Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)
- Ας κάνουμε πάλι υπομονή λυπών να δούμε. Αν βγει θα είναι 250 άτομα Β κατηγορίας και 950 Α, σωστά;
- Δεν ξέρω αν είναι άκυρη η ερώτηση για το θέμα του ποστ εδώ αλλά υπάρχει περίπτωση να βγει και για πυροσβεστική πριν η μετά από αυτήν την προκήρυξη; Και αν βγεί και πες το σενάριο να σε έχουν πάρει σαν ειδικό φρουρό μπορείς να κάνεις και για πυροσβεστική και να περιμένεις και εκεί το αποτέλεσμα και αν σε πάρουν πας εκεί;
Υ. Γ. Ξέρω είναι λίγο παράλογο και κανείς δεν ξέρει με σιγουριά αλλά θα ήθελα την γνώμη κάποιου ποιο έμπειρου στο θέμα και όπως πάντα υπομονή και βλέπουμε...
- Δεν ξέρω αν είναι άκυρη η ερώτηση για το θέμα του ποστ εδώ αλλά υπάρχει περίπτωση να βγει και για πυροσβεστική πριν η μετά από αυτήν την προκήρυξη; Και αν βγεί και πες το σενάριο να σε έχουν πάρει σαν ειδικό φρουρό μπορείς να κάνεις και για πυροσβεστική και να περιμένεις και εκεί το αποτέλεσμα και αν σε πάρουν πας εκεί;
Υ. Γ. Ξέρω είναι λίγο παράλογο και κανείς δεν ξέρει με σιγουριά αλλά θα ήθελα την γνώμη κάποιου ποιο έμπειρου στο θέμα και όπως πάντα υπομονή και βλέπουμε...
Οι θεσεις θα ειναι 960 για την Α ομαδα και 240 για την Β. Θα βγει προκηρυξη και για την πυροσβεστικη οπως και για το λιμενικο αν σε ενδιαφερει, μπορεις να κανεις μεταταξη μονο σε περιπτωση που δεν εχεις ορκιστει σαν φρουρος (με λιγα λογια μπορεις να κανεις οπου θελεις τα χαρτια σου και αν περασεεις να διαλεξεις να πας εκει που θελεις, με την προυποθεση παντα ομως να μην εχεις ορκιστει σαν φρουρος οπως ειπα και πιο πανω).
Από λιμενικό μπορείς να κάνεις μεταταξη για φρουρός?Σωτηρης έγραψε: Οι θεσεις θα ειναι 960 για την Α ομαδα και 240 για την Β. Θα βγει προκηρυξη και για την πυροσβεστικη οπως και για το λιμενικο αν σε ενδιαφερει, μπορεις να κανεις μεταταξη μονο σε περιπτωση που δεν εχεις ορκιστει σαν φρουρος (με λιγα λογια μπορεις να κανεις οπου θελεις τα χαρτια σου και αν περασεεις να διαλεξεις να πας εκει που θελεις, με την προυποθεση παντα ομως να μην εχεις ορκιστει σαν φρουρος οπως ειπα και πιο πανω).
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 202
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 117
Ρε παιδιά τι σας κάνει να πιστεύεται ότι θα βγει τόσο γρήγορα. εδώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η δόση που θα πάρουμε, δεν λέω ότι δεν θα βγει αλλά όχι τόσο γρήγορα που λέτε οι περισσότεροι .και μην μου πει κανείς μπήκαν οι υπογραφές και παπαρ@#ς γιατί αυτοί που τις βαλαλε μας έχουν φέρει και εδώ που είμαστε (άρα δεν υπάρχει εμπιστοσύνη) εγώ πιστεύω ότι θα βγει αρχές 2012 και όχι μετά το καλοκαίρι...
Δημητρην είσαι πολυ απαισιόδοξος και δεν είναι καλο αυτο. Στο τέλος θα λες οτι δεν θα βγει... Αρχες το 2012 θα είναι στις σχολες.
Σωτηρης έγραψε:Οι θεσεις θα ειναι 960 για την Α ομαδα και 240 για την Β. Θα βγει προκηρυξη και για την πυροσβεστικη οπως και για το λιμενικο αν σε ενδιαφερει, μπορεις να κανεις μεταταξη μονο σε περιπτωση που δεν εχεις ορκιστει σαν φρουρος (με λιγα λογια μπορεις να κανεις οπου θελεις τα χαρτια σου και αν περασεεις να διαλεξεις να πας εκει που θελεις, με την προυποθεση παντα ομως να μην εχεις ορκιστει σαν φρουρος οπως ειπα και πιο πανω).
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την κατατοπιστική σου απάντηση... !
Για το λιμενικό δεν ήξερα να πω την αλήθεια ότι θα βγει... Στην ανεργεία που ζούμε τα ΠΑΝΤΑ με ενδιαφέρουν.
Ο μισθός λιμενικού - πυροσβεστικής και ειδικού φρουρού είναι ο ίδιος; Και το ερώτημα κρίσεως αν κάποιος δεν είναι από Αθήνα που λογικά αν σε πάρουν Αθήνα θα σε πάνε θα μπορέσει να τα βγάλει πέρα με αυτά τα λεφτά... ; Εσείς τι πιστεύεται... ;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Καταρχήν δεν είπα ποτέ ότι δεν θα βγει και στο φινάλε τι σχέση εχει η απαισιοδοξία με αυτό που ειπα, ότι δηλαδή θα βγει αργότερα από το καλοκαίρι .καμια σχέση το 1α με το άλλο.ΣΙΜΕΩΝ έγραψε: Δημητρην είσαι πολυ απαισιόδοξος και δεν είναι καλο αυτο. Στο τέλος θα λες οτι δεν θα βγει... Αρχες το 2012 θα είναι στις σχολες.
Αφου θα βγει αυτο εχει σημασια και αφου θα ειναι πριν το τελος του 2011 λιγη σημασια θα εχει αν ειναι Δεκεμβρη η Αυγουστο.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ακριβώς φίλε μου αυτό λέω κι εγω.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 202
hackertom έγραψε:Σωτηρης έγραψε:Οι θεσεις θα ειναι 960 για την Α ομαδα και 240 για την Β. Θα βγει προκηρυξη και για την πυροσβεστικη οπως και για το λιμενικο αν σε ενδιαφερει, μπορεις να κανεις μεταταξη μονο σε περιπτωση που δεν εχεις ορκιστει σαν φρουρος (με λιγα λογια μπορεις να κανεις οπου θελεις τα χαρτια σου και αν περασεεις να διαλεξεις να πας εκει που θελεις, με την προυποθεση παντα ομως να μην εχεις ορκιστει σαν φρουρος οπως ειπα και πιο πανω).
Ο μισθός λιμενικού - πυροσβεστικής και ειδικού φρουρού είναι ο ίδιος; Και το ερώτημα κρίσεως αν κάποιος δεν είναι από Αθήνα που λογικά αν σε πάρουν Αθήνα θα σε πάνε θα μπορέσει να τα βγάλει πέρα με αυτά τα λεφτά... ; Εσείς τι πιστεύεται... ;
Υπάρχουνε ξεχωριστά θέματα για την μισθοδοσία και για τα 3 σώματα Στο φόρουμ δεν χρειάζεται να μαμάμε το θεματάκι και όποιος θέλει συζήτηση υπάρχει το ΚΨΜ
-
- Αντισυνταγματάρχης
Στο οτι θα βγει θελω να πω... Γιατι ακομα πιστευω οτι θα βγει τελος η αρχη του αλλου ετους...
Δεν νομιζω ρε συ Μιτσο να βγει αρχες του 12, αφου λεει οτι θα ολοκληρωθει αρχες του 12. Πιστευω μεσα στο 11 να βγει, να ανακοινωθουν τα αποτελεσματα και το αργοτερο αρχες του 12 εισαγωγη στην σχολη.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Αφού ρε Σωτο είναι ότι ναναι.παντα σε ότι λενε είναι 1,2 μήνες αργότερα αν το εχεις προσέξει..
Δεν λέει ότι θα ολοκληρωθεί η πρόσληψη αρχές 2012
Λέει για μετά από 31-12-2011
Αυτό το μετά είναι σχετικό, μπορεί να είναι Ιανουάριο, μπορεί και Ιούνιο
Λέει για μετά από 31-12-2011
Αυτό το μετά είναι σχετικό, μπορεί να είναι Ιανουάριο, μπορεί και Ιούνιο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες