιο πραγμα δεν ειναι;
Γιατι δεν γραφει μεσα πχ. Επικυρωμενο φωτοαντιγραφο. Παρακατω ομως λεει:

2. Για την επικύρωση τίτλων, πιστοποιητικών και βεβαιώσεων, ισχύουν τα ακόλουθα:

(β) Της ημεδαπής
αα) Δημόσια έγγραφα ημεδαπής (έγγραφα που έχουν εκδοθεί στα πλαίσια της Εθνικής έννομης
τάξης, προερχόμενα από ημεδαπές διοικητικές αρχές ή τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας,
όπως τίτλοι σπουδών- άδειες - πιστοποιητικά - βεβαιώσεις κ. Λ. Π.), υποβάλλονται σε πρωτότυπο ή
σε ακριβές αντίγραφο του πρωτοτύπου ή σε αντίγραφο του ακριβούς αντιγράφου της αρχής που
εξέδωσε το πρωτότυπο (όχι σε αντίγραφο το οποίο δεν έχει επικυρωθεί από την αρχή που εξέδωσε
το πρωτότυπο). Η επικύρωση γίνεται από οποιαδήποτε διοικητική αρχή ή Κέντρο Εξυπηρέτησης
Πολιτών (ΚΕΠ) ή τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας ή δικηγόρο ή συμβολαιογράφο.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες