Nικος86 έγραψε:Καλή τύχη σε όλους μας... Στο πιστοποιητικό τύπυ Α πρέπει να αναγράφει και τι Ι έχεις; Γτ νομίζω ότι αυτό που πήρα δεν το γράφει! Πρέπει να πάρω άλλο; Και ένας από εκεί μέσα μου είπε ότι ισχύει για 3 μήνες... Παίζει κάτι τέτοιο;
Ναι φιλε μου, κι εγω ετσι την πατησα περυσι... Πρεπει να αναγραφεται το Ι σου... Και εχει και περιθωριο ληξης το χαρτι.
Σε ευχαριστώ πολύ με έσωσες από μεγάλη γκάφα!Άρα αφού θα βγάλω άλλο τώρα δεν θα έχω και πρόβλημα με τις ημερομηνίες...
Εγώ την πατησα ετι περυσι φιλε... Και μαλιστα τσακωνομουν και με τον αξιωματικο γιατι προσπαθουσα να του εξηγησω οτι αφου απολυθηκα απο Ε. Δ. Ειμαι αναγκαστικα Ι1 αλλιως θα κοβομουν απο Ε. Δ.
Αλλα τελικα μου τα δεχτηκε τα χαρτια και απλα πηγα μετα συμπληρωματικα το καινουργιο χαρτι που εγραφε και το Ι μου... Στην αστυνομικη διευθυνση ομως... Οχι στο τμημα.
και το χαρτι εχει ισχυ 3 μηνες αν θυμαμαι καλα... Οποτε μην αγχωνεστε προλαβαινετε...
Δεν το λεει πουθενα ξεκαθαρα οτι πρεπει να εισαι ι1 οπως λεει και στην πυροσβεστικη! Για αυτο αλλωστε περνας παλι γιατρους κ τετοια! Απλα σου ζητητε το Τυπου Α οχι για να δει αν εχεις διαφορετικο Ι για να σε κοψει να μην κανεις αιτηση αλλα απλα επειδη ετσι πρεπει! Ατομα ι1 κρινονται ακαταλληλα στα ψυχοτεχνικα κ ατομα ι2 κ καλα ψυχολογικο περνανε μια χαρα! Μην αποθαρυνετε ατομα με ι2,3 ενοπλο φυσικα να μην κανουν αιτησεις
Τι αλανια ειστε εσεις ρε; Ακομα δεν βγηκε η προκηρυξη και εσεις μιλατε για αποτελεσματα; Καντε υπομονη αφου βγηκε δοξα τον θεο να λεμε.
Οποιοδηποτε Ι πλην του Ι1 δεν μπορει καν να κανει αιτηση. Τοσο δυσκολο σου ειναι να το καταλαβεις; Γι αυτο ζητανε να αναγραφει το Ι πανω στο πιστοποιητικο.