Τα περισσοτερα θα τα ζητήσουν ξανά και ξανά στους επιτυχόντες...Σαββας έγραψε: Παιδια αφου τα χαρτια τα δωσαμε... Ποια να βγαλουμε φωτοτυπιες; Τα επυκιρωμενα;
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 52
Υπευθηνη δηλωση απο δημοσιο φορεα... Ο δασκαλος οδηγησης μου ειπε οτι αυτο θα το παρω απο το συγκοινωνιων στη νομαρχια... Πινγκ πονγκ παιζω... 
Α! Και κατι αλλο... Εφοσον ερθει το διπλωμα... Το στελνω με κουριερ αθηνα η το καταθετω κανονικα στο Τ. Α της περιοχης μου;

Α! Και κατι αλλο... Εφοσον ερθει το διπλωμα... Το στελνω με κουριερ αθηνα η το καταθετω κανονικα στο Τ. Α της περιοχης μου;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 14
handballer έγραψε:Τα περισσοτερα θα τα ζητήσουν ξανά και ξανά στους επιτυχόντες...Σαββας έγραψε: Παιδια αφου τα χαρτια τα δωσαμε... Ποια να βγαλουμε φωτοτυπιες; Τα επυκιρωμενα;
Το μόνο που λέει να Ξαναζητήσει Στους Επιτυχόντες είναι στις ιατρικές εξετάσεις το Πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης. Λες να ξαναζητήσουν το Lower μεταφρασμένο όσοι έχουν η ξανά το Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης; Άντε καμιά ταυτότητα μόνο πιστεύω. Ξέρετε κάτι σίγουρα;
MΕ ΤΟ καλο να περασουμε και δεν παν να ζητησουν τον κοσμο ολον.
Κανεις δεν γνωριζει;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 202
310LELE έγραψε:Κανεις δεν γνωριζει;
Έχω βαρεθεί να κάνω paste πράγματα που υπάρχουν στην προκήρυξη :P
Επισημαίνεται ότι, σε περίπτωση καθυστέρησης χορήγησης από τις
αρμόδιες Αρχές εγγράφων, τα οποία πρέπει να συνοδεύουν την αίτηση του
υποψηφίου, υποβάλλεται εμπρόθεσμα η αίτηση από αυτόν και χωρίς τα
έγγραφα αυτά, πρέπει όμως, να αναφέρεται σε Υπεύθυνη Δήλωση, η αιτία
της μη υποβολής τους, ο δε ενδιαφερόμενος οφείλει να τα προσκομίσει όταν
εκλείψει η αιτία της καθυστέρησης, όχι όμως πέραν του πενθημέρου από
την καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 11
Θα τα ζητησουν... το λοουερ εμενα μου το ξαναζητησαν επικυρωμενο απο το βρετανικό συμβουλιο
επισης τα δικαιολογητικα παιζει να τα 'χασουν' οποτε θα τρεχετε παλι.
ολα μου τα ζητησαν 2 και 3 φορες το καθένα μετα την καταθεση και δεν ημουν ο μονος...
Και στην σχολη τα ιδια ειναι
επισης τα δικαιολογητικα παιζει να τα 'χασουν' οποτε θα τρεχετε παλι.
ολα μου τα ζητησαν 2 και 3 φορες το καθένα μετα την καταθεση και δεν ημουν ο μονος...
Και στην σχολη τα ιδια ειναι

greek εδω λεει οτι εφοσον δεν εχω το διπλωμα τους στελνω υπευθηνη δηλωση οτι εχω περασει και μου δινουν +4 μερες απο τη ληξη της προθεσμιας για να εχω το διπλωμα... Εγω ρωταω που το στελνω; Στην αστυνομια που ρωτησα μου ειπαν οτι το στελνω με κουριερ στο υπουργειο. Κατω που πηρα ομως μου ειπαν το καταθετω στο Τ. Α 

310LELE έγραψε:greek εδω λεει οτι εφοσον δεν εχω το διπλωμα τους στελνω υπευθηνη δηλωση οτι εχω περασει και μου δινουν +4 μερες απο τη ληξη της προθεσμιας για να εχω το διπλωμα... Εγω ρωταω που το στελνω; Στην αστυνομια που ρωτησα μου ειπαν οτι το στελνω με κουριερ στο υπουργειο. Κατω που πηρα ομως μου ειπαν το καταθετω στο Τ. Α
Ότι να ναι ρε φίλε, αν μάθεις ενημέρωσε και εμάς. Αν και εγώ πιστεύω και στο Α. Τ να το πας και αυτή με courier θα το στείλουν.
Ναι αλλα αν ειναι να το παω με κουριερ... @@ μεχρι τις 9/9 ...8 πρεπει να το στειλω μην σου πω 7... Τι να πω ρε πστη που...
Μέσα στο άγχος ήμαστε όλοι αυτές τις μέρες! Η κάνω λάθος!
Ε δεν θα ειμαστε; Γμισετα... 

- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 52
Αυτό μου είπαν και μένα στο τμήμα. Τι σε νοιάζει; Αν σε πάρουν τα ξαναδίνεις όλα. Ε και?Σαββας έγραψε: MΕ ΤΟ καλο να περασουμε και δεν παν να ζητησουν τον κοσμο ολον.
Βραζωωωωωωωωωωωωωωω
σημερα ηρθε το πιστοποιητικο τυπου Α (στο οποιο ειχα ΤΟΝΙΣΕΙ) να γραψει το Ι και το μονο που γραφει ειναι οτι απολυθηκε απο την ταδε μοιρα ως στρατιωτης ειδικων δυναμεων...
καποιος ο οποιος να εχει πιστοποιητικο που να γραφει το Ι μπορει να μου πει τι ακριβως γραφει παρακαλω πολυ...

καποιος ο οποιος να εχει πιστοποιητικο που να γραφει το Ι μπορει να μου πει τι ακριβως γραφει παρακαλω πολυ...
310LELE έγραψε:Βραζωωωωωωωωωωωωωωωσημερα ηρθε το πιστοποιητικο τυπου Α (στο οποιο ειχα ΤΟΝΙΣΕΙ) να γραψει το Ι και το μονο που γραφει ειναι οτι απολυθηκε απο την ταδε μοιρα ως στρατιωτης ειδικων δυναμεων...
κάνω τα χαρτια για την Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών 6φορα! Ποτε το πιστοποιητικο τυπου Α δεν εγραφε το I!
Φετος το ζητανε; !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 5 επισκέπτες