Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Αν ισχυουν αυτα που λες φιλε τοτε ενα ειναι το σγουρο οτι απο τις 798 θεσεις 700 θα ειναι για αστυφυλακες και 98 για αξιωματικους, γιατι περσυ ειχαν βγει 1000 θεσεις απο τις οποιες αναλογουσαν 900 θεσεις για αστυφυλακες και 100 για αξιωματικους.

miketrip
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από miketrip »

ΝΙΚΟΣ έγραψε: Αν ισχυουν αυτα που λες φιλε τοτε ενα ειναι το σγουρο οτι απο τις 798 θεσεις 700 θα ειναι για αστυφυλακες και 98 για αξιωματικους, γιατι περσυ ειχαν βγει 1000 θεσεις απο τις οποιες αναλογουσαν 900 θεσεις για αστυφυλακες και 100 για αξιωματικους.

Κατι τέτοιo πιστεύω κι εγω.
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Αυτο είναι σιγουρο; Γιατι τότε δεν σας λένε ρε παιδιά και πότε θα βγει;
YPOPSIFIOS EPI 5ETIA
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από YPOPSIFIOS EPI 5ETIA »

miketrip έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε: Αν ισχυουν αυτα που λες φιλε τοτε ενα ειναι το σγουρο οτι απο τις 798 θεσεις 700 θα ειναι για αστυφυλακες και 98 για αξιωματικους, γιατι περσυ ειχαν βγει 1000 θεσεις απο τις οποιες αναλογουσαν 900 θεσεις για αστυφυλακες και 100 για αξιωματικους.

Κατι τέτοιo πιστεύω κι εγω.

κατι τετοιο πιστευω και εγω παιδια,700 για αστυφυλακες και 98 για αξιωματικους, οποτε παμε στην πιο πιθανη περιπτωση την δευτερη δηλαδη, οπως γινεται καθε χρονο να βγαλουν εξτρα ατομα και για ε. Φ. Ο παπουτσης ειναι αυτος που πρεπει να κανει ΄κινηση' τωρα.
YPOPSIFIOS EPI 5ETIA
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Αυτο είναι σιγουρο; Γιατι τότε δεν σας λένε ρε παιδιά και πότε θα βγει;

Εξηγησα πιο πανω γιατι δεν μου ειπε αυτος ο ανθρωπος ποτε θα την βγαλουν... Επειδη δεν ξερουν ακομη μεταξυ τους αν στα ατομα αυτα που εχουν εγκριθει (798) αν θα ειναι μεσα και ε. Φ. Οταν το βρουν αυτο θα μου πει και ποτε θα την εκδοσουν ακριβως την προκυρηξη, ετσι οπως μου τα ειπε εβγαλα συμπερασμα οτι προκυρηξη θα βγει για το ετος 2011, ποιον μηνα ακομη δεν ξερουνε... Αυτα.
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Το σενάριο δηλαδη Ο αριθμος αυτός Να αφορα μονο αστυφυλακες και αξιοματικούς και να βγάλουν, ετα για ε. Φ δεν παίζει;
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ενταξει. Κια Εγω αυτο που είπες υποψιάζομαι
Kwstas

Δημοσίευση από Kwstas »

Εγω πιστευω ρε παιδια οτι θα βγει... Εχω ανχος και αγωνια οπως ολοι μας αλλα δεν μπορει θα βγει. Χρειαζετε κοσμο και παντα θα χρειαζετε. Θα μου πεις βεβαια λεφτα δεν υπαρχουν να πληρωσουν ουτε τα παλικαρια της τελευτεας σειρας αλλα τωρα που θα παρει και την 5η δοση κατι μαλλων βλεπω να γινεται... Θα δουμε τι να πω...
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Εγω θελω να πιστευω οτι με τις μεταθεσεις της πρωτης και της δευτερης σειρας των τεως ειδικων φρουρων, με τις συνταξιοδοτησεις, με την προκηρυξη που εβγαλε προσφατα το αρχηγειο (680 θεσεις) για την προαγωγη αστυφυλακων, υπαρχιφυλακων, αρχιφυλακων σε αρχιφυλακες γενικων καθηκοντων οπως επισης με την ραγδαια αυξηση της εγκληματικοτητας τον τελευταιο καιρο, ευελπιστω για αυτους τους λογους να βγαλουν και προκηρυξη για ειδικους φρουρους.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 202

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΝΙΚΟΣ έγραψε:Εγω θελω να πιστευω οτι με τις μεταθεσεις της πρωτης και της δευτερης σειρας των τεως ειδικων φρουρων, με τις συνταξιοδοτησεις, με την προκηρυξη που εβγαλε προσφατα το αρχηγειο (680 θεσεις) για την προαγωγη αστυφυλακων, υπαρχιφυλακων, αρχιφυλακων σε αρχιφυλακες γενικων καθηκοντων οπως επισης με την ραγδαια αυξηση της εγκληματικοτητας τον τελευταιο καιρο, ευελπιστω για αυτους τους λογους να βγαλουν και προκηρυξη για ειδικους φρουρους.

Να το ξαναπούμε άλλη μια φορά η προκήρυξη των προαγωγών βγαίνει κάθε χρόνο και δεν έχει καμία σχέση με ενδεχόμενη προκήρυξη
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Μηπως ο γνωστος σου σου είπε ποτε θα βγει η προκηρυξη;
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

Ας μαθει πρωτα αν θα βγει και για το ποτε δεν μας νοιαζει...
nikoslok
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από nikoslok »

nikoslok έγραψε:
Λακεδαιμόνιος έγραψε:Αφού ο καθένας βγαίνει και λέει τα δικά του δεν έχω να χάσω τίποτα να πω και εγώ τι μου είπε ο δικός μου "γνωστός" από την αστυνομία. Τον ρώτησα αν ισχύσει αυτό που λέτε για απλήρωτους αστυνομικούς της τελευαταίας σειράς και μου είπε ότι είναι βλακείες... Κάνανε εκπαίδευση 4 μήνες στη κομοτηνή και μετά όταν ήρθαν εδώ τον απρίλιο κάνανε δόκιμοι 1 μήνα και ουσιαστικά σαν ειδικοί φρουροί έχουν δουλέψει μόνο τον μάιο... ΑΡΑ οι μισθοί τους τώρα θα μπουν... Αν ακούσει ότι δεν πληρωθούν θα μου πει... Ισχύει ή όχι αυτά ξέρω εγώ... Μήπως λοιπόν να αφήσουμε όλοι τις απόψεις μας και να λέμε επιβεβάιωμένα πράγματα; Ιδίως αν είναι να λέμε απαισιόδοξες ιστορίες για αγρίους...

μηπως λες βλακειες; Τελευταια σειρα ειμαι και ξερω καλα αν καναμε ενα η 2 μηνες πρακτικη και αν επρεπε να πληρωθουμε η οχι...
οτι νανε Μετα απο ενα χρονο Αντι να καλυτερευουν τα πραγματα Πανε κατα Διαολου ρε μην πιστευετε κανεναν υπασπιτη ουτε γραμματεα Η οτι οποιον σας το ειπε οταν ειναι να βγει θα βγει Κανεις δεν ξερει ακομα Τπτ Και γνωμη μου ειναι οτι στην παρουσα φαση δεν θα βγει... Τωρα Μην τρελενστε γιατι φινετε αφορμη στον καθε @@@@ να μπαινει εδω μεσα και να σας πουλαει φουμαρα... Μαζευτε μορια και περιμεντε αυτο μονο μπορειτε να κανετε προς το παρον! Κανεις μα κανεις δεν ξερει ποτε θα βγει Ουτε ο ιδιος ο υπουργος εδω ακομα ειναι κομοτηνη οι συναδελφοι που δικαιωθηκαν απο τα δικαστηρια...
Λακεδαιμόνιος

Δημοσίευση από Λακεδαιμόνιος »

Καλά ε... Έχω λιώσει και με τους 2 σας... Ότι να ναι είστε... Σας λέω τι μου είπε ένα φιλαράκι μου από την αστυνομία για να σας δείξω ότι ο καθένας λέει τα δικά του και εσείς βγαίνετε και με κράζετε ότι δεν ξέρω που βρίσκομαι... Ακόμα να καταλάβετε τι εννοώ... Δεν ασχολούμαι άλλο... Όποιος έχει τη στοιχειώδη νοημοσύνη καταλαβαίνει πως το είπα...

YPOPSIFIOS EPI 5ETIA
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Καλά ε... Έχω λιώσει και με τους 2 σας... Ότι να ναι είστε... Σας λέω τι μου είπε ένα φιλαράκι μου από την αστυνομία για να σας δείξω ότι ο καθένας λέει τα δικά του και εσείς βγαίνετε και με κράζετε ότι δεν ξέρω που βρίσκομαι... Ακόμα να καταλάβετε τι εννοώ... Δεν ασχολούμαι άλλο... Όποιος έχει τη στοιχειώδη νοημοσύνη καταλαβαίνει πως το είπα...

Εσυ δεν καταλαβαινεις αυτα που λες, γιατι αυτα που ειπα εγω ειναι εξακριβωμενα, και δεν ειναι πληροφοριες οτι να ναι, και απο τον καθενα. Αμα εχεις και εσυ την στοιχειωδη νοημοσυνη καταλαβε οτι η τωρινη σειρα ε. Φ ειναι απληρωτοι και τους χρωστανε ακομη λεφτα, το λεει και το σαιτ τους. Αυτα που σου ειπε ο δικος σου ειναι οτι να ναι.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες