Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)
Εγω εγραψα ολογραφως και διπλα στα κουτακια. Το ιδιο ειχε και το υποδειγμα που κοιτουσα...
Σε ποσους απο εσας δωσανε αριθμο πρωτοκολου; Εμενα μου ειπε δεν δινουμε απλα να ξερεις οτι σημερα κατεθεσες καλως τα χαρτια σου... Και σε αλλους φιλους που ρωτησα το ιδιο...
Ούτε εγώ πήρα αριθμό πρωτοκόλλου, δεν ζήτησα καν. Ούτε πέρισυ είχα πάρει
310LELE έγραψε:Σε ποσους απο εσας δωσανε αριθμο πρωτοκολου; Εμενα μου ειπε δεν δινουμε απλα να ξερεις οτι σημερα κατεθεσες καλως τα χαρτια σου... Και σε αλλους φιλους που ρωτησα το ιδιο...
Στο δικο μου τμημα την ημερα που πηγα εγω ημουν ο 7ος και ειχαν δωσει σε ολους
Κοιτα ο αριθμος ειναι η αποδειξη οτι κατεθεσες τα χαρτια σου... Δηλαδη σε περιπτωση που δεν εισαι ΚΑΝ στους πινακες το εχεις και μπορεις να κανεις ενσταση... Εγω το ζητησα αλλα δεν μου αφησε περιθωρια ο αξκος... Δεν μπορουσα και να τον πιασω απο το λαιμο 

Μολις εκανα την αιτηση. Παιζει να ειμαι απ τους λιγους που την εκαναν απογευμα μιας και ο αξκος ελειπε το πρωι. Οτι να 'ναι. Εμένα αφου συμπληρωσα την αιτηση, με ρωτησε αν θελω αριθμο τον πρωτοκολλου μου, και εννοειται πως του ειπα ΝΑΙ.
Εγω παιδε πηρα φωτοτυπία την αιτηση
Ρε παιδια θελω να κανω αιτηση κ δεν μου δινουν το πιστοποιητικο τυπου α. Απολυθυκα τον αυγουστο κ μου λενε οτι δεν εχουν φτασει Τα χαρτια μου απο το βολο στη στρατολογια στη λαμια. Ξερει κανενας τιποτα για αυτο; Ειναι κανενας που εχει το ιδιο προβλημα;
Ρε παιδια θελω να κανω αιτηση κ δεν μου δινουν το τυπου α. απολυθηκα τον αυγουστο κ μου λενε οτι τα χαρτια μου δεν εχουν φτασει ακομα απο το βολο στη στρατολογια στη λαμια. ξερει κανενας τιποτά; Εχει κανενας το ιδιο προβλημα; Ολοι οσοι ειναι 313 εχετε παρει το πιστοποιητικο?
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 14
Απ'ότι κατάλαβα μόνο στο τμήμα της περιοχής μου (δυτικά Θεσ/νικης) δεν Συμπλήρωσαν το βαθμό Απολυτηρίου στα κουτάκια... Έχει γίνει το ίδιο κάπου αλλού;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 146
Γιατι αλλιως ειναι λεει τα χαρτια μου στο Γες κ αλλιως στην στρατολογια! Δεν απολυθηκα σε στρατοπεδο ειδικων δυναμεων (λογο κατ'εξερεσεις μεταθεσης) για το Γες δεν ημουν καταδρομεας για την στρατολογια ναι! Περσυ τα πηρα κανονικα τα μορια ομως. Να πηδηξω τωρα απο τον ισθμο τωρα η μετα; Τους λεω περσυ γιατι τα πηρα; Αλλο περσυ αλλο φετος μου λενε. Παει καλα ο κοσμος; Που να βρω ακρη οταν δεν ξερουν εκει τι τους γινετε; Θα κανω ενσταση αλλα δεν νομιζω να πετυχω κατι.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Ρε παιδια συγνωμη! Διαβασα μεν την προκυρηξη αλλα ειδα ενα προιγουμενο ποστ και μου αφησε μια απορια! Εκανα τα χαρτια μου στο Α. Τ. Καποιος ειχε γραψει οτι αν κλεισεις τα 23 δεν δικαιουσαι να εισαι τριτεκνος! Εμενα ο αστυνομικος μου ειπε οτι δικαιουμαι γτ τα αδερφια μου ειναι και τα 2 κατω απο 21 ετων! Τι ισχυει τωρα?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 202
darkwolf8 έγραψε:Ρε παιδια συγνωμη! Διαβασα μεν την προκυρηξη αλλα ειδα ενα προιγουμενο ποστ και μου αφησε μια απορια! Εκανα τα χαρτια μου στο Α. Τ. Καποιος ειχε γραψει οτι αν κλεισεις τα 23 δεν δικαιουσαι να εισαι τριτεκνος! Εμενα ο αστυνομικος μου ειπε οτι δικαιουμαι γτ τα αδερφια μου ειναι και τα 2 κατω απο 21 ετων! Τι ισχυει τωρα;
Η προκήρυξη αναφέρει αυτό " Άγαμα και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό τρίτο (23ο) έτος της ηλικίας τους ή
φοιτούν σε αναγνωρισμένες τριτοβάθμιες σχολές πανεπιστημιακής και τεχνολογικής
εκπαίδευσης και αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα της ημεδαπής ή αλλοδαπής
ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και δεν έχουν συμπληρώσει το
εικοστό πέμπτο (25ο) έτος της ηλικίας τους και
Τα τέκνα αυτών, σύμφωνα με τους προαναφερόμενους όρους και προϋποθέσεις. "
Μεγάλο παιδί είσαι αν θέλεις πίστεψε τον αστυνομικό
Ρε παιδια... Μην με αγχωνεται... Λετε να παω την δευτερα να ζητησω αριθμο πρωτοκολου; Η μια φωτοτυπια την αιτηση;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 14
310LELE έγραψε:Ρε παιδια... Μην με αγχωνεται... Λετε να παω την δευτερα να ζητησω αριθμο πρωτοκολου; Η μια φωτοτυπια την αιτηση;
Ούτε σε μένα δώσανε αριθμό Πρωτοκόλλου. Πήγα μετά από μία βδομάδα στο τμήμα να ρωτήσω αν έπρεπε να μου το Δώσουν και μου είπε ότι Δεν χρειάζεται. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Τώρα για φωτοτυπία την αίτηση δεν βρίσκω τον λόγο. Εσύ τον βαθμό απολυτηρίου το Συμπλήρωσες Στα κουτάκια; Είσαι απο τεε η ενιαίο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες