Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Kwstas

Δημοσίευση από Kwstas »

Παντος γιατι το εχουμε δεσει οτι δεν θα βγει; Ετσι και αλλιως για β εξαμηνο του 2011 λεγανε. εχουνε περιθωριο 6 μηνες να την βγαλουν. Και αμα το κανουνε οπως περσυ αυγουστο σεπτεμβρη θα ξερουμε σιγουρα. Γιατι τις αλλες χρονιες ξεραμε οτι θα βγει σιγουρα 3 μηνες πριν βγει;
YPOPSIFIOS EPI 5ETIA
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από YPOPSIFIOS EPI 5ETIA »

Ως σημερα που μιλαμε εχουν εγκριθει 798 θεσεις για την αστυνομια, το θεμα ειναι οτι δεν εχουν ξεκαθαρισει μεταξυ τους το υπουργειο προστασιας πολιτη με το υπουργειο οικονομικων, ποσες θεσεις εξ αυτων ειναι για αστυφυλακες (πανελληνιεσ) -αξιωματικουσ-και ποσες για ειδικους φρουρους, και δεν ειναι σιγουρο ακομη οτι μεσα στις 798 θεσεις εχουν προβλεψει ε. φ! καθε χρονο ετσι γινεται μου ειπε αυτος ο ανθρωπος, απλα την τελευταια στιγμη ο εκαστοτε υπουργος προστασιας πολιτη, μπαινει μπροστα, κανει (πλατεσ) δηλαδη για να παρουν και ειδικους φρουρους. ως τωρα ο παππουτσης δεν εχει κανει κατι τετοιο... αυτα εμαθα πριν 1 ωρα απο "δυνατο"ανθρωπο της αστυνομιας.
miketrip
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από miketrip »

YPOPSIFIOS EPI 5ETIA έγραψε: Ως σημερα που μιλαμε εχουν εγκριθει 798 θεσεις για την αστυνομια, το θεμα ειναι οτι δεν εχουν ξεκαθαρισει μεταξυ τους το υπουργειο προστασιας πολιτη με το υπουργειο οικονομικων, ποσες θεσεις εξ αυτων ειναι για αστυφυλακες (πανελληνιεσ) -αξιωματικουσ-και ποσες για ειδικους φρουρους, και δεν ειναι σιγουρο ακομη οτι μεσα στις 798 θεσεις εχουν προβλεψει ε. Φ! Καθε χρονο ετσι γινεται μου ειπε αυτος ο ανθρωπος, απλα την τελευταια στιγμη ο εκαστοτε υπουργος προστασιας πολιτη, μπαινει μπροστα, κανει (πλατεσ) δηλαδη για να παρουν και ειδικους φρουρους. Ως τωρα ο παππουτσης δεν εχει κανει κατι τετοιο... Αυτα εμαθα πριν 1 ωρα απο "δυνατο"ανθρωπο της αστυνομιας.
Αν έχουν εγκριθεί μονο 800 θέσεις "μικτές", ζήτω που καήκαμε...
YPOPSIFIOS EPI 5ETIA
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Αδερφε τοσες ειναι δυστυχως, μιλησα με πολυ εγκυρο ανθρωπο, μην απογοητευομαστε ομως, μου ειπε καθε χρονια ετσι γινετε, και με παρεμβαση υπουργου βγαινει προκυρηξη και για ε. φ,
miketrip
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ναι, ΟΚ, το κατάλαβα, απλά αν είναι μόνο 800 θέσεις συνολικά, για ε. Φ. Μενουν καμια 10αριά θεσεις Εικόνα
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Για το ποτε δεν σου είπε;
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

Αν ειναι τελικα οπως τα λεει ο φιλος... Τον ηπιαμε για φετος...800 θα ειναι μονο Αστυφύλακες και για αξιωματικούς. Το 2010 είχαν εγκριθεί κατευθείαν οι θέσεις για όλους δηλαδή και για φρουρούς και όχι μετά .
Άβαταρ μέλους
Ιουλιος
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Ιουλιος »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Αν ειναι τελικα οπως τα λεει ο φιλος... Τον ηπιαμε για φετος...800 θα ειναι μονο Αστυφύλακες και για αξιωματικούς. Το 2010 είχαν εγκριθεί κατευθείαν οι θέσεις για όλους δηλαδή και για φρουρούς και όχι μετά .

θα τον πιουμε για πολλα χρονια οχι μονο φετος...
Προτιμώ να πεθάνω για την Πατρίδα μου παρά να ζήσω για να την υποδουλώσω
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ιουλιος έγραψε:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Αν ειναι τελικα οπως τα λεει ο φιλος... Τον ηπιαμε για φετος...800 θα ειναι μονο Αστυφύλακες και για αξιωματικούς. Το 2010 είχαν εγκριθεί κατευθείαν οι θέσεις για όλους δηλαδή και για φρουρούς και όχι μετά .
θα τον πιουμε για πολλα χρονια οχι μονο φετος...
δεν ξερω αν θα ειναι για πολλα χρονια ελπιζω πως οχι... Αλλα για φετος... Τεσπα θα δουμε... Εικόνα
Γρηγορης

Δημοσίευση από Γρηγορης »

Παιδια ο καθενας λεει οτι του καπνισει. Ακομα δεν ξερει το υπουργειο τι εχει εγκριθει και βγαινει ο καθενας και λεει οτι τον φωτιζει ο θεος (και μαζι ο καθε τυπος που εχει ενα ποστο στην αστυνομια). Ο ενας πολυ εμπειρη πηγη λεει πως φετος δε βγαζει, ο αλλος εχει κατι στη γαδα βγαζει, εμενα οικογενειακος φιλος στη γαδα παλι μου λεει οτι θα βγαλει. Ελεος. Ο καθενας μας το κοντο του και το μακρυ του... Και βαζω και εμενα μεσα. Λοιπον αντι να π@π@ρολογουμε ας κανουμε υπομονη και βλεπουμε. Οσο για τον φιλο που λεει εγκυρο ανθρωπο, δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ εγκυρος Εκτος απο τον Ραγκουση και τον Παπακωνσταντινου. Μονο αυτοι ξερουν που θα καταληξουμε! Φιλε αν ειναι ενας απο τους δυο η πηγη σου παω πασο! Αλλιως σου βαζω σαν απαντηση το δικο μου βυσμα, υψηλοβαθμο απο τη γαδα που λεει οτι θα βγει για 500. Και συ ελα τωρα Να μετρησουμε ποιος το εχει πιο μεγαλο (το βυσμα και την "χρυση" πηγη) και αντε βρες ακρη! Νυσαφι πια! ΥΠΟΜΟΝΗ... Και μην πειτε φορουμ ειναι και λεμε αποψεις... ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ! ΟΧΙ Η ΑΡΒΥΛΑ... Συγνωμη για το υφος, αλλα ελπιζω να με καταλαβενετε.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Φίλε Γρηγορη κανένας δεν ακούει έγκυρες πηγές και παπα#@ες. Εκτός από αυτούς που λένε ότι τους είπε κάτι κάποιος οι υπόλοιποι λένε την γνώμη τους. Φυσικά και δεν ξέρει κάνεις τι θα γινει, αν όχι ολοι οι περισσότεροι καλύτερα να πω καταλαβαίνουν ότι μαυτα που περνάμε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα δεν χρειάζεται να μας το πει κάποιος, μακάρι να βγάλει και να βγάζει κάθε χρόνο.τωρα για φέτος έχουμε πει θα φανεί μετα το καλοκαίρι αυτην την στιγμή ότι και να πούμε θα είναι λόγια του αέρα. Οσο για την άποψη που αναφέρεις δηλαδή τι το παράλογο βλέπεις να έχουν εγκριθεί 800 άτομα για την αστυνομία φέτος ..
YPOPSIFIOS EPI 5ETIA
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Γρηγορης έγραψε:Παιδια ο καθενας λεει οτι του καπνισει. Ακομα δεν ξερει το υπουργειο τι εχει εγκριθει και βγαινει ο καθενας και λεει οτι τον φωτιζει ο θεος (και μαζι ο καθε τυπος που εχει ενα ποστο στην αστυνομια). Ο ενας πολυ εμπειρη πηγη λεει πως φετος δε βγαζει, ο αλλος εχει κατι στη γαδα βγαζει, εμενα οικογενειακος φιλος στη γαδα παλι μου λεει οτι θα βγαλει. Ελεος. Ο καθενας μας το κοντο του και το μακρυ του... Και βαζω και εμενα μεσα. Λοιπον αντι να π@π@ρολογουμε ας κανουμε υπομονη και βλεπουμε. Οσο για τον φιλο που λεει εγκυρο ανθρωπο, δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ εγκυρος Εκτος απο τον Ραγκουση και τον Παπακωνσταντινου. Μονο αυτοι ξερουν που θα καταληξουμε! Φιλε αν ειναι ενας απο τους δυο η πηγη σου παω πασο! Αλλιως σου βαζω σαν απαντηση το δικο μου βυσμα, υψηλοβαθμο απο τη γαδα που λεει οτι θα βγει για 500. Και συ ελα τωρα Να μετρησουμε ποιος το εχει πιο μεγαλο (το βυσμα και την "χρυση" πηγη) και αντε βρες ακρη! Νυσαφι πια! ΥΠΟΜΟΝΗ... Και μην πειτε φορουμ ειναι και λεμε αποψεις... ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ! ΟΧΙ Η ΑΡΒΥΛΑ... Συγνωμη για το υφος, αλλα ελπιζω να με καταλαβενετε.

Oτι ειπα στο μηνυμα μου πιστευω ειναι απολυτα κατανοητο, και δεν χρειαζεται καμια παραπανω επεξηγηση, εχουν εγριθει 789 θεσεις μικτες, καθε χρονο ετσι γινεται, και τελευταια στιγμη με παρεμβαση υπουργου καθε χρονο παιρνουν και Ε. Φ. Οσο αφορα την πηγη μου ειναι ο υπασπιστης του παπουτση. Ουτε ραδιο αρβυλα ειναι αυτο που ειπα, ουτε δυσκολονοητο, ουτε το εγραψα στα κινεζικα

Απαγορεύονται τα κεφαλαία (Greek_Army)
miketrip
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

YPOPSIFIOS EPI 5ETIA έγραψε:
Γρηγορης έγραψε:Παιδια ο καθενας λεει οτι του καπνισει. Ακομα δεν ξερει το υπουργειο τι εχει εγκριθει και βγαινει ο καθενας και λεει οτι τον φωτιζει ο θεος (και μαζι ο καθε τυπος που εχει ενα ποστο στην αστυνομια). Ο ενας πολυ εμπειρη πηγη λεει πως φετος δε βγαζει, ο αλλος εχει κατι στη γαδα βγαζει, εμενα οικογενειακος φιλος στη γαδα παλι μου λεει οτι θα βγαλει. Ελεος. Ο καθενας μας το κοντο του και το μακρυ του... Και βαζω και εμενα μεσα. Λοιπον αντι να ας κανουμε υπομονη και βλεπουμε. Οσο για τον φιλο που λεει εγκυρο ανθρωπο, δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ εγκυρος Εκτος απο τον Ραγκουση και τον Παπακωνσταντινου. Μονο αυτοι ξερουν που θα καταληξουμε! Φιλε αν ειναι ενας απο τους δυο η πηγη σου παω πασο! Αλλιως σου βαζω σαν απαντηση το δικο μου βυσμα, υψηλοβαθμο απο τη γαδα που λεει οτι θα βγει για 500. Και συ ελα τωρα Να μετρησουμε ποιος το εχει πιο μεγαλο (το βυσμα και την "χρυση" πηγη) και αντε βρες ακρη! Νυσαφι πια! ΥΠΟΜΟΝΗ... Και μην πειτε φορουμ ειναι και λεμε αποψεις... ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ! ΟΧΙ Η ΑΡΒΥΛΑ... Συγνωμη για το υφος, αλλα ελπιζω να με καταλαβενετε.
Oτι ειπα στο μηνυμα μου πιστευω ειναι απολυτα κατανοητο, και δεν χρειαζεται καμια παραπανω επεξηγηση, εχουν εγριθει 789 θεσεις μικτες, καθε χρονο ετσι γινεται, και τελευταια στιγμη με παρεμβαση υπουργου καθε χρονο παιρνουν και Ε. Φ. Οσο αφορα την πηγη μου ειναι ο υπασπιστης του παπουτση. Ουτε ραδιο αρβυλα ειναι αυτο που ειπα, ουτε δυσκολονοητο, ουτε το εγραψα στα κινεζικα
Αυτό που λέω εγώ είναι πως αν είναι τοσες οι θέσεις τοτε για εφ θα είναι γύρω στις 100-150 βάσει και των προηγούμενων ετών.

Και μιάς και τον έχεις τον υπασπιστή δεν τον ρωτάς τι ποσοστό θα είναι για εφ;
YPOPSIFIOS EPI 5ETIA
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Κατι τετοιο μπορει Να ισχυει μαικτριπ οτι δηλαδη θα αντιστοιχουν περιπου στις 100-150 θεσεις για ε. Φ απο τις 798. Αλλα μπορει να μην αντιστοιχει και καμια, και να βγαλουν εξτρα για ε. Φ. Αυτο μου ειπε αυτος ο ανθρωπος, οτι ακομη δεν ξερουν αν μεσα στις 798 θεσεις θα αποροφησουν και ε. Φ η οχι. Ειναι 50-50.
miketrip
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

YPOPSIFIOS EPI 5ETIA έγραψε: Κατι τετοιο μπορει Να ισχυει μαικτριπ οτι δηλαδη θα αντιστοιχουν περιπου στις 100-150 θεσεις για ε. Φ απο τις 798. Αλλα μπορει να μην αντιστοιχει και καμια, και να βγαλουν εξτρα για ε. Φ. Αυτο μου ειπε αυτος ο ανθρωπος, οτι ακομη δεν ξερουν αν μεσα στις 798 θεσεις θα αποροφησουν και ε. Φ η οχι. Ειναι 50-50.
A,ok
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες