Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Ωραιος Λακαιδεμων βηθησες αρκετα φιλε. Αυτες τις υπευθυνες δηλωδεις που γραφουμε αν εχουμε παραπεμφθει σε δικη για καποιο ποινικο αδικημα η οχι ποτε τις γραφουμε; Στο τμημα που ρωτησα μου ειπαν μολις μας καλεσουν για προσληψη. Γι αυτο σας ρωτησα τι υπογραψατε γιατι καποιος μου εβαλε ιδεες οτι και καλα επρεπε να γραψω και αυτη τν υπευθυνη δηλωση και νομιζα μηπως εγινε κατι λαθος.
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από nikopaok4 »

Ερωτηση την αιτηση την εκτυπωνουμε εμεις ή υπαρχει στα αστυνομικα τμηματα;
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

nikopaok4 έγραψε: Ερωτηση την αιτηση την εκτυπωνουμε εμεις ή υπαρχει στα αστυνομικα τμηματα;
θα σου δώσουν στο τμήμα.
το νου σου...
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από hackertom »

Παιδιά έχουν και έτοιμο κείμενο (Copy - Paste) για την υπεύθυνη δήλωση Η ακολουθούμε αυτό που έχει η προκήρυξη ;
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

hackertom έγραψε: Παιδιά έχουν και έτοιμο κείμενο (Copy - Paste) για την υπεύθυνη δήλωση Η ακολουθούμε αυτό που έχει η προκήρυξη ;
Μπορεί σε κάποια τμήματα να υπάρχει πάντως και τα 2 είναι σωστά..[;) ]
το νου σου...
KOURSAROS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από KOURSAROS »

Δεν υπαρχει περιπτωση να μη σου πει ο εκαστοτε αξ/κος που εχει αναλαβει αυτη τη δουλεια, τι να κανεις κ πως οταν συμπληρωνεις την δηλωση. Σου λενε απο κει ρε, και λαθος να κανεις σου δινουν καινουρια να συμπληρωσεις. Χαλαρωστε επιτελους με τα πρωτοκολα κ τις αιτησεις. Πολυ ξεψηρισμα εχει πεσει ρε σεις λες κ ειμαστε λογιστικο γραφειο-νισαφι
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από hackertom »

Όποιος θέλει σοβαρά να μπεί καλό είναι να ξέρει τα πάντα! Για να μην τρέχει και δεν φτάνει μετά...
mao85

Δημοσίευση από mao85 »

Στο τμημα της περιοχις μου που εκανα τα χαρτια ο αξ. Εβγακε φωτοτυπια το πιστοποιτικο στρατολογικης καταστασης και το επικυρωσε. Λετε να υπαρχει προβλημα ;
Xaros

Δημοσίευση από Xaros »

Ξερουμε καθολου που κυμαινεται ο αριθμος των αιτησεων;
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από 310LELE »

Σημερα μιλισα με τον φιλο μου που ειναι ασκουμενος σε δικηγορικο γραφειο και του εδωσα το πτυχιο μου στα αγγλικα για μεταφραση... Τελικα ειναι περιπλοκο... Μου ειπε οτι ολα οκ απλα πρεπει να παω ο ιδιος στον δικηγορικο συλογο για μια τελευταια σφραγιδα να πληρωσω και καποιο παραβολο... Χαρτοσιμο δεν καταλαβα... Εκτως αυτου. Εσεις που κανατε τα χαρτια σας. Πηγατε απλα τη μεταφραση απο τον δικηγορο η και επικυρωμενη φωτοτυπια του πτυχειου;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 202

Δημοσίευση από Greek_Army »

Είμαι σίγουρος πλέον ότι το κάνετε επίτηδες αυτό το πράγμα δεν βρίσκω άλλη εξήγηση

Έχω πει 10.000 φορές για βάσεις - μόρια γράφουμε εδώ
mao85

Δημοσίευση από mao85 »

Ξερει καποιος να μου απαντησει στην ερωτηση που εκανα ποιο πανω;
superman
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από superman »

mao85 έγραψε:Ξερει καποιος να μου απαντησει στην ερωτηση που εκανα ποιο πανω;

εγώ που πήγα στο ΚΕΠ με είπε ότι δε μπορούν να το επικυρώσουν. Ή ζητάς καινούργιο ή το επικυρώνει η στρατολογία με τη δικιά τους σφραγίδα. Γνώμη μου βέβαια είναι ότι ο καθένας τα δικά του λέει. Αλλά για να στο κανε αξ. Εκεί 1ον κάτι παραπάνω θα ξέρει και 2ον σίγουρα θα το χει ξανά κάνει.

Λακεδαίμων

Δημοσίευση από Λακεδαίμων »

Εγώ που το μετάφρασα-επικύρωσα σε δικηγορο μεταφραστή μου είπε ότι ειμαι οκ... Ούτε δικηγορικούς συλλόγους ούτε τιποτα... Μου κόλλησε ένα παράβολλο στη φωτοτυπια πτυχιου το σφραγισε και ολα κομπλε.
Double_Dragon

Δημοσίευση από Double_Dragon »

Χαιρετώ το πλήθος

Έχω συγκεντρώσει όλα τα δικαιολογητικά και την Παρασκευή που μας πέρασε πήγα στο Α. Τ να τα καταθέσω. Το πρόβλημα που προέκυψε είναι πως ο υπεύθυνος που παραλαβάνει τα δικαιολογητικά δεν δέχθηκε την βεβαίωση των Αγγλικών και θέλει το πρωτότυπο όπωσδήποτε. Συγκεκριμένα το 2002 απόκτησα το FCE αλλά μετά απο ένα ατύχημα στο σπίτι κάηκαν όλα τα έγγραφα και όχι μόνο. Επικοινώνησα με το Βρετανικό Συμβούλιο, τους εξήγησα την περίπτωση μου και μου είπαν πως το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να μου χορηγήσουν μια βεβαίωση που αναφέρει πως είμαι στην λίστα των υποψηφίων που απέκτησαν το FCE του Καίμπριτζ ESOL εξετάσεις 2002. Αυτήν τη βεβαίωση επίσημα μεταφρασμένη και επικυρωμένη απο δικηγόρο δεν το δέχτηκε. Δυστυχώς πτυχίο μια φορά εκδίδεται. Έχει κάποιος/α αντίστοιχη εμπειρία να μας πει τι μπορεί να γίνει για να το δεχτούν;

Καλή μας επιτυχία!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες