Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Xaros

Δημοσίευση από Xaros »

Ευχαριστω παιδες... Αντε μακαρι να τα πουμε στη σχολη !
ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α. »

toro έγραψε:Θυματε κανεις αν μεσα σε ενα χρονο εχει βγαλει ποτε η αστηνομια 2 προκυρηξεις για ειδ. Φρουρους;

Οι εκδοθείσες Προκηρύξεις έχουν ως εξής...1η 1999,2η 2000,3η 2007,4η 2008,5η 2009,6η 2010 και τέλος 7η Η παρούσα. Δεν μπορώ όμως να απαντήσω με βεβαιότητα γιατί δεν θυμάμαι καλά αν οι δύο πρώτες προσλήψεις που αφορούν σίγουρα δύο ξεχωριστές σειρές, ήταν αποτέλεσμα μιάς ενιαίας προκήρυξης η δύο ξεχωριστών.

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από 310LELE »

επικυρωμενη φωτοτυπια του πτυχιου αγγλικων; Απο δικηγορο παντα.

δηλαδη θα βγαλω φωτοτυπια την μεταφραση και θα επικυρωθει απο τον δικιγορο; Μαλλον δεν καταλαβα καλα...

και κατι αλλο... Εσεις που καταθεσατε τα χαρτια σας η και εσεις που εχετε παρει μερος σε παλιοτερες προκυρηξεις... Σου βγαζουν φωτοτυπια την αιτηση στο τμημα και στην επικυρωνουν να την εχεις; Νομιζω οτι αν περασεις την ζητανε στο 5ημερο δοκιμασιων στην αθηνα σωστα;

Στέργιος

Δημοσίευση από Στέργιος »

Συναδελφοι βαση της προκυρηξης δεχονται το Α1 για διπλωμα μηχανης;

ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Στο τμημα της περιοχης μου ειχαν παει μεχρι σημερα στης μία 6 ατομα
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από handballer »

jimmis23 έγραψε: Παιδια τι γινετε εαν ενας εξεταζομενος ειναι μεσα και στην προκυρηξη των ειδικων και της πυροσβεστικης;
επιλέγει...
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Δεν θα ναι δυσκολη επιλογη φραπε καμια βολτα περιπολο Κανα σκοπετοΕικόνα και ενα αξιοπρεπη μισθο
fotis rs200

Δημοσίευση από fotis rs200 »

Παιδια να ρωτησο κατι εγω εχω ολα τα διπλωματα Α, Β, Γ, Δ, Ε πιανουν ολα
Σαββας

Δημοσίευση από Σαββας »

Δινω αυριο τα χαρτια... Για τον μεγαλυτερο στοχο της ζωης μ ανεκαθεν. Παιδια ΠΕΙΤΕ τα μορια σας... Και κατι αλλο σας λεει ο αξιωματικος ποσα μορια βγαζετε;elecrtrolisa ΠΟΣΑ μορια?
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από toro »

fotis rs200 έγραψε:Παιδια να ρωτησο κατι εγω εχω ολα τα διπλωματα Α, Β, Γ, Δ, Ε πιανουν ολα
Δ και Ε οχι.
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από electrolisa »

Υπαρχει σχετικο θεμα για μορια π εχει ο καθενας παιδια. Μη λεμε τα ιδια.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
GiannhsAk

Δημοσίευση από GiannhsAk »

3060 εγω με διπλωμα αμα3ιου και μηχανης ειδικες διναμεις και πολυτεκνος και απολιτιριο 18.6
krhtikos123
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από krhtikos123 »

hackertom έγραψε:
Αλέξανδρος έγραψε: Λοιπόν παίδες ερώτηση:

Τον μαιο εδωσα εξετασεις στο Κρατικό πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας στα αγγλικα στο επίπεδο Γ1 και φυσικά πέτυχα ;-). Οταν ανακοινώθηκαν τα αποτελεσματα βγήκε στον αερα και μια ανακοίνωση του Υπουργείου λέγωντας ότι οι επιτυχόντες θα μπορούν να παραλάβουν τα πιστοποιητικά τους τέλη Σεπτέμβρη και για του λόγου το αληθές μπείτε να δείτε την ανακοινωση.

Εγω λοιπόπν μη εχοντας αυτο το πιστοποιητικό στα χερια μου πήγα στην δευτεροβάθμια όπου κ έλαβα βεβαιωση ότι έχω πετυχει κ αναμενω την εκδοση του πρωτοτυπου πιστοποιητικού καθως επίσης να διευκρινήσω ότι η βεβαίωση λέει σαφέστατα ότι έχει ισχύ μέχρι την έκδοση του πιστοποιητικού.

Αν λοιπον διαβάσουμε την προκύρηξη των Ε. Φ διαπιστώνουμε ότι ναι μεν τέτοιου είδους βεβαιώσεις γίνονται δεκτές αλλα πρέπει 5 ημερες μετά το τέλος της προθεσμίας να έχω προσκομίσει το πρωτότυπο Πράγμα αδύνατον μιας και με μια απλή πράξη θα πρέπει μέχρι και τις 10 σεπτέμβρη να έχω παει το πρωτοτυπο ότνα μου λένε ότι τέλη σεπτεμβρη θα είναι διαθ'εσιμο.

Αναρωτιέμαι λοιπόν το μπορεί ακριβώς να γίνει επι του θέματος. Και αν η συγκεκριμενη βεβαιωση εχει ή δεν έχει ισχυ. Γιατι αν δεν εχει τοτε μενω αυτομάτως εκτός μιας κ αν λήξει το όριο των 5 ημερων στην ουσία θα είνια σαν να μην εχω προσκομίσει τπτ απο ξένες γλώσσες

Καλη επιτυχία σε όλους

Παλικάρι νομίζω ότι μετά τις 10 σεπτεμβριου η μάλλον 9 παρασκευή! Δεν μπορείς να κάνεις κάτι...
Αλλά ας πας την βεβαίωση δεν έχεις να χάσεις τίποτα... (Ελλαδιστάν ζούμε μην το ξεχνάς... ) και δεν θα είσαι και ο μόνος!
Απορώ αυτός που έβαλε το +5 (4) μέρες μας έκανε και χάρη... Δηλαδή ζούμε σε χώρα που κάθε χαρτί - δίπλωμα αργή να έρθει στα χέρια σου ! Διπλώματα στις σχολές είχαν να στείλουν 2 μήνες με τις αδειούλες τους...

Οχι απλα στην αστυνομικη διευθυνση η γραμματεια θα ειναι ανοιχτη και το Σαββατο για να δεχθει τα συμπληρωματικα δικαιολογιτικα... Εικόνα
Μια βάρδια η ζωή μου...
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από handballer »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Στο τμημα της περιοχης μου ειχαν παει μεχρι σημερα στης μία 6 ατομα
και σε αυτό της δικής μου περιοχής είχαν πάει λίγα. Δεν λέει κάτι αυτό...

fotis rs200 έγραψε: Παιδια να ρωτησο κατι εγω εχω ολα τα διπλωματα Α, Β, Γ, Δ, Ε πιανουν ολα
είτε έχεις Μόνο Γ, είτε τα έχεις όλα παίρνεις 200 μόρια. Και από τη μηχανή 300. Άρα το μέγιστο που φτάνει κάποιος από διπλώματα είναι 500
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Το λεω σε σχεση με περσυ
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες