Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)
Υπενθυμίζω ότι υπάρχει ξεχωριστό θέμα για βάσεις και μόρια. Εκεί μεταφέρθηκαν μερικά εκ των μηνυμάτων.
Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Παιδια να ρωτησω κατι γεναρη κλεινω τα 24! Το οτι ειμαι τριτεκνος μετρανε τα μορια
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 117
νομιζω πως οχι... Διαβασε την προκηρυξη του 2010...PAOK έγραψε: Παιδια να ρωτησω κατι γεναρη κλεινω τα 24! Το οτι ειμαι τριτεκνος μετρανε τα μορια
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 52
Παίδες... Συγκεντρώστε τα μόριά σας και περιμένετε...ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:νομιζω πως οχι... Διαβασε την προκηρυξη του 2010...PAOK έγραψε: Παιδια να ρωτησω κατι γεναρη κλεινω τα 24! Το οτι ειμαι τριτεκνος μετρανε τα μορια
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 34
Υπομονη κι ερχεται και η δικη μας προκηρυξη... !
Μια βάρδια η ζωή μου...
- handballer
- Συνταγματάρχης
Όλα βαίνουν καλώς... Υπομονή...krhtikos123 έγραψε: Υπομονη κι ερχεται και η δικη μας προκηρυξη... !
Με τα νεα κριτήρια θα μπορείς να προσθέσεις τα μόρια απο θητεία ως ΔΕΑ και Ειδικές δυνάμεις ή μόνο το ένα απο τα δυο όπως στην Πυροσβεστική;
Καλημερα σε ολους! Λετε να βγει μεχρι τελη αυγουστου?
-
- Posts in topic: 19
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Περσυ ήταν πόλυ πιο δυσκολη χρονια γιατι δεν ξέραμε τι μας περημενε στις βάσεις και πέσαμε όλοι έξω στις προβέψεις φέτος ξ'ερουμε πανω κατω
ΤΠΤ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΦΙΛΕ
-
- Posts in topic: 19
πιλοτοσ έγραψε:με τα νεα κριτήρια θα μπορείς να προσθέσεις τα μόρια απο θητεία ως ΔΕΑ και ειδικές δυνάμεις ή μόνο το ένα απο τα δυο όπως στην πυροσβεστική;
τέσσερα (4) μόρια στον υποψήφιο που εκπλήρωσε τις
στρατιωτικές του υποχρεώσεις ως έφεδρος αξιωματικός και τέσσερα (4) μόρια στον υποψήφιο που
εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στις ειδικές δυνάμεις των ενόπλων δυνάμεων ή
στην προεδρική φρουρά.
εσυ ρε σειρα που ειδες να δινει μορια μονο σε δοκιμους η ειδικοδυναμιτες; εμεις δηλαδη που φαγαμε το πακετο και πηγαμε δοκιμοι ειδικοδυναμιτες αλεξιπτωτα τι θα κανουμε ; να πεινασουμε; χαχαχαχαχα! μην τρελαθουμε
- handballer
- Συνταγματάρχης
Προσωπική αίσθηση πιστεύω πως ναι.athis έγραψε: Καλημερα σε ολους! Λετε να βγει μεχρι τελη αυγουστου;
Καλημερα παιδια. Μεσα σεπτεβρη με τελη πιστευω εγω προσωπικα.
Αρχες οκτωμβρη απολυονται και αλλες σειρες απο δοκιμοι την πατησαμε αν βγει τοτε! Καλα θα ητν οπως περσυ τελη αυγουστου
- handballer
- Συνταγματάρχης
Λες; Εντάξει πόσο να ανέβουν και αυτές οι βάσεις στην τελική;athis έγραψε: Αρχες οκτωμβρη απολυονται και αλλες σειρες απο δοκιμοι την πατησαμε αν βγει τοτε! Καλα θα ητν οπως περσυ τελη αυγουστου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες