Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)
Ρε παιδια ας μου πει καποιος για την α κ β κατηγορια... εχω απολυτηριο τ. ε. ε β κυκλου... σε ποια κατηγορια ειμαι;
Όσοι είναι 3τεκνης οικογένειας και είναι πάνω απο 25 ετών δε δικαιούνται μόρια ;
Για τριτεκνους εγω που ειμαι 21 αλλα τα αδερφια μου ειναι 28 και 30 χρονων δεν θα παρω τα μορια; Λογο του οτι ειναι πανω απο 23 χρονων τα αδερφια μου; Ας μου απαντησει καποιος που γνωριζει... Ευχαριστω!
Καλη επιτυχια σε ολους οσους πραγματικα το θελουν να μπουν! Για τους αλλους παλι που θελουν και δεν θα μπουν. Υπομονη. Μην τα βαζουμε κατω ελπιζουμε να ξανα βγαλει και καποια στιγμη να μπουμε Και εμεις!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 34
Γιαννης έγραψε:Αυτο που λες κρητικος σιγουρα αλλα πιο κατω λεει:
6. Οι Επιτροπές προκαταρκτικών εξετάσεων αποφαίνονται για τη σωματική, ψυχική και διανοητική ικανότητα των υποψηφίων, σε πρώτο και τελευταίο βαθμό.
v.Πιστοποιητικό Στρατολογικής Κατάστασης Τύπου Α΄, στο οποίο να αναφέρεται η σωματική τους ικανότητα (κατηγορία I) κατά τη διάρκεια της θητείας τους. Σε περίπτωση που σε αυτό αναφέρεται ότι είναι κατηγορία Ι2, Ι3, ή Ι4, να αναγράφεται στο Πιστοποιητικό η αιτιολογία του χαρακτηρισμού της σωματικής τους ικανότητας.
Εννοει στα ψυχοτεχνικα! Αρα μια χαρα μπορει καποιος να κανει αιτηση οπως και στο λιμενικο! Μονο στην πυροσβεστικη δεν γινεται

Μια βάρδια η ζωή μου...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 34
toro έγραψε:Καλη επιτυχια σε ολους οσους πραγματικα το θελουν να μπουν! Για τους αλλους παλι που θελουν και δεν θα μπουν. Υπομονη. Μην τα βαζουμε κατω ελπιζουμε να ξανα βγαλει και καποια στιγμη να μπουμε Και εμεις!
Ετσι... Δεν το βαζουμε κατω... Εγω δινω 4η φορα...

Μια βάρδια η ζωή μου...
Ειχα βγαλει πιστοποιητικο στρατου πριν 1 χρονο, η ισχυ ειναι ιδια αφου ειναι κατι δεδομενο, ετσι δεν ειναι;
ΤΑΧΙ έγραψε:
Εχω χασει το βιβλιαριο υγειασ... Λες να μην με δεχτουνε για αυτο; Γιατι στην προκηρυξη το ζηταει... Που το θυμηθηκανε... ;
Εχω ακριβώς την ίδια ερώτηση, ξερει κανεις να απαντησει; Ειναι απολυτοι σε αυτο; Βασικα ειμαι ανασφαλιστος εδω και 5 χρονια, μονο το βιβλιαριο με τα εμβολια εχω Απο μικρος.
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 67
Καταρχας υπαρχει ειδικο θεμα για βασεις-μορια.
εχω μια απορια. Θα κανω τα χαρτια μ και για τα 3 σωματα (ελπιζω για ελ. Ας ομως). Εχω μια επικυρωμενη φωτοτυπια και μεταφραση την οποια θα καταθεσω στην αστυνομια.
πρεπει λοιπον να εχω επικυρωμενη φωτοτυπια + μεταφραση και για τις αλλες 2 προκυρηξεις ή μπορω να εχω φωτοτυπια των επικυρωμενων φωτοτυπιων (π ηδη εχω) και με υπευθυνη δηλωση (π να αναγνωριζει οτι ειναι ακριβη αντιγραφα των προτοτυπων) να τα δεχτουνε. Αν γινεται κιολας αυτο! Οποιος ξερει ας μ πει ρε παιδια, κριμα θα ειναι να παω να τα σκασω εις διπλουν στο δικηγορο ξανα!
εχω μια απορια. Θα κανω τα χαρτια μ και για τα 3 σωματα (ελπιζω για ελ. Ας ομως). Εχω μια επικυρωμενη φωτοτυπια και μεταφραση την οποια θα καταθεσω στην αστυνομια.
πρεπει λοιπον να εχω επικυρωμενη φωτοτυπια + μεταφραση και για τις αλλες 2 προκυρηξεις ή μπορω να εχω φωτοτυπια των επικυρωμενων φωτοτυπιων (π ηδη εχω) και με υπευθυνη δηλωση (π να αναγνωριζει οτι ειναι ακριβη αντιγραφα των προτοτυπων) να τα δεχτουνε. Αν γινεται κιολας αυτο! Οποιος ξερει ας μ πει ρε παιδια, κριμα θα ειναι να παω να τα σκασω εις διπλουν στο δικηγορο ξανα!
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Λέει το έθνος: "Οι αιτήσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως στα αστυνομικά τμήματα του τόπου κατοικίας των υποψηφίων από την Τρίτη 16 Αυγούστου έως και τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου. " με σημερινή ημερομηνία...
Φιλε μου το βιβλιαριο το ζηταει αφου περασεις. Ας περασουμε με το καλο. Και μετα πας εκει.
Λεφτα υπάρχουν έγραψε:ΤΑΧΙ έγραψε:
Εχω χασει το βιβλιαριο υγειασ... Λες να μην με δεχτουνε για αυτο; Γιατι στην προκηρυξη το ζηταει... Που το θυμηθηκανε... ;
Εχω ακριβώς την ίδια ερώτηση, ξερει κανεις να απαντησει; Ειναι απολυτοι σε αυτο;Βασικα ειμαι ανασφαλιστος εδω και 5 χρονια, μονο το βιβλιαριο με τα εμβολια εχω Απο μικρος.
Γνωρίζει κανείς να απνατήσει γιατί με ενδιαφέρει και μένα.
Ευχαριστώ.
Καλησπερα θα ηθελα να μου πει αν γνωριζει καποιος να μου πει ποσο χρονο κανει να μεταφρασει ενας δικηγορος ενα πτυχιο ξενων γλωσσων; Παιρνει μερες; Γενικα αν κανεις ξερει την ολη διαδικασια ας μου πει ευχαριστω.
Εμενα μου πηρε μια ωρα και μου κοστισε 20 ευρω μαζι με επικυρωση υπολογιστων αν και δεν χρειαζοταν, μου ζητουσε 50 αλλα του δοσα το πουλο... Μεσα σε μια ωρα τα ειχε ετοιμα σιγα τη δουλεια, αλλα του ειχα παει την μεταφραση ετοιμη και φωτοτυπιες ολα κομπλε... Απλα τις υπογραφες εβαλε
Να ρωτησω κατι ρε παιδια. Πρεπει υποχρεωτικα να κανουμε τις αιτησεις στο τμημα της περιοχης μας; Αν ας πουμε ειμαι εκτος της πολης μου δεν μπορω να καταθεσω αλλου τα χαρτια μου, σε καποιο αλλο τμημα?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες