Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Πολυ πιθανο αυτο που λες, εγω προσωπικα το αργοτερο πιστευω θα ειναι απο τελοι Αυγουστου μεχρι μεσα Σεπτεμβριου.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από toro »

Οποτε κ αν βγει η προκυρηξη θα πιασουν δουλεια μετα το2012 για να μην εχουν δικαιοματα οπως αδειες κλπ του 2011. Οποτε υπομονη...
Άβαταρ μέλους
ferelpis
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ferelpis »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Αυτο που έγραφε το σεφεεα για μέσα στο 2011 στις σχολες αν γίνει πρεει να βγει η προκηρυξη μεσα ιουλιου αρχες αυγουστου λογικα

Ρε παιδια ας μου απαντησει καποιος για να καταλαβω,

Στην σελιδα του sefeaa υπαρχει το εγγραφο και αναφερει

Β) την κινηση των διαδικασιων πληρωσης 1200 θεσεων ειδικων φρουρων... Των οποιων η προσληψη θα ολοκληρωθει μετα την 31-12-2011

στο fb κατω απο την ενημερωση γραφει

Σημαντικό κεφάλαιο για τους υποψηφίους και όχι μόνο, αποτελεί η πληροφόρηση του ΣΕΦΕΑΑ για τη διενέργεια της πρόσληψης Εντός του έτους 2011

και απο κατω στα σχολια παλι καποιος (λογικα) απο το σεφεεα γραφει

Στις σχολές εντός του 2011 Είναι η πρόθεση τους.

τελικα τι να πιστεψουμε;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 202

Δημοσίευση από Greek_Army »

Πρόθεση
Πληροφόρηση
Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις; Το σωματείο απλά ίσως πιέση να γίνει νωρίτερα η πρόσληψη

το αρχικό πλάνο είναι ότι θα ολοκληρωθεί μετά 2011

αυτή λογικά είναι η απόφαση της ηγεσίας
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Το σωστο θα ηταν να βγει τωρα μαζι με της αστυνομιας! Να μοιραστουν τα ατομα στις σχολες της κ ολα καλα. Να γινει σωστη εκπαιδευση 3-4 μηνων!(γνωμη μου ειναι οτι χρειαζεται παρα πανω) εμεις θα βγουμε στους δρομους αυριο μεθαυριο οχι τα μορια που μπορουν να μας βαλουν ειδικους φρουρους.

Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Δημήτρη λόγικα αν μπούμε το σωστό είναι να μπούμε μάζι με τους αστυφύλακες
Άβαταρ μέλους
ferelpis
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ferelpis »

Greek_Army έγραψε:Πρόθεση
Πληροφόρηση
Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις; Το σωματείο απλά ίσως πιέση να γίνει νωρίτερα η πρόσληψη

το αρχικό πλάνο είναι ότι θα ολοκληρωθεί μετά 2011

αυτή λογικά είναι η απόφαση της ηγεσίας

Οπως το ειπες και εσυ "ισως" πιεσει! Περα απο το επισημο εγγραφο ολα τα υπολοιπα ειναι ισως-μαλλον-θα δουμε! Και αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι σε "επισημες" σελιδες υπαρχουν 3 διαφορετικες αναφορες με την μια μονο να ειναι Εμπεριστατωμένη, γνωμη μου παντα... Μηπως θα επρεπε να ειναι Συγκρατημένοι Πριν βγαλουν κατι που δεν ειναι σιγουρο; Γιατι σχεδον οι περισσοτεροι τα δενουνε κομπο και μολις δεν Ισχύει Ξεκιναμε την γκρινια...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Θα βγει μώρε λίγη σημασία έχει αν θα μπούνε στις σχολές τέλος του 2011 η αρχές του 2012...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

Δεν εχει και αδικο ο ferelpis, ας κραταμε μικρο καλαθι... Αν και εγω πιστευω για αρχες 2012 οτι θα βγει... Τωρα ως προς την Κατανομή των θέσεων δεν ξέρω τι θα γινει.. Τεσπα αφου θα βγει τα αλλά είναι περιττά..
BILL2350
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από BILL2350 »

Κανεις δεν πιστευε τοσους πολλους, ακομα δεν το πιστευω.
νικος

Δημοσίευση από νικος »

Ρε φιλε και περσυ για σεπτεμβριο δεν ελεγαν οι εφημεριδες; Για 500 ατομα δεν ελεγαν; Μεσα δεν επεσαν; Αυτο θα γινει και φετοσ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

νικος έγραψε:Ρε φιλε και περσυ για σεπτεμβριο δεν ελεγαν οι εφημεριδες; Για 500 ατομα δεν ελεγαν; Μεσα δεν επεσαν; Αυτο θα γινει και φετοσ

Σωστά οι εφημερίδες πέφτουνε πάντα μέσα.Εικόνα
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Πολύ δισπιστος είσαι δημήτρη... Να ρωτήσω κατι κουφό παιζει πότε έχεις κανει επικύρωση πρινα καταθέσεις τα δικαιολογιτικα; Εγω έχω το toiec Τοπήγα σε δικηγόρο και μου το μετέφρασε και το επικυρωσε στο τμήμα θα δωσω και το κανονικό σε φωτοτυπια και το μεταφρασμενο;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε: Να ρωτήσω κατι κουφό παιζει πότε έχεις κανει επικύρωση πρινα καταθέσεις τα δικαιολογιτικα; Εγω έχω το toiec Τοπήγα σε δικηγόρο και μου το μετέφρασε και το επικυρωσε στο τμήμα θα δωσω και το κανονικό σε φωτοτυπια και το μεταφρασμενο;

Επικυρωμένο φωτ/φο Πτυχίου ξένης γλώσσας το αναφέρει η προκήρυξη
Γρηγορης

Δημοσίευση από Γρηγορης »

Φιλε Νικο καταλαβα απο τα λεγομενα σου οτι δεν εχεις ασχοληθει καθολου με το θεμα. Λοιπον μετα την 5ετια Οι φρουροι δηλωνουν αν θελουν η οχι την παραμονη τους στο σωμα. Δευτερον οι εφημεριδες εχουν γραψει οτι παπατζα εχεις φανταστει. Περισυ μεχρι και τον Ιουνιο μιλουσαν για 1500 μετα που το λογιστηριο ενεκρινε 500 ε λογικο ηταν να γραψουν ετσι. Τρτον ρε παιδια, οταν λεει οτι η προσληψη θα ολοκληρωθει μετα την 31-12-11 σημαινει οχι ποτε θα βγει η προκυρηξη ουτε ποτε θα μπεις στην σχολη. Ολοκληρωρη προσληψης σημαινει το περας της διαδικασιας. Απλη ετυμολογια. Οπως και η περσινη ολοκληρωθηκε το 11 παρολο που η προκυρηξη βγηκε το 10. Οσο για τα ατομα ναι θα παρει πολλα φιλε Νικο γιατι δε ξερω αν το βλεπεις, αλλα μας ετοιμαζουν για πολεμο. Γι αυτο και τοσες θεσεις. Μη ξεχνατε οτι πολυ συντομα ερχεται το μνημονιο 2 που πιθανον συνεπαγεται με προωρες εκλογες.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες