Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
DinosV
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από DinosV »

Σειρα ετσι ειναι γι'αυτο κανεις και υπευθυνη δηλωση του Ν.105 που τους παραχωρεις το δικαιωμα να ψαξουν για να δουν το Ι σου.
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από 310LELE »

Τοτε οι μην πω γιατι ζητανε και Ι στο τυπου Α; Τι να πω...
Άβαταρ μέλους
DinosV
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από DinosV »

Επισης για να τα λεμε και ολα.

πιστοποιητικο τυπου α' θα ζητηθει σε ολους οσους περασουν και θα ειναι να καταταχθουν!
PILOT
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από PILOT »

310LELE έγραψε:Αααχ αυτο το αυτεπαγκελτα ποσες φορες το εχω ακουσει... Τι να σου πω φιλαρακι δεν γνωριζω τι γινεται σε περιπτωσεις πεζικου. Αλλα και το Ι το ψαχνουν αυτεπαγκελτα; Σκεψου λιγο...
τι να πω βρε παιδια στην προκηρυξη του 2010 δεν τους πηγα τιποτα τετοιο και ηταν ολα οκ. Μαλον θα το παρω καλου κακου.
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Στην προκ του 10 ζητουσανε τυπου Α με το Ι μονο μεσα... Τωρα θελουν και μεταβολες και ειδικοτητα...
Άβαταρ μέλους
DinosV
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από DinosV »

Pilot εγω που ημουν Πεζικαριος οταν πηγα στο ΣΤΓ της περιοχης μου και του ζητησα το Τυπου Α' ΔΕΝ μου το χορηγησε επειδη ημουν ΠΖ μου ειπε χαρακτηριστικα μα καλα δεν εχεις διαβασει την Προκ; Τυπου Α' ΜΟΝΟ για Ειδ. Δυναμεις, ΠΦ, ΕΠΥ, ΕΠΟΠ κ. Α. ΠΑΡΟΛΑ αυτα του λεω εγω το θελω για να το εχω και μου λεει ΟΧΙ!
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

γ. Πιστοποιητικό Στρατολογικής Κατάστασης Τύπου Α΄, από το οποίο να προκύπτει ότι υπηρέτησαν μέχρι και την απόλυσή τους ως έφεδροι Αξιωματικοί ή σε Ειδικές Δυνάμεις ή ως εθελοντές πενταετούς υποχρέωσης (Ε. Π. Υ.) ή ως Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ. ΟΠ.) στις Ένοπλες Δυνάμεις ή στην Προεδρική Φρουρά και να αναφέρεται η σωματική τους ικανότητα (κατηγορία I) κατά τη διάρκεια της θητείας τους. Να αναγράφονται επίσης όλες οι υπηρεσιακές μεταβολές κατά τη διάρκεια της θητείας των υποψηφίων, καθώς και η ειδικότητα με την οποία απολύθηκαν.

η προκ. Το λεει πραγματι...

Άβαταρ μέλους
DinosV
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από DinosV »

Ναι ρε ετσι ειναι... Ηθελα να το βαλω και εγω αλλα η σελιδα δεν με αφηνε.
PILOT
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από PILOT »

DinosV έγραψε:Pilot εγω που ημουν Πεζικαριος οταν πηγα στο ΣΤΓ της περιοχης μου και του ζητησα το Τυπου Α' ΔΕΝ μου το χορηγησε επειδη ημουν ΠΖ μου ειπε χαρακτηριστικα μα καλα δεν εχεις διαβασει την Προκ; Τυπου Α' ΜΟΝΟ για Ειδ. Δυναμεις, ΠΦ, ΕΠΥ, ΕΠΟΠ κ. Α. ΠΑΡΟΛΑ αυτα του λεω εγω το θελω για να το εχω και μου λεει ΟΧΙ!
και εμενα το ιδιο μου ειπαν. Ας ελπισουμε οτι ειναι ξερουν γιατι δεν εχουμε περιθωρι για λαθοι.
Άβαταρ μέλους
DinosV
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από DinosV »

Στην προκυρηξη αναφερεται οτι εφισταται η προσοχη των ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ωστε να αποφευχθουν λαθη ή παραλειψεις διοτι αφενος θα εχει δυσμενεις συνεπειες για τους υποψηφιους και για τους Αξιωματικους αφετερου αφου θα εκθεσουν το Σωμα γενικοτερα.
nikos

Δημοσίευση από nikos »

310LELE έγραψε:Εχεις δικιο αυτο δεν το ρωτησα Εικόνα Ναι θα επικυρωθει απο το γραφειο διπλωματων!

παιδιά αυτό με το Η όντως ισχύ διότι εγώ έτσι το έχω πείτε κάποιος σίγουρα μη τρέχω τζάμπα να το αλλάξω και περιμένω πάλι

superman
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από superman »

Καλησπέρα. Έχω μια απορία. Έχω καταθέσει τα χαρτιά μου για την προκήρυξη, άλλα έχω μια υποψία ότι πρέπει να έχει γίνει λάθος με το Επικυρωμένο Αντίγραφο του πτυχίου αγγλικών. Υπάρχει περίπτωση αφού το έχουν δεχτεί στο τμήμα να μην το δεχτεί η επιτροπή στην Αθήνα;
Σαββας

Δημοσίευση από Σαββας »

Εχω θεια στρατολογο μ εβγαλε τ πιστοποιητικο τυπου α και εγραψε με στυλο απο πανς τ γιωτα και απο πανω καπακι σφραγιδα... Απο τον δοιηκητη... Εαν υπαρξει μ λεει προβλημα μπορουν να παρουν τηλεφωνο απο κατω στο τμημα στρατολογιας να το επιβεβαιωσουν το γιωτα. Τοσες σφραγιδες μπηκαν δεν παιζει ρολο ο στυλος παιζει ρολο εαν βαρεθουν και δεν παρουν τηλεφωνο αλλα μετα παιζει ενσταση και θα τς. Παρει ο δ. Λος. Και 2ον απο την στιγμη π εγκρηθηκε απο τον αξιωματικο δεν υπαρχει προβλημα. Παιδια τ θεμα πρωτοκολου μπορω να το παρω και αργοτερα τυχον θελησω να κανω ενσταση; Γνωριζεται; Η μ προτεινεται να παω να το παρω τωρα?
savvas

Δημοσίευση από savvas »

AΠο την στιγμη π εγκρηθηκε απο τον αξιωματικο την πατατα πιστεω θα την φαει αυτος. Παιδια εγω προσωπικα πιστευω τπτ δεν θα γινει απο ολα αυτα π λετε... Απλως με αυτο τ ανχος και την αγωνια ακομα και τ παραμικρο σκεφτομαστε.
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από electrolisa »

superman έγραψε:Καλησπέρα. Έχω μια απορία. Έχω καταθέσει τα χαρτιά μου για την προκήρυξη, άλλα έχω μια υποψία ότι πρέπει να έχει γίνει λάθος με το Επικυρωμένο Αντίγραφο του πτυχίου αγγλικών. Υπάρχει περίπτωση αφού το έχουν δεχτεί στο τμήμα να μην το δεχτεί η επιτροπή στην Αθήνα;

καθε μερα τις αιτησεις τις στελνουν στην αστυνομικη διευθυνση, οποτε αν την επομενη του στειλουν πισω τα χαρτια σου για οποιοδηποτε λογο, θα σε παρουν τηλ απο το τμημα να σου πουνε τι προβλημα υπαρχει. Τωρα αναλογως, τι προβλημα εχεις υποπτευθει με τα αγγλικα σου;

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες