Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)
Ρε συ Μιτσο εγω τον αριθμο πρωτοκολλου τον θελω για να εχω κατι σαν αποδειξη ας πουμε οτι εκανα τα χαρτια μου, κατι δεν πρεπει να ζητησω ωστε να ειμαι καλυμενος; Οσο για το βισμα στους φρουρους τουλαχιστον δεν πιστευω να παιζει αλλα και να παιζει εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει και καθολου. Ποτε δεν ειχα καποιον να με"σπρωξει"και ουτε προκειται να μπω στην διαδικασια να χτυπαω πορτα-πορτα και να ζηταω την βοηθεια καποιου βουλευτη. Εγω εχω αυτα τα μορια που εχω και παω με τον σταυρο στο χερι και στην τελικη δεν εχω και κανεναν αναγκη.
βρε αγορινα απ τη στιγμη που κανεις τα χαρτια σου κ "τα δεχονται" αυτοι ΤΕΛΟΣ. Μη σκας μα το ονομα σου θα το βρεις στη καταταξη των αποτελεσματων απ τη στιγμη που κατεθεσες χαρτουρα. ΠαρκαρεΣωτηρης έγραψε:Ρε συ Μιτσο εγω τον αριθμο πρωτοκολλου τον θελω για να εχω κατι σαν αποδειξη ας πουμε οτι εκανα τα χαρτια μου, κατι δεν πρεπει να ζητησω ωστε να ειμαι καλυμενος; Οσο για το βισμα στους φρουρους τουλαχιστον δεν πιστευω να παιζει αλλα και να παιζει εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει και καθολου. Ποτε δεν ειχα καποιον να με"σπρωξει"και ουτε προκειται να μπω στην διαδικασια να χτυπαω πορτα-πορτα και να ζηταω την βοηθεια καποιου βουλευτη. Εγω εχω αυτα τα μορια που εχω και παω με τον σταυρο στο χερι και στην τελικη δεν εχω και κανεναν αναγκη.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 117
Το ξέρω ρε Σώτο εγώ το έγραψα με δόση ειρωνείας για το τι έκαναν κάποιοι, ξέρεις την γνώμη μου για το αν μπαίνουν βύσματα η όχι τεσπα. μπορείς να πεις στον αξιωματικό που σου έκανε τα χαρτιά να σε γράψει στο βιβλίο συμβάντων εκεί θα έχεις ισχυρότερη απόδειξη για τα χαρτιά σου (αν και δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι) επίσης όλα θα τα βγάλεις φωτοτυπία.Σωτηρης έγραψε: Ρε συ Μιτσο εγω τον αριθμο πρωτοκολλου τον θελω για να εχω κατι σαν αποδειξη ας πουμε οτι εκανα τα χαρτια μου, κατι δεν πρεπει να ζητησω ωστε να ειμαι καλυμενος; Οσο για το βισμα στους φρουρους τουλαχιστον δεν πιστευω να παιζει αλλα και να παιζει εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει και καθολου. Ποτε δεν ειχα καποιον να με"σπρωξει"και ουτε προκειται να μπω στην διαδικασια να χτυπαω πορτα-πορτα και να ζηταω την βοηθεια καποιου βουλευτη. Εγω εχω αυτα τα μορια που εχω και παω με τον σταυρο στο χερι και στην τελικη δεν εχω και κανεναν αναγκη.
Φυσικα και ξερω την γνωμη σου, δεν το πηρα οτι και καλα υπονοησες κατι για εμενα απλα επισημανα οτι ακομα και να υπηρχουν βισματα (που ουτε και εγω το πιστευω) δεν με ενδιαφερει καθολου. Αυτο που ειπες θα κανω, σιγουρα θα βγαλω τις φωτοτυπιες.
Παιδιά εγώ έδωσα αγγλικα το μαιο κρατικο άλλα το πτυχίο θα πάω να το πάρω τέλη σεπτέμβρη. Παίρνω βεβαίωση απο την δευτεροβάθμια ξέρει κανείς τίποτα πάνω σε αυτό?
310LELE έγραψε:Παιδια το ρωτησα και πριν και κανεις δεν απαντησε... Το ξαναρωταω (ο σπαστικος) εχω περασει θεωρια και πραξη για φορτηγο αλλα το διπλωμα δυσκολα μεχρι τις 5/9... Αυτη την υπευθηνη δηλωση οτι εχω περασει αλλα δεν εχω ακομα το διπλωμα θα μου την κανουν στη σχολη οδηγων; Ρωτησα και μου τα μασουσαν... Εχει κανει κανεις κατι παρομοιο;
και οσον αφορα το πιστοποιητικο τυπου Α απο τη στρατολογια... Και εγω το ζητησα απο τα κεπ και μου ειπαν σε μια εβδομαδα... Μηπως να παω θεσσαλονικη εγω ο ιδιος να το παρω; Μηπως κανει παραπανω και κλαιω στο τελος;
Φίλε και να σου δώσουν την βεβαίωση τι θα δηλώσεις στην αίτηση με τικ; Φορτηγό; Η Αυτοκίνητο; Και αν δεν έρθει το δίπλωμα μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου; Τότε τι κάνουμε;
Ξέρει κάποιος να μας πει;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 117
Καλή υπομονή και καλά αποτελέσματα φιλέ μου!Σωτηρης έγραψε: Φυσικα και ξερω την γνωμη σου, δεν το πηρα οτι και καλα υπονοησες κατι για εμενα απλα επισημανα οτι ακομα και να υπηρχουν βισματα (που ουτε και εγω το πιστευω) δεν με ενδιαφερει καθολου. Αυτο που ειπες θα κανω, σιγουρα θα βγαλω τις φωτοτυπιες.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 202
hackertom έγραψε:
Φίλε και να σου δώσουν την βεβαίωση τι θα δηλώσεις στην αίτηση με τικ; Φορτηγό; Η Αυτοκίνητο;Και αν δεν έρθει το δίπλωμα μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου; Τότε τι κάνουμε;
Ξέρει κάποιος να μας πει;
Δεν παίρνεις τα μόρια απλό δεν είναι;
giorgos310 έγραψε:Παιδιά εγώ έδωσα αγγλικα το μαιο κρατικο άλλα το πτυχίο θα πάω να το πάρω τέλη σεπτέμβρη. Παίρνω βεβαίωση απο την δευτεροβάθμια ξέρει κανείς τίποτα πάνω σε αυτό;
Σε κάθε περίπτωση επισημαίνεται στον υποψήφιο, η
υποχρέωση υποβολής του πτυχίου εντός της τασσομένης, στην παρ.6 του παρόντος
Κεφαλαίου προθεσμίας.
Σταματήστε να λέτε ότι ναναι με βύσματα κτλπ. Μια ημέρα να μην μαμήσετε το θέμα δεν γίνεται;
Αυτο το ρωτησα... Αν δεν ερθει το διπλωμα μοριοδοτουμαι απλα για το διπλωμα το ερασιτεχνικο...
@Greek_Army και @310LELE...
Απλό είναι δεν λέω, αλλά θα μετρήσουν το αμέσως χαμηλότερο; Δηλαδή αυτοκινήτου; Όπως λέει η απλή λογική;
Απλό είναι δεν λέω, αλλά θα μετρήσουν το αμέσως χαμηλότερο; Δηλαδή αυτοκινήτου; Όπως λέει η απλή λογική;
310LELE έγραψε:Αυτο το ρωτησα... Αν δεν ερθει το διπλωμα μοριοδοτουμαι απλα για το διπλωμα το ερασιτεχνικο...
ΟΚ κατάλαβα... Ας ελπίζουμε να είναι έτσι τα πράγματα...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 14
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Το ξέρω ρε Σώτο εγώ το έγραψα με δόση ειρωνείας για το τι έκαναν κάποιοι, ξέρεις την γνώμη μου για το αν μπαίνουν βύσματα η όχι τεσπα. μπορείς να πεις στον αξιωματικό που σου έκανε τα χαρτιά να σε γράψει στο βιβλίο συμβάντων εκεί θα έχεις ισχυρότερη απόδειξη για τα χαρτιά σου (αν και δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι) επίσης όλα θα τα βγάλεις φωτοτυπία.Σωτηρης έγραψε: Ρε συ Μιτσο εγω τον αριθμο πρωτοκολλου τον θελω για να εχω κατι σαν αποδειξη ας πουμε οτι εκανα τα χαρτια μου, κατι δεν πρεπει να ζητησω ωστε να ειμαι καλυμενος; Οσο για το βισμα στους φρουρους τουλαχιστον δεν πιστευω να παιζει αλλα και να παιζει εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει και καθολου. Ποτε δεν ειχα καποιον να με"σπρωξει"και ουτε προκειται να μπω στην διαδικασια να χτυπαω πορτα-πορτα και να ζηταω την βοηθεια καποιου βουλευτη. Εγω εχω αυτα τα μορια που εχω και παω με τον σταυρο στο χερι και στην τελικη δεν εχω και κανεναν αναγκη.
Ποιος ο λόγος να τα βγάλεις όλα φωτοτυπία;
Παιδια αφου τα χαρτια τα δωσαμε... Ποια να βγαλουμε φωτοτυπιες; Τα επυκιρωμενα?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες