Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από hackertom »

superman έγραψε:Καλησπέρα. Έχω μια απορία. Έχω καταθέσει τα χαρτιά μου για την προκήρυξη, άλλα έχω μια υποψία ότι πρέπει να έχει γίνει λάθος με το Επικυρωμένο Αντίγραφο του πτυχίου αγγλικών. Υπάρχει περίπτωση αφού το έχουν δεχτεί στο τμήμα να μην το δεχτεί η επιτροπή στην Αθήνα;

Δεν θέλω να σε ανησυχήσω... Αλλά υπάρχει!
superman
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από superman »

Δεν είχαν βάλει σφραγίδα στην δεύτερη σελίδα κατά την Επικύρωση και Σκέφτηκα Μήπως Δε το δεχτούν. Απλά δε ξέρω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση. Δηλ ακυρώνουν το πτυχίο και συνεχίζεις με τα υπόλοιπα μόρια ή αν ζητάνε να το ξανά καταθέσεις. Αν είναι όμως έτσι όπως τα λες τότε δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα γιατί τα χαρτιά τα κατέθεσα πριν μια βδομάδα. Ευχαριστώ πάντως.
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από electrolisa »

Μπα. Κανενα προβλημα. Θα σε ειχαν ειδοποιησει αν υπηρχε θεμα. Μη σου πω οτι παιζει και να μην το ειδαν καν.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Ρε μαγκες εγω δεν εγραψα τιποτα στην αιτηση! Μονο υπογραφη εβαλα. Τα εκανε ολα ο αστυνομος. Πηγα εχθες γιατι ηθελαν προσφατο πιστοποιητικο τυπου α! Εξαρταται που θα πεσεις.

Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
superman
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

electrolisa έγραψε:Μπα. Κανενα προβλημα. Θα σε ειχαν ειδοποιησει αν υπηρχε θεμα. Μη σου πω οτι παιζει και να μην το ειδαν καν.

μακάρι. Κρίμα να πάνε χαμένα τα μόρια για μια μικρή βλακεία.

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από 310LELE »

Ρε δημητρη τα εγραψε ο αξκος χωρις εσυ να δεις την αιτηση; Κακως κατα την αποψη μου...
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Θα συμφωνησω με τον 310 λελε. Εισαι σιγουρος για το τι τσεκαρε?
KOURSAROS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από KOURSAROS »

Με πηρε η τυπισα απο το Α. Τ. Που εκανα τα χαρτια μου κ μου ειπε εναν αριθμο πρωτοκολου λεει του ιδιου του τμηματος που επικυρωνει οτι εκανα τα τα χαρτια μου λεει στανταρ. Ειναι αριθμος του ιδιου του τμηματος κ οχι ο γενικος αριθμος. ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ. Σε τι φαση ρε κοπελια;(φαντασου ποσο πριξιμο εχει πεσει απο τηλεφωνα κ ετσ) α τρελαθω τελειωςΕικόνα
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Παιδια, α γιατι γραφετε οτι πρεπει να εχει καποιος πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης απο στρατολογια;

Νομιζω αυτο γινεται αυτεπαγγελτα και επισης χρειαζεται να το προσκομισεις εσυ, μονο εαν ησουν Εφεδρος Αξιωματικος, Ειδικες Δυναμεις, Προεδρική Φρουρά κλπ ή ΕΠ. ΟΠ.
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986, οι άνδρες ότι συγκεντρώνουν τα προσόντα και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στις περιπτώσεις γ΄ έως και ιβ΄ της παραγράφου 1 του κεφαλαίου II της παρούσης, ότι έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, δεν υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις και δέχονται να αναγραφεί η σωματική τους ικανότητα στα πιστοποιητικά στρατολογικής κατάστασης τύπου Α΄ που θα αναζητηθούν αυτεπαγγέλτως από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

Αυτο το κειμενο αυτουσιο Πρεπει να γραψω στη δηλωση, μαζι με γνησιο υπογραφης απο ΚΕΠ Ή κατι διαφορετικο;

superman
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

KOURSAROS έγραψε:Με πηρε η τυπισα απο το Α. Τ. Που εκανα τα χαρτια μου κ μου ειπε εναν αριθμο πρωτοκολου λεει του ιδιου του τμηματος που επικυρωνει οτι εκανα τα τα χαρτια μου λεει στανταρ. Ειναι αριθμος του ιδιου του τμηματος κ οχι ο γενικος αριθμος. ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ. Σε τι φαση ρε κοπελια;(φαντασου ποσο πριξιμο εχει πεσει απο τηλεφωνα κ ετσ) α τρελαθω τελειωςΕικόνα

εγώ δεν έχω πάρει. Δεν με είπαν καν για αρ. Πρωτ. Δε δίνουν γενικά ή πρέπει να πάω να τον πάρω;

Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Ουτε εμενα μου εδωσαν αριθμο πρωτοκολλου και εκανα την χαζομαρα να μη ζητησω και εγω, την δευτερα ομως θα παω να ζητησω. Ρε παιδια πειτε μου και εσεις που κανατε αιτησεις; Τι συμπληρωσατε; Εγω την αιτηση προσληψης και μια υπευθυνη δηλωση που ελεγε οτι εχω τα προσοντα-προυποθεσεις. Υπογραψατε κατι αλλο?
Άβαταρ μέλους
illust
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από illust »

Σωτηρης έγραψε:Ουτε εμενα μου εδωσαν αριθμο πρωτοκολλου και εκανα την χαζομαρα να μη ζητησω και εγω, την δευτερα ομως θα παω να ζητησω. Ρε παιδια πειτε μου και εσεις που κανατε αιτησεις; Τι συμπληρωσατε; Εγω την αιτηση προσληψης και μια υπευθυνη δηλωση που ελεγε οτι εχω τα προσοντα-προυποθεσεις. Υπογραψατε κατι αλλο;

Οχι
Λακεδαίμων

Δημοσίευση από Λακεδαίμων »

Και εγώ τα ίδια υπέγραψα Σωτήρη... Αριθμό πρωτοκόλλου μου έδωσαν έναν από το τμήμα που τον ζήτησα αλλά μου είπαν 'οταν φ'υγει από το τμήμα για να πάει στα κεντρικά θα αλλάξει πάλι πρωτόκολλο οπότε εκείνο να πάρω γιατί αυτό ουσιαστικά θα μου χρησιμέψει... Και επίσης όταν τα κατέθεσα μου είχαν πει ότι αν κάτι δεν ηταν οκ θα με επαιρναν για να το διορθωνα... Αλλα ολα οκ. Ελπιζω να βοηθησα...
savvas

Δημοσίευση από savvas »

Τοσο πολυ πρεπει να παρουμε τον αριθμο πρωτοκολου και καλ αεαν χαθει να εχουμε αποδειξει ειναι τοσο σημαντικο γτ νομιζω μ ειπαν δεν ειναι... Τα χαρτια θα τ στειλουν ολα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες