Αθλητικές δοκιμασίες σε στρατιωτικές σχολές (2009)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
eEeE
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από eEeE »

και εγω εχω την ιδια απορια με την αννα... θέλω να δηλωσω τη ΣΣΑΣ αλλα σκεφτομαι μηπως δεν αντεξω μεσα, ξερω υπαρχουν αδειες τεταρτες και παρασκευοσαββατοκυριακα, αλλα και παλι δν ξερω!!

τωρα κατι αλλο επειδη και τα αθληματα με ενδιαφερουν αρκετα... ξερω τους χρονους που απαιτούνται, το θεμα ειναι πως αν δεν κανει καποιος την επιδοση που απαιτειται σε 1-2 αθληματα κοβεται τελειως;

ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!

( ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ)

eEeE
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από eEeE »

Υ. Γ Απο οτι διαβασα σε μια προκητυξη για τη ΣΣΑΣ στη σφαιροβολια, η σφαιρα εχει βαρος 7.225κ. Η αληθεια μου φανηκε υπερβολικο το βαρος και ειδικα για μια κοπελα!!! Εδω στην γυμναστικη ακαδημεια το βαρος της για γυναικες ειναι 4κ. ενω για τους αντρες 6κ.

και τελος, ισχυουν οι ιδιοι χρονοι για αντρες και γυναικες;

ευχαριστω και παλι!!!

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ρε παιδια διαβαζω τις συζητησεις σας μηπως λετε πουθενα ποιες ειναι οι επιδοσεις στα αθληματα για τις γυναικες αλλα τιποτα... Ξερει κανεις να μου πει; Γιατι περιμενουμε να ερθει η εγκυκλιος για να δω αλλα δεν εχει ερθει ακομα...
Giannis91
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Giannis91 »

Κική έγραψε:ρε παιδια διαβαζω τις συζητησεις σας μηπως λετε πουθενα ποιες ειναι οι επιδοσεις στα αθληματα για τις γυναικες αλλα τιποτα... Ξερει κανεις να μου πει; Γιατι περιμενουμε να ερθει η εγκυκλιος για να δω αλλα δεν εχει ερθει ακομα...

Η εγκυκλιος αργει πολυ ακομα... Θα βγει κατα τον φεβρουαριο αλλα τα αθληματα ειναι κοινα για κοπελες και αγορια. Συγκεκριμενα

100μ. --->16''
1000μ.--->4' και 20''
Αλμα εις υψος --->1,05μ.
Αλμα εις μηκος --->3,60μ.
Σφαιρα (7,2 κιλα περιπου) --->4,5μ.(Μ. Ο. Και με τα δυο χερια)

Anonymous

Εγω που καπνιζω θα εχω προωλημα δηλ; Δεν νομιζω ε;
Giannis91
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Giannis91 »

Κική έγραψε:Εγω που καπνιζω θα εχω προωλημα δηλ; Δεν νομιζω ε;

Αν παλιοτερα ειχες ασχοληθει με κανα αθλημα και ειχες φυσικη κατασταση δεν θα εχεις μεγαλο προβλημα.. Αλλιως θα ειναι δυσκολο επειδη καπνιζεις. Και αμα καπνιζεις και πολυ θα ειναι πολυ δυσκολο να τρεξεις.. Ειδικα τα 100μ. Και για καποιον που δεν καπνιζει και εχει μετρια φυσικη κατασταση ειναι δυσκολο να πιασει το οριο..
Παντως εσυ κανε καμια δοκιμη να τρεξεις σε κανα στιβο γιατι ποτε δεν ξερεις.. Μπορει και να το εχεις το τρεξιμο..
Τα αλλα τα αθληματα ειναι ευκολα.. Τα μονα δυσκολα ειναι το τρεξιμο 100μ. Και η σφαιρα
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από kallitexnis »

Κική έγραψε:ρε παιδια διαβαζω τις συζητησεις σας μηπως λετε πουθενα ποιες ειναι οι επιδοσεις στα αθληματα για τις γυναικες αλλα τιποτα... Ερει κανεις να μου πει; Ιατι περιμενουμε να ερθει η εγκυκλιος για να δω αλλα δεν εχει ερθει ακομα...
Οι αθλητικές δοκιμασίες για άντρες-γυναίκες είναι κοινές. Μπες στο www.army.gr να δεις την προκύρηξη και να ανάλογα αν είσαι στα σώματα ή στα όπλα να δεις και τα όρια...
ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Κική έγραψε:Εγω που καπνιζω θα εχω προωλημα δηλ; Δεν νομιζω ε;
Δεν είναι πρόβλημα αν έχεις φυσική κατάσταση. Τα όρια που σου έστειλε ο Giannis91 είναι για τα όπλα.
ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Anonymous

Για οπλα θελω ετσι κ αλλιως... Πλια ασχολουμουν κ ειχα πολυ καλη αντοχη...

Τα τελευταια 2 χρονια ομως καπνιζω κ δεν εχω ξαναδοκιμασει... Θα δειξει...
ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ »

Σχετικα με τα αθληματα για να μπεις στην σμυ επιλεγεις 4 απο τα 5; (το αλμα εις υψος ειναι ευκολο; ;1 μετρο δν ειναι; ;)
Άβαταρ μέλους
-erased-
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από -erased- »

ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ έγραψε:Σχετικα με τα αθληματα για να μπεις στην σμυ επιλεγεις 4 απο τα 5; (το αλμα εις υψος ειναι ευκολο; ;1 μετρο δν ειναι; ;)
Τα αθλήματα τα δίνεις όλα. Για το άλμα εις ύψος που ρώτισες θα σου πω το εξής. Έπειδή έκανα στύβο και ξέρω, δεν μπορώ να φανταστώ άνθρωπο, όσο υπερβαρος και αγύμναστος και να είναι, που να μην μπορεί να περάσει το 1 μέτρο ύψος! Δεν χρειάζεται καν φόρα, ούτε να πηδήξεις χρειάζεται... απλά πέφτεις με τη μέση... ειλικρινά θα με θυμάσαι και θα γελάς Εικόνα Εικόνα Εικόνα

Το μόνο ανταγωνιστικό από τα αθλήματα είναι τα 1000μ.

Every soldier has two families.Those you raise,and those you raise hell with.
ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ειναι αυσηροι στα ορια; ; δλδ αν αντι για 16 δευτερολεπτα στα 100μ κανεις 16, κατι σε κοβουν; ; ευχαριστω φιλε μ
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ έγραψε:Ειναι αυσηροι στα ορια; ; δλδ αν αντι για 16 δευτερολεπτα στα 100μ κανεις 16, κατι σε κοβουν; ; ευχαριστω φιλε μ
Εξαρτάται την επιτροπή. Άλλες φορές είναι σκληροί και άλλες ελαστικοί. Αλλά αν δεν μπορείς να κάνεις 100μ. σε 16" , να πηδήξεις 1,05μ. και να κάνεις τα 1.000μ σε 4'20" καλύτερα να προετοιμαστείς σκληρά ή να μην επιχειρήσεις. Είναι πολύ το τρέξιμο στον Σ. Ξ.
ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Οπα ρε φιλε τι διαολο εσυ με εβγαλες αχριστο εντελωςΕικόνα ! ασχολουμε με την γυμναστικη 3 χρονια kick box εκανα απλα δν εχω κανει ποτε στιβο γι αυτο ρωταω
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ έγραψε:Οπα ρε φιλε τι διαολο εσυ με εβγαλες αχριστο εντελωςΕικόνα ! ασχολουμε με την γυμναστικη 3 χρονια kick box εκανα απλα δν εχω κανει ποτε στιβο γι αυτο ρωταω
Απεναντίας. Στο φόρουμ Συμμετέχω γιατί θέλω να βοηθήσω και όχι να κρίνω Ικανότητα κάθε υποψηφίου είτε Δοκίμου Αξ/κού-Υπαξ/κού είτε ΕΠ. ΟΠ. . Απλά σου λέω ότι ΣΜΥ και ΣΣΕ έχουν τρέξιμο. Οι συγκεκριμένοι διοικητές που είναι τώρα στις 2 αυτές σχολές έχουν δώσει μεγάλο βάρος στη γυμναστική. Απλά αν έχεις την "στρατιωτική τρέλα" και γουστάρεις σχολή προετοιμάσου καλά για να μην έχεις πρόβλημα. Αν θές σε προσωπικό μνμ στείλε μου για πληροφορίες(σε περίπτωση που δεν θές να τις αναφέρεις δημόσια). Είμαι πρόθυμος βάσει της προσωπικής μου εμπειρίας να σε κατατοπίσω και να σε βοηθήσω όσο μπορώ.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες