Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Ρε συ Μιτσο εγω τον αριθμο πρωτοκολλου τον θελω για να εχω κατι σαν αποδειξη ας πουμε οτι εκανα τα χαρτια μου, κατι δεν πρεπει να ζητησω ωστε να ειμαι καλυμενος; Οσο για το βισμα στους φρουρους τουλαχιστον δεν πιστευω να παιζει αλλα και να παιζει εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει και καθολου. Ποτε δεν ειχα καποιον να με"σπρωξει"και ουτε προκειται να μπω στην διαδικασια να χτυπαω πορτα-πορτα και να ζηταω την βοηθεια καποιου βουλευτη. Εγω εχω αυτα τα μορια που εχω και παω με τον σταυρο στο χερι και στην τελικη δεν εχω και κανεναν αναγκη.
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από 310LELE »

Εικόνα
KOURSAROS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από KOURSAROS »

Σωτηρης έγραψε:Ρε συ Μιτσο εγω τον αριθμο πρωτοκολλου τον θελω για να εχω κατι σαν αποδειξη ας πουμε οτι εκανα τα χαρτια μου, κατι δεν πρεπει να ζητησω ωστε να ειμαι καλυμενος; Οσο για το βισμα στους φρουρους τουλαχιστον δεν πιστευω να παιζει αλλα και να παιζει εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει και καθολου. Ποτε δεν ειχα καποιον να με"σπρωξει"και ουτε προκειται να μπω στην διαδικασια να χτυπαω πορτα-πορτα και να ζηταω την βοηθεια καποιου βουλευτη. Εγω εχω αυτα τα μορια που εχω και παω με τον σταυρο στο χερι και στην τελικη δεν εχω και κανεναν αναγκη.
βρε αγορινα απ τη στιγμη που κανεις τα χαρτια σου κ "τα δεχονται" αυτοι ΤΕΛΟΣ. Μη σκας μα το ονομα σου θα το βρεις στη καταταξη των αποτελεσματων απ τη στιγμη που κατεθεσες χαρτουρα. Παρκαρε
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

Σωτηρης έγραψε: Ρε συ Μιτσο εγω τον αριθμο πρωτοκολλου τον θελω για να εχω κατι σαν αποδειξη ας πουμε οτι εκανα τα χαρτια μου, κατι δεν πρεπει να ζητησω ωστε να ειμαι καλυμενος; Οσο για το βισμα στους φρουρους τουλαχιστον δεν πιστευω να παιζει αλλα και να παιζει εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει και καθολου. Ποτε δεν ειχα καποιον να με"σπρωξει"και ουτε προκειται να μπω στην διαδικασια να χτυπαω πορτα-πορτα και να ζηταω την βοηθεια καποιου βουλευτη. Εγω εχω αυτα τα μορια που εχω και παω με τον σταυρο στο χερι και στην τελικη δεν εχω και κανεναν αναγκη.
Το ξέρω ρε Σώτο εγώ το έγραψα με δόση ειρωνείας για το τι έκαναν κάποιοι, ξέρεις την γνώμη μου για το αν μπαίνουν βύσματα η όχι τεσπα. μπορείς να πεις στον αξιωματικό που σου έκανε τα χαρτιά να σε γράψει στο βιβλίο συμβάντων εκεί θα έχεις ισχυρότερη απόδειξη για τα χαρτιά σου (αν και δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι) επίσης όλα θα τα βγάλεις φωτοτυπία.
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Φυσικα και ξερω την γνωμη σου, δεν το πηρα οτι και καλα υπονοησες κατι για εμενα απλα επισημανα οτι ακομα και να υπηρχουν βισματα (που ουτε και εγω το πιστευω) δεν με ενδιαφερει καθολου. Αυτο που ειπες θα κανω, σιγουρα θα βγαλω τις φωτοτυπιες.
giorgos310

Δημοσίευση από giorgos310 »

Παιδιά εγώ έδωσα αγγλικα το μαιο κρατικο άλλα το πτυχίο θα πάω να το πάρω τέλη σεπτέμβρη. Παίρνω βεβαίωση απο την δευτεροβάθμια ξέρει κανείς τίποτα πάνω σε αυτό?
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από hackertom »

310LELE έγραψε:Παιδια το ρωτησα και πριν και κανεις δεν απαντησε... Το ξαναρωταω (ο σπαστικος) εχω περασει θεωρια και πραξη για φορτηγο αλλα το διπλωμα δυσκολα μεχρι τις 5/9... Αυτη την υπευθηνη δηλωση οτι εχω περασει αλλα δεν εχω ακομα το διπλωμα θα μου την κανουν στη σχολη οδηγων; Ρωτησα και μου τα μασουσαν... Εχει κανει κανεις κατι παρομοιο;

και οσον αφορα το πιστοποιητικο τυπου Α απο τη στρατολογια... Και εγω το ζητησα απο τα κεπ και μου ειπαν σε μια εβδομαδα... Μηπως να παω θεσσαλονικη εγω ο ιδιος να το παρω; Μηπως κανει παραπανω και κλαιω στο τελος;

Φίλε και να σου δώσουν την βεβαίωση τι θα δηλώσεις στην αίτηση με τικ; Φορτηγό; Η Αυτοκίνητο; Και αν δεν έρθει το δίπλωμα μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου; Τότε τι κάνουμε;

Ξέρει κάποιος να μας πει;
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

Σωτηρης έγραψε: Φυσικα και ξερω την γνωμη σου, δεν το πηρα οτι και καλα υπονοησες κατι για εμενα απλα επισημανα οτι ακομα και να υπηρχουν βισματα (που ουτε και εγω το πιστευω) δεν με ενδιαφερει καθολου. Αυτο που ειπες θα κανω, σιγουρα θα βγαλω τις φωτοτυπιες.
Καλή υπομονή και καλά αποτελέσματα φιλέ μου!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 202

Δημοσίευση από Greek_Army »

hackertom έγραψε:

Φίλε και να σου δώσουν την βεβαίωση τι θα δηλώσεις στην αίτηση με τικ; Φορτηγό; Η Αυτοκίνητο;Και αν δεν έρθει το δίπλωμα μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου; Τότε τι κάνουμε;

Ξέρει κάποιος να μας πει;

Δεν παίρνεις τα μόρια απλό δεν είναι;

giorgos310 έγραψε:Παιδιά εγώ έδωσα αγγλικα το μαιο κρατικο άλλα το πτυχίο θα πάω να το πάρω τέλη σεπτέμβρη. Παίρνω βεβαίωση απο την δευτεροβάθμια ξέρει κανείς τίποτα πάνω σε αυτό;

Σε κάθε περίπτωση επισημαίνεται στον υποψήφιο, η
υποχρέωση υποβολής του πτυχίου εντός της τασσομένης, στην παρ.6 του παρόντος
Κεφαλαίου προθεσμίας.

Σταματήστε να λέτε ότι ναναι με βύσματα κτλπ. Μια ημέρα να μην μαμήσετε το θέμα δεν γίνεται;
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από 310LELE »

Αυτο το ρωτησα... Αν δεν ερθει το διπλωμα μοριοδοτουμαι απλα για το διπλωμα το ερασιτεχνικο...
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

@Greek_Army και @310LELE...

Απλό είναι δεν λέω, αλλά θα μετρήσουν το αμέσως χαμηλότερο; Δηλαδή αυτοκινήτου; Όπως λέει η απλή λογική;
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

310LELE έγραψε:Αυτο το ρωτησα... Αν δεν ερθει το διπλωμα μοριοδοτουμαι απλα για το διπλωμα το ερασιτεχνικο...

ΟΚ κατάλαβα... Ας ελπίζουμε να είναι έτσι τα πράγματα...
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Σημερα εκανε και τα χαρτια του και ο παπουλης.Εικόνα
milanistalazos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από milanistalazos »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:
Σωτηρης έγραψε: Ρε συ Μιτσο εγω τον αριθμο πρωτοκολλου τον θελω για να εχω κατι σαν αποδειξη ας πουμε οτι εκανα τα χαρτια μου, κατι δεν πρεπει να ζητησω ωστε να ειμαι καλυμενος; Οσο για το βισμα στους φρουρους τουλαχιστον δεν πιστευω να παιζει αλλα και να παιζει εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει και καθολου. Ποτε δεν ειχα καποιον να με"σπρωξει"και ουτε προκειται να μπω στην διαδικασια να χτυπαω πορτα-πορτα και να ζηταω την βοηθεια καποιου βουλευτη. Εγω εχω αυτα τα μορια που εχω και παω με τον σταυρο στο χερι και στην τελικη δεν εχω και κανεναν αναγκη.
Το ξέρω ρε Σώτο εγώ το έγραψα με δόση ειρωνείας για το τι έκαναν κάποιοι, ξέρεις την γνώμη μου για το αν μπαίνουν βύσματα η όχι τεσπα. μπορείς να πεις στον αξιωματικό που σου έκανε τα χαρτιά να σε γράψει στο βιβλίο συμβάντων εκεί θα έχεις ισχυρότερη απόδειξη για τα χαρτιά σου (αν και δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι) επίσης όλα θα τα βγάλεις φωτοτυπία.

Ποιος ο λόγος να τα βγάλεις όλα φωτοτυπία;

Σαββας

Δημοσίευση από Σαββας »

Παιδια αφου τα χαρτια τα δωσαμε... Ποια να βγαλουμε φωτοτυπιες; Τα επυκιρωμενα?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες