Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από hackertom »

310LELE έγραψε:Φιλε hackertom κανε ενα κοπο ρε φιλε και ενημερωσε με για το τι σου ειπαν σε παρακαλω πολυ. Η εδω η σειλε μου ενα PM!

Πραγματικά θα ήθελα να κράξω την Νομαρχία της περιοχής μου για την απαράδεκτη συμπεριφορά του κάθε βολεμένου εκεί μέσα! Που ήμουν στο περίμενε 1 ώρα + για υπόθεση 2 λεπτών και αυτός μέσα έκανε παραγγελία σε μπουγάτσα και χυμό motion! Ας μην σχολιάσω και την νευρική συμπεριφορά του στο τσακ ήμουν να ακούσει κανένα μπινελίκι το *****!

Πέρα από τους βολεμένους. Έκανα μια αίτηση με αυτά που ζητούσα και περιμένω να βγει την Δευτέρα όπως είπε. Για να δούμε τι χαρτί θα βγάλει, γιατί αμφιβάλω αν κατάλαβε! ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από 310LELE »

Μεγαλε θα σε σωσω εγω! Ο αξκος που ειναι στο τμημα της περιοχης μου ειναι φιλος. Τον ρωτησα 2 βασικα πραγματα (για εμενα) και σας τα λεω εδω λοιπον...1) οσοι εχετε πιστοποιητικο τυπου Α και σας γραψανε το Ι με στυλο και σφραγιδα υπαρχει κινδυνος να μην το δεχτουν. Και οσον αφορα το θεμα με το διπλωμα φωτοτυπια της καρτελας που φαινεται οτι περασε (θεωρια-πραξη) μαζι με δηλωση δικη μας οτι θα τους παμε το διπλωμα μεχρι τις 9 που ειναι το οριο... Τα καλυτερα νεα ομως ειναι οτι δεν θα χρειαστει να στειλω το διπλωμα με κουριερ κτλ... Τους παω φωτοτυπια επικυρωμενη στο Τ. Α που παει να πει οτι και στις 9 να ερθει προλαβαινω... Αυτα απο μενα! Εικόνα
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από PETRAN »

to I me stilo einai ok
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Κοιταξε φιλε εγω οπως ειδες δεν ειμαι κατηγορηματικος γιατι δεν ξερω κιολας. Αυτο που μου ειπε ο αξκος ειναι οτι αυτοι θα το δεχτουν αλλα κατω μπορει να υπαρξει προβλημα. Εγω εκανα αιτηση για αλλο πιστοποιητικο για να ειμαι 100% σιγουρος!
chriscc
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από chriscc »

Τα αποτελεσματα ποτε περιπου θα βγουν; Ξερει καποιος?
athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από athis »

chriscc έγραψε:Τα αποτελεσματα ποτε περιπου θα βγουν; Ξερει καποιος;

τελη σεπτεμβριου με αρχες οκτωμβρη
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

310LELE έγραψε:Μεγαλε θα σε σωσω εγω! Ο αξκος που ειναι στο τμημα της περιοχης μου ειναι φιλος. Τον ρωτησα 2 βασικα πραγματα (για εμενα) και σας τα λεω εδω λοιπον...1) οσοι εχετε πιστοποιητικο τυπου Α και σας γραψανε το Ι με στυλο και σφραγιδα υπαρχει κινδυνος να μην το δεχτουν. Και οσον αφορα το θεμα με το διπλωμα φωτοτυπια της καρτελας που φαινεται οτι περασε (θεωρια-πραξη) μαζι με δηλωση δικη μας οτι θα τους παμε το διπλωμα μεχρι τις 9 που ειναι το οριο... Τα καλυτερα νεα ομως ειναι οτι δεν θα χρειαστει να στειλω το διπλωμα με κουριερ κτλ... Τους παω φωτοτυπια επικυρωμενη στο Τ. Α που παει να πει οτι και στις 9 να ερθει προλαβαινω... Αυτα απο μενα!Εικόνα

Αρκετά πολύτιμες συμβουλές φίλος!+1 από μένα!

Αλλά έπρεπε να τον ρωτήσεις και...

Για το "τικ" στην αίτηση ειδικών φρουρών θα τσεκάρουμε το δίπλωμα που έχουμε την βεβαίωση; Η το αμέσως κατώτερο που έχουμε το δίπλωμα στα χέρια μας; Η και τα δύο; Στην υπεύθυνη δήλωση θα δηλώσουμε ότι θα το πάμε, αλλά σε περίπτωση που δεν το πάμε - δεν έρθει θα μετρηθεί το αμέσως κατώτερο δίπλωμα στα μόρια; Η take the ΜΠΟΥΛ;Εικόνα
Η φωτοτυπία της καρτελας που φαίνεται ότι πέρασε (θεωρία-πραξη) θα έχει λογικά κάποια σφραγίδα επικυρωμένη από Νομαρχία;
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Εχεις δικιο αυτο δεν το ρωτησα Εικόνα Ναι θα επικυρωθει απο το γραφειο διπλωματων!
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

310LELE έγραψε:Εχεις δικιο αυτο δεν το ρωτησα Εικόνα Ναι θα επικυρωθει απο το γραφειο διπλωματων!

Θα το μάθουμε και αυτό που θα πάει...Εικόνα
PILOT
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από PILOT »

Πιστοποιητικο τυπου α χρειαζεται μονο σε οσους υπηρετισαν σε ειδ. Δυν. Και τα λοιπα. Οσοι υπηρετησαν απλα σαν φανταροι δεν χρειαζεται.

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Ενα παλικαρι εδω παντως ειχε πει οτι ενω υπηρετησε στο πεζικο του ζητησαν τυπου Α!
PILOT

Δημοσίευση από PILOT »

Ρωτησα σημερα στο α. Τ και το ζητουν αυτεπαγκελτα. Εχει γουστο να μου το ζητησουν οταν θα κανω τα χαρτια και να τρεχω. Απλος φανταρος ημουν.

Άβαταρ μέλους
DinosV
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από DinosV »

Pilot εχεις δικιο η προκυρηξη το λεει καθαρα.
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Αααχ αυτο το αυτεπαγκελτα ποσες φορες το εχω ακουσει... Τι να σου πω φιλαρακι δεν γνωριζω τι γινεται σε περιπτωσεις πεζικου. Αλλα και το Ι το ψαχνουν αυτεπαγκελτα; Σκεψου λιγο...
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Το λεει η προκ. Δεν το ειδα... Τοτε δεν χωραει αμφισβητηση!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες