Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
γιαννης

Δημοσίευση από γιαννης »

Παιδια 1 ερωτηση το πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασεις τυπου α δεν λεει το ι το εχω βγαλει ΛΑΘΟς?
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

ΦΙΛΕ μου τολμων νικα... Εκανες τα χαρτια σ; Μπορεις να μ πεις... Εαν εχεις λοοερ και τι ακριβως εκανες; Τι χαρτια ακριβως εδωσες. Ευχαριστω... Δουλευω. Σε εργοστασιο και ειμαι πρωινος και δεν προλαβαινω.
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Ναι ρε παιδιά αλλα είναι λογικό; Έλεος δλδ πόσο θέλουν για να εκτυπώσουν τα πιστοποιητικά; Κ καλα δλδ μόνο 5 μέρες (4 στην ουσια όπως πολυ σωστα αναφέρθηκε; ) ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ

30ΦΥΛΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από 30ΦΥΛΛΟΣ »

γιαννης έγραψε:Παιδια 1 ερωτηση το πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασεις τυπου α δεν λεει το ι το εχω βγαλει ΛΑΘΟς;

προσοχη σε ολους τους υποψηφιους: Την ικανοτητα (ι) του στρατου πρέπει να την αναγραφει το πιστοποιητικο στρατολογικής καταστασης. Σε οσους δεν το γραφει μπορουν να πανε στην στρατολογια για να τους το διορθωσουν χειρογραφα αλλά θα πρέπει να το σφραγίσει και ο διοικητής τους (σφραγίδα+υπογραφή).
aleretour

Δημοσίευση από aleretour »

Καποιος μπερμπαντης εδω μεσα να συγκεντρωσει τα μορια των κατηγοριων να φτιαξουμε μια κατασταση να δουμε τι μορια παιζουν, αλλα δεν εχει νοημα να φουσκωσουμε τα μορια μας για πλακα στο φορουμ.
30ΦΥΛΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Και μια συμβουλή: Να κρατήσετε όλοι διπλές και τριπλές φωτοτυπίες απο όλα τα δικαιολογητικά που θα καταθέσετε.(πιστοποιητικά, εξετάσεις κ. Α.) Κάντε το και θα με θυμηθείτε! Εικόνα

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Απλά για να το διευκρινήσω τα χαρτια μου δεν τα έχω κανει ακομη το Β2 το έχω ήδη αλλα τωρα πήρα το Γ1. Κριμα δεν ειναι να πεταχτουν 100 μορια στον κάδο τον αχρήστων; Είναι πραγματικα οξ'υμορο να λένε στον κόσμο ότι τα πιστοποιητικά θα είναι διαθεσιμα τελη σεπτέμβρη όταν οι μοναδικες προκυρηξεις τρεχουν με εξαιρεση την πυροσβεστικη αρχες του Σεπτεμβρη...
o tolmwn nika
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από o tolmwn nika »

Nikos έγραψε:ΦΙΛΕ μου τολμων νικα... Εκανες τα χαρτια σ; Μπορεις να μ πεις... Εαν εχεις λοοερ και τι ακριβως εκανες; Τι χαρτια ακριβως εδωσες. Ευχαριστω... Δουλευω. Σε εργοστασιο και ειμαι πρωινος και δεν προλαβαινω.

εγω αδερφε εχω το toeic. Η ελληνοαμερικανικη το επικυρωνει. Το μεταφραζεις σε δικηγορο και αυτα τα 2 μπαινουν στο φακελο.
νικος 25

Δημοσίευση από νικος 25 »

Ρε παιδια ας μου απαντησει καποιος. Αυτη τη δηλωση που την καν

Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986, οι άνδρες ότι συγκεντρώνουν τα προσόντα και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στις περιπτώσεις γ΄ έως και ιβ΄ της παραγράφου 1 του κεφαλαίου II της παρούσης, ότι έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, δεν υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις και δέχονται να αναγραφεί η σωματική τους ικανότητα στα πιστοποιητικά στρατολογικής κατάστασης τύπου Α΄ που θα αναζητηθούν αυτεπαγγέλτως από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

ω;

G_21

Δημοσίευση από G_21 »

Ποιος ο λογος για αυτο φιλε; Τι 8ελεις να πεις?
aleretour

Δημοσίευση από aleretour »

Παιδια αρχιστε τις δηλωσεις ενας ενας τι μορια συγκεντρωνετε στην α κατηγορια...
30ΦΥΛΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

νικος 25 έγραψε:Ρε παιδια ας μου απαντησει καποιος. Αυτη τη δηλωση που την καν Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986,οι άνδρες ότι συγκεντρώνουν τα προσόντα και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στις περιπτώσεις γ΄ έως και ιβ΄ της παραγράφου 1 του κεφαλαίου II της παρούσης, ότι έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, δεν υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις και δέχονται να αναγραφεί η σωματική τους ικανότητα στα πιστοποιητικά στρατολογικής κατάστασης τύπου Α΄ που θα αναζητηθούν αυτεπαγγέλτως από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

ω;

θα εχεις μαζι σου 2 υπ. Δηλωσεις οταν κανεις τα χαρτια σου στο τμημα.(παιζει να σου δωσουν εκει αλλα μην το ρισκάρεις) εκει θα μουδιασει το χερι σου να γραφεις οσα εγραψες πιο πανω!Εικόνα φιλικα παντα
Rory
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Rory »

Λοιπόν, την υπεύθυνη δήλωση μου την έδωσαν εμένα συμπληρωμένη στο Α. Τ. Και εγώ απλώς συμπλήρωσα τα στοιχεία μου. Επίσης όταν κάνετε αίτηση στη στρατολογία για πιστοποιητικό, πείτε τους ότι θέλετε να αναγράφεται και η σωματική σας κατάσταση (Ι). Οτιδήποτε άλλο θέλετε ρωτάτε, σήμερα κατάφερα και τα παρέδωσα τα χαρτιά μου σε μόλις 2μιση ώρες... Εικόνα

Nικος86
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Nικος86 »

Να ρωτήσω γτ δεν κατάλαβα καλά όταν διάβασα την προκύρηξη! Πιστωποιητικό οικογενειακής κατάστασης χρειάζεται αν δεν είσαι ούτε παντρεμένος ούτε τρίτεκνος και τέτοια;
Άβαταρ μέλους
alexantro
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από alexantro »

Nικος86 έγραψε:Να ρωτήσω γτ δεν κατάλαβα καλά όταν διάβασα την προκύρηξη! Πιστωποιητικό οικογενειακής κατάστασης χρειάζεται αν δεν είσαι ούτε παντρεμένος ούτε τρίτεκνος και τέτοια;

Χρειάζεται σε κάθε περίπτωση!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες