Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από 310LELE »

Εγω θα παω να ενοχλησω και τη δευτερα. Καλυτερα να με βρισουν παρα να το σκεφτομαι μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα... Ειμαι απο ΤΕΕ φιλε και συμπληρωσα και τα κουτακια. Δεν μου λες στο υποδειγμα που σου εδωσαν τι ειχε;
milanistalazos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από milanistalazos »

310LELE έγραψε:Εγω θα παω να ενοχλησω και τη δευτερα. Καλυτερα να με βρισουν παρα να το σκεφτομαι μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα... Ειμαι απο ΤΕΕ φιλε και συμπληρωσα και τα κουτακια. Δεν μου λες στο υποδειγμα που σου εδωσαν τι ειχε;

Κανονικά όπως είναι στην Προκήρυξη. Απλά δεν Συμπλήρωσα τον βαθμό στα Κουτάκια Γιατί έμαθα σήμερα ότι τα κουτάκια είναι για όσους είναι απο τεε η οαεδ κλπ. Και όχι από το ενιαίο. Τώρα τι γίνεται τι να σου πω. Άλλοι δίνουν Αριθμό Πρωτοκόλλου άλλοι όχι, με τα Πιστοποιητικά οικογ. Κατάστασης ένα μπάχαλο. Έμαθα ακόμα ότι κάπου δεν επέτρεπαν να κάνουν τα χαρτιά τους κάποια άτομα γιατί δεν είχαν υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις.
Από δευτέρα Τελειώνουν Τα ψέματα!

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Τα κουτακια που γραφεις τον βαθμο απολυτηριου σου ειναι μονο για ΤΕΕ; Αχαχχαχαχαχαχαχαχα συγνωμη μαλλον δεν καταλαβα καλα... Αυτο θες να πεις αυτο σου ειπαν;
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Είμαι πραγματικά περίεργος από όλους όσους κάνουν τα χαρτιά τους πόσοι είναι αυτοί που πήγανε κ τα έσταξαν για να αγοράσουν πτυχία αγγλικών, και για όσους δεν καταλαβαν. Εννοώ το BULLATS...

Είναι πραγματικά κατάντια να δίνεις 1200 ευρω. Κ μετα σου λέει γτ πάμε κατα διαόλου...

ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Αναγνωριζεται φιλε γι'΄αυτο. Ευκολο ειναι; Μπορεις να παρεις και επιπεδο advance;
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Τι εννοεις?
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από hackertom »

Alexandros9 έγραψε:Είμαι πραγματικά περίεργος από όλους όσους κάνουν τα χαρτιά τους πόσοι είναι αυτοί που πήγανε κ τα έσταξαν για να αγοράσουν πτυχία αγγλικών, και για όσους δεν καταλαβαν. Εννοώ το BULLATS...

Είναι πραγματικά κατάντια να δίνεις 1200 ευρω. Κ μετα σου λέει γτ πάμε κατα διαόλου...

Τι παίζει με το BULLATS ρε αδερφέ ; Έχω χάσει επεισόδια ;
maria

Δημοσίευση από maria »

Καλησπερα σε ολους, θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε, εχω κανει τα χαρτια μ για ειδικος φρουρος αλλα στο ενα ματι εχω 4,5 μειωπια και στο αλλο 3,5 και σκεφτομαι αυτες τις μερες να παω να κανω το λειζερ να ξεμπερδευω, γιατι φοβαμαι μην με κοψουν. Η διαδικασια της εξετασης στα ματια μηπως γνωριζει κανεις ποτε και πως γινεται;

athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από athis »

Κοιτα αν μαζευεις τα μορια και περνας ναι να την κανεις την επεμβαση αλλα αν δεν μην μπαινεις
milanistalazos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

310LELE έγραψε:Τα κουτακια που γραφεις τον βαθμο απολυτηριου σου ειναι μονο για ΤΕΕ; Αχαχχαχαχαχαχαχαχα συγνωμη μαλλον δεν καταλαβα καλα... Αυτο θες να πεις αυτο σου ειπαν;

Όχι σε μένα. Σε άλλα άτομα που κάνανε τα χαρτιά τους στο ίδιο τμήμα... Το έχετε γράψει όλοι τον Βαθμό Σας στα κουτάκια απο τεε και ενιαίο; Ας μου απαντήσουν κανα δύο άτομα γιατί θα τρελαθούμε με αυτούς.

Nuvolari
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Nuvolari »

Κανονικά φίλε μου, στο κουτάκι...
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Οτι του καυλωσει του καθε αξκου μου φαινεται!
athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από athis »

310LELE έγραψε:Οτι του καυλωσει του καθε αξκου μου φαινεται!

ακριβως φιλε μου οπως το λες! Σε εμας εκανε ολες τις αιτησεις λαθος και μας φωναζε σημερα ολους ξανα εκει! Φαντασου μας ελεγε φερτε ξανα φωτογραφια
milanistalazos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

athis έγραψε:
310LELE έγραψε:Οτι του καυλωσει του καθε αξκου μου φαινεται!

ακριβως φιλε μου οπως το λες! Σε εμας εκανε ολες τις αιτησεις λαθος και μας φωναζε σημερα ολους ξανα εκει! Φαντασου μας ελεγε φερτε ξανα φωτογραφια

Δηλαδή τι λάθος έκανε;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 202

Δημοσίευση από Greek_Army »

maria έγραψε:Καλησπερα σε ολους, θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε, εχω κανει τα χαρτια μ για ειδικος φρουρος αλλα στο ενα ματι εχω 4,5 μειωπια και στο αλλο 3,5 και σκεφτομαι αυτες τις μερες να παω να κανω το λειζερ να ξεμπερδευω, γιατι φοβαμαι μην με κοψουν. Η διαδικασια της εξετασης στα ματια μηπως γνωριζει κανεις ποτε και πως γινεται;

Κοπέλα μου βαρίεσαι να διαβάσεις όλη την προκήρυξη; Δεν κόβεσαι γιατί μας ταλαιπωρείς;

Μάθετε να διαβάζετε προκηρύξεις.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες