Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)
Μαλλον τοτε εννοει το τελευταιο που εγραψες με το παραβολο...
Καλησπερα. θα ηθελα μια απαντηση απο καποιον Που εχει κανει τα χαρτια του γιατι κοντεψα να πλακωθω στο τμημα με αυτον που μαζευευ τα χαρτια.
εχω προφισιενσυ μεταφραζμενο απο δικηγορο. Μου κοστισε 50ε
το εβγαλα φωτοτυπια και το επικυρωσα στο κεπ.
ο αστυνομικος επεμενε να παρει το προτωτυπο ενω του εξηγησα 3 φορες οτι αρκει το επικυρωμενο αντιγραφο απο τα κεπ.
εχω καπου λαθος;
εχω προφισιενσυ μεταφραζμενο απο δικηγορο. Μου κοστισε 50ε
το εβγαλα φωτοτυπια και το επικυρωσα στο κεπ.
ο αστυνομικος επεμενε να παρει το προτωτυπο ενω του εξηγησα 3 φορες οτι αρκει το επικυρωμενο αντιγραφο απο τα κεπ.
εχω καπου λαθος;
Να διωρθοσω ηθελε να παρει την μεταφραση του δικηγορου. ενω εγω επεμενα οτι και με με φωτοτυπια επικυρωμενη απο κεπ γινεται η δουλεια
Να διωρθοσω ηθελε να παρει την μεταφραση του δικηγορου. ενω εγω επεμενα οτι και με με φωτοτυπια επικυρωμενη απο κεπ γινεται η δουλεια
υ. Γ μεχρι τη ωρα υποτιθετε δεχοντε τις αιτησεις;
φιλε δεν εχεις αδικο.3-4 φορες εχω κανει χαρτια κανεις δε μου ζητησε τη γνησια μεταφραση. Απλα τη κρατας να τη δουν.(για αστυνομια παντα). Στο λιμενικο πηγα στις αρχες της προκ. Μου ειπαν οτι θελουν τη γνησια. Εβγαλα αλλες 3 μεταφρασεις (πηγαινε ελα Αθηνα το χαρτι) μου κοστισε το ολο θεμα 74ευρω με τις μεταφρασεις κτλ κτλ. Εν τω μεταξυ γκαριζα μες το κτηριο οτι κ καλα δε γινεται αυτο που λετε μονο απικυρωμενο αντιγραφο θελετε κ μου ελεγαν @@λογιες. Σημερα ξανα πηγα κ μου ειπαν οτι τους πηραν τηλ. Απ τα κεντρικα κ οτι με επικυρωμενο αντιγραφο κανουν ΛΕΕΙ τελικα δουλεια. Το κανεις οικοπεδο τωρα το κτηριο η δε το κανεις; ΑΣΧΕΤΟΙ ενα σωρο. ΜΟΝΟ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟ Κ. Ε. Π. ΘΕΝΕ κ τιποτα παραπανω. Αντε μη τα παρω με τους σεντοναδεςnikopaok4 έγραψε:Να διωρθοσω ηθελε να παρει την μεταφραση του δικηγορου.ενω εγω επεμενα οτι και με με φωτοτυπια επικυρωμενη απο κεπ γινεται η δουλεια
thanks για την απαντηση ρε φιλε, γιατι στο τελος θα βγουμε και μουρλοι.KOURSAROS έγραψε:φιλε δεν εχεις αδικο.3-4 φορες εχω κανει χαρτια κανεις δε μου ζητησε τη γνησια μεταφραση. Απλα τη κρατας να τη δουν.(για αστυνομια παντα). Στο λιμενικο πηγα στις αρχες της προκ. Μου ειπαν οτι θελουν τη γνησια. Εβγαλα αλλες 3 μεταφρασεις (πηγαινε ελα Αθηνα το χαρτι) μου κοστισε το ολο θεμα 74ευρω με τις μεταφρασεις κτλ κτλ. Εν τω μεταξυ γκαριζα μες το κτηριο οτι κ καλα δε γινεται αυτο που λετε μονο απικυρωμενο αντιγραφο θελετε κ μου ελεγαν @@λογιες. Σημερα ξανα πηγα κ μου ειπαν οτι τους πηραν τηλ. Απ τα κεντρικα κ οτι με επικυρωμενο αντιγραφο κανουν ΛΕΕΙ τελικα δουλεια. Το κανεις οικοπεδο τωρα το κτηριο η δε το κανεις; ΑΣΧΕΤΟΙ ενα σωρο. ΜΟΝΟ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟ Κ. Ε. Π. ΘΕΝΕ κ τιποτα παραπανω. Αντε μη τα παρω με τους σεντοναδεςnikopaok4 έγραψε:Να διωρθοσω ηθελε να παρει την μεταφραση του δικηγορου.ενω εγω επεμενα οτι και με με φωτοτυπια επικυρωμενη απο κεπ γινεται η δουλεια
τιποτα μαν, απλα ο σεβασμος κερδιζεται κ μαλλον που δε το χουν καταλαβει.--ειρηνη--nikopaok4 έγραψε:thanks για την απαντηση ρε φιλε, γιατι στο τελος θα βγουμε και μουρλοι.KOURSAROS έγραψε:φιλε δεν εχεις αδικο.3-4 φορες εχω κανει χαρτια κανεις δε μου ζητησε τη γνησια μεταφραση. Απλα τη κρατας να τη δουν.(για αστυνομια παντα). Στο λιμενικο πηγα στις αρχες της προκ. Μου ειπαν οτι θελουν τη γνησια. Εβγαλα αλλες 3 μεταφρασεις (πηγαινε ελα Αθηνα το χαρτι) μου κοστισε το ολο θεμα 74ευρω με τις μεταφρασεις κτλ κτλ. Εν τω μεταξυ γκαριζα μες το κτηριο οτι κ καλα δε γινεται αυτο που λετε μονο απικυρωμενο αντιγραφο θελετε κ μου ελεγαν @@λογιες. Σημερα ξανα πηγα κ μου ειπαν οτι τους πηραν τηλ. Απ τα κεντρικα κ οτι με επικυρωμενο αντιγραφο κανουν ΛΕΕΙ τελικα δουλεια. Το κανεις οικοπεδο τωρα το κτηριο η δε το κανεις; ΑΣΧΕΤΟΙ ενα σωρο. ΜΟΝΟ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟ Κ. Ε. Π. ΘΕΝΕ κ τιποτα παραπανω. Αντε μη τα παρω με τους σεντοναδεςnikopaok4 έγραψε:Να διωρθοσω ηθελε να παρει την μεταφραση του δικηγορου.ενω εγω επεμενα οτι και με με φωτοτυπια επικυρωμενη απο κεπ γινεται η δουλεια
- VALLGOX
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
3 ερωτησουλες παιδια μονο, αν ειναι ευκολο ας μου απαντησει καποιος Που να ξερει.
1) Εχω ενα φιλο με απολυτηριο Επαλ και πτυχιο Επαλ ομαδας α' ιδιο περιπου βαθμο.
Μπορει να διαλεξει μια απο τις δυο κατηγοριες;(α και β) ;
2) Πως και βαλανε φετος για πρωτη φορα προεδρικη φρουρα;
3) Οταν παω να δω την προκυρηξη απο το site της αστυνομιας, μου το ανοιγει με το σημειωματαριο, αλλα μου βγαζει τα γραμματα στα αλλαμπουρνεζικα. Το δοκιμαδα να το ανοιξω και με το word pad και με το abobe reader x και αλλες εκδωσεις του, αλλα τιποτα. Ξερει κανεις τι ρυθμιζω ή που μπορω να βρω την προκυρηξη σε αλλη μορφη;(win7ultimate)
1) Εχω ενα φιλο με απολυτηριο Επαλ και πτυχιο Επαλ ομαδας α' ιδιο περιπου βαθμο.
3) Οταν παω να δω την προκυρηξη απο το site της αστυνομιας, μου το ανοιγει με το σημειωματαριο, αλλα μου βγαζει τα γραμματα στα αλλαμπουρνεζικα. Το δοκιμαδα να το ανοιξω και με το word pad και με το abobe reader x και αλλες εκδωσεις του, αλλα τιποτα. Ξερει κανεις τι ρυθμιζω ή που μπορω να βρω την προκυρηξη σε αλλη μορφη;(win7ultimate)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
VALLGOX έγραψε:3 ερωτησουλες παιδια μονο, αν ειναι ευκολο ας μου απαντησει καποιος Που να ξερει.
ειχα και εγω αυτο το προβλημα αλλα τελικα το ανοιξα με το office word
Nikopaok εγω οταν ημουν στον δικηγορο μου ειπε απο μονος του οτι θα μου βγαλει 3 να εχω μεταφρασμενες και πρωτοτυπες γιατι εικυρωμενες απο κεπ δεν θα μου δεχθουν στο τμημα... Οτι και εγινε δηλαδη και δεν την επαθα οπως εσυ... Δεν ξερω αν ειναι λαθος ή οχι παντως και ο δικος μου το ηξερε αυτο που λες οποτε ισως και αν μην ηταν λαθος... Ζητατε ρε μαγκες 2-3 αντιγραφα καθε φορα απο στρατολογια δικηγορους και τετοια...50 ευρω του εδωσες τι θα σου ελεγε; Επειδη βαριουνται αυτοι εσεις πρεπει να τα κυνηγατε...
Οταν πας να επικυρωσεις στο κεπ τα αγγλικα οπου στα χει μεταφρασει και στα εχει επικυρωσει ταυτοχρονα ο δικηγορος τοτε στο κεπ στο σφραγιδακι που σου βαζει λεει,''αντιγραφο εκ του ακριβες αντιγραφου'' πραγμα που δεν το δεχοντε, το γραφει η προκηρυξη. Επικυρωνεται μονο απο την αρχη που εξεδωσε το πρωτοτυπο, τη μεταφραση ουσιαστικα, οποτε απο το δικηγορο. Δεν χρειαζεται καθε λιγο να πληρωνεις 50αρικα, επικυρωσιμα και @@ πας το βγαζεις φωτοτυπια και στο επικυρωνει. Αυτο εχω καταλαβει
Εγω βεβαια Εδωσα το πρωτοτυπο γιατι μου το χε κανει τζαμπα περσι, που να τρεχω να τον ζαλισω ασε μη το μετανιωνε και μου τα παιρνε ολα στην απλη επικυρωση.
Εγω βεβαια Εδωσα το πρωτοτυπο γιατι μου το χε κανει τζαμπα περσι, που να τρεχω να τον ζαλισω ασε μη το μετανιωνε και μου τα παιρνε ολα στην απλη επικυρωση.
Παιδιά για να καταθέσεις τα χαρτιά θέλει παράβολο; Πόσες φωτογραφίες χρειάζεται;
Ηλίας έγραψε:Παιδιά για να καταθέσεις τα χαρτιά θέλει παράβολο; Πόσες φωτογραφίες χρειάζεται;
μια φωτογραφία, κανένα παράβολο!
σημερα πηρα στα χερια μου την μεταφραση... Αποτι μου ειπε ειναι φωτοτυπια απο κατω λεει η μεταφραστρια δικηγορος και αυριο θα παω για παραβολο. Δεν νομιζω να εχω προβλημα...
- VALLGOX
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Κανεις; ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης