Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 202

Δημοσίευση από Greek_Army »

Λαζαρος έγραψε:Εχω διπλωμα απεριοριστου και μ εκπληξη σημερα ειδα τον αξιωματικο να σημειωνει οτι εχω και μοτοποδηλατο νομιζα οτι πρεπει για το μοτοποδηλατο να εχω αλλο διπλωμα τωρα το τι ακριβως συμβαινει θα το διαπιστωσω τελη Σεπτεβρη

Στο σημείωσε γιατί πολύ απλά δεν θα μοριοδοτηθεί από την στιγμή που έχεις απεριόριστο
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 202

Δημοσίευση από Greek_Army »

Κογιοτ

Δημοσίευση από Κογιοτ »

Στις 8/8/2011 εδωσα σηματα για φορτηγο και μηχανη (την ημερα εκεινη βγηκε η προκυρηξη)

Στις 9/8/2011 εδωσα για φορτηγο και στις 10/8/2011 εδωσα για μηχανη. Το διπλωμα το πηρα στα χερια μου στις 22/8/2011

Ευτυχως αλλαξε ο προισταμενος που εχει την ευθηνη των διπλωματων στην Λαρισα ειναι ενα νεο παιδι που εχει ορεξη για δουλεια και μεσα σε λιγες μερες πηρα τα διπλμωματα στο χερι μου παλι καλα που καποιος δουλευει στο μηχανολογικο Αλλιως θα θελα ενα μηνα το λιγοτερο.
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από 310LELE »

Ωωωωωωχχχχ σημερα κατεθεσα και εγω τα χαρτια μου... ΝΟ 26 στη πολη μου... Ολα καλα. Απλα τον ζορισα λιγο γιατι εγω αλλου εχω τα μητρωα μου... Αλλου ειμαι δημοτης... Και αλλου γεννηθηκα Εικόνα Αλλα ολα οκ εν τελη... Καλη επιτυχια σε ολους μας παιδια! Και καλα αποτελεσματα!
alfie
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από alfie »

Παιδια να ρωτησω κατι, την υπευθυνη δηλωση που αναφερει η προκηρυξη οτι πρεπει να καταθεσουμε μαζι με τα υπολοιπα δικαιολογητικα, σας την εδωσαν εκει ετοιμη με το "κατεβατο" κ απλα συμπληρωσατε τα στοιχεια σας, ή την ειχατε ετοιμασει απο πριν και την καταθεσατε; Θα πηγαινα σημερα να φτιαξω τα χαρτια, αλλα τελικα αυριο. Οποτε ρωταω για να ξερω αν ειναι να την ετοιμασω απο τωρα.
st1985
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από st1985 »

Σ εμενα την ειχαν ετοιμη.
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από 310LELE »

Παιδια αυτη ειναι ετοιμη! Στη δινει συμπληρωνεις στοιχεια σου υπογραφη και οκ!
mao85

Δημοσίευση από mao85 »

Ουτε σε εμενα ζητησαν πιστοποιητικο οικ. Καταστασης οταν εκανα τα χαρτια μου
alfie
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από alfie »

Οκ guys, ευχαριστωΕικόνα
st1985
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από st1985 »

mao85 έγραψε:Ουτε σε εμενα ζητησαν πιστοποιητικο οικ. Καταστασης οταν εκανα τα χαρτια μου

Σ εμενα ζητησαν... Για να συμπληρωσουν τα στοιχεια απο το μητρωο αρρενων κλπ.
FOX

Δημοσίευση από FOX »

Παιδια να ρωτησω κατι εχει μεταφρασει και επικυρωσει καποιος απο εσας εδω το bulats σε δικηγορο; Αν ναι ποσα παραβολα πρεπει να εχει πανω; Ειναι μονο μια φωτοτυπια μεταφγρασμενη με 2 παραβολα κολλημενα επανω; Οταν το προσκομισεις στο τμημα που θα κανεις τα χαρτια ο αστυνομικος παιρνει μονο μια επικυρωμενη μεταφραση και ζηταει να δει το γνησιο και τελος; Ας πει καποιος που ξερει για το bulats ευχαριστω.
milanistalazos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από milanistalazos »

Εγώ όταν κατέθεσα τα χαρτιά μου στο τμήμα η Τύπισσα στο βαθμό απολυτηρίου μου είπε να γράψω μόνο στο Ολογράφως ολογράφως τον Βαθμό Μου και μαζί σε παρένθεση Αριθμητικώς Και τίποτα στα κουτάκια. Έγινε κάτι αντίστοιχο σε κάποιον/α; Βέβαια δεν με πήραν τηλέφωνο σε περίπτωση που ήταν κάτι λάθος άλλα από'τι μου φαίνεται ο καθένας όπως γουστάρουν τα κάνουν.
superman
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από superman »

milanistalazos έγραψε:Εγώ όταν κατέθεσα τα χαρτιά μου στο τμήμα η Τύπισσα στο βαθμό απολυτηρίου μου είπε να γράψω μόνο στο Ολογράφως ολογράφως τον Βαθμό Μου και μαζί σε παρένθεση Αριθμητικώς Και τίποτα στα κουτάκια. Έγινε κάτι αντίστοιχο σε κάποιον/α; Βέβαια δεν με πήραν τηλέφωνο σε περίπτωση που ήταν κάτι λάθος άλλα από'τι μου φαίνεται ο καθένας όπως γουστάρουν τα κάνουν.

κι εμένα έτσι έγινε. Είπε ότι για ενιαίο λύκειο έτσι γίνεται!

Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από electrolisa »

FOX έγραψε:Παιδια να ρωτησω κατι εχει μεταφρασει και επικυρωσει καποιος απο εσας εδω το bulats σε δικηγορο; Αν ναι ποσα παραβολα πρεπει να εχει πανω; Ειναι μονο μια φωτοτυπια μεταφγρασμενη με 2 παραβολα κολλημενα επανω; Οταν το προσκομισεις στο τμημα που θα κανεις τα χαρτια ο αστυνομικος παιρνει μονο μια επικυρωμενη μεταφραση και ζηταει να δει το γνησιο και τελος; Ας πει καποιος που ξερει για το bulats ευχαριστω.

για το BULATS ισχυει ο. Τι ακριβως ισχυει και για τα υπολοιπα. Δλδ δικηγορος κλπ...

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
milanistalazos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από milanistalazos »

superman έγραψε:
milanistalazos έγραψε:Εγώ όταν κατέθεσα τα χαρτιά μου στο τμήμα η Τύπισσα στο βαθμό απολυτηρίου μου είπε να γράψω μόνο στο Ολογράφως ολογράφως τον Βαθμό Μου και μαζί σε παρένθεση Αριθμητικώς Και τίποτα στα κουτάκια. Έγινε κάτι αντίστοιχο σε κάποιον/α; Βέβαια δεν με πήραν τηλέφωνο σε περίπτωση που ήταν κάτι λάθος άλλα από'τι μου φαίνεται ο καθένας όπως γουστάρουν τα κάνουν.

κι εμένα έτσι έγινε. Είπε ότι για ενιαίο λύκειο έτσι γίνεται!

Και εγώ από ενιαίο είμαι άλλα στις οδηγίες δεν το αναφέρει κάπου. Τέλος πάντων.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες