Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)
Ενστασεις που κανεις δεν σου εγγυατε οτι θα διακαιωθεις και ισως παρει και χρονια μεχρι και ΑΝ ποτε δικαιωθεις. Εγω παντως δεν το ρισκαρω και πηγα και το εβγαλα.
Λοιπον παιδιά θελω να ας ροτήσω κατι... Ετος δίνω για αστυφυλάκων. Κραταω μια πισινή μηπωςκαι δεν περάσω και σκεφτομια για ειδικους φρουρους μετα... Λογικα τ απολλυτήριο μου θα κυμένεται απο 16,5 εως 18 καπου εκει... Επιπλέον οταν επρεπε να δλόσω στραολογια δ΄λωσα πεζικό τωρα γινεται να τ αλλάξω για ειδικές δυνάμεις για να πάρ μόρια; .
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 67
michael17 έγραψε:Λοιπον παιδιά θελω να ας ροτήσω κατι... Ετος δίνω για αστυφυλάκων. Κραταω μια πισινή μηπωςκαι δεν περάσω και σκεφτομια για ειδικους φρουρους μετα... Λογικα τ απολλυτήριο μου θα κυμένεται απο 16,5 εως 18 καπου εκει... Επιπλέον οταν επρεπε να δλόσω στραολογια δ΄λωσα πεζικό τωρα γινεται να τ αλλάξω για ειδικές δυνάμεις για να πάρ μόρια;
μπορεις
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Ευχαριστω. Κατι άλλο στις ειδικες δυνάμεις διαλέγεις εσυ σε ποια κατηγορία θα μπεις; Π. Χ εγω θελω ορεινών καταδρομών... Επιπλεόν τα μορια πως βγαίνουν; Με ενα απολυτήριο ξερωεγω17και με το να υπηρετήσεις στις ειδικές δυνάμεις
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 67
Δινεις πανελληνιες για αστυφυλακων και σε απασχολουν πραγματα που δε θα πρεπε ακομα! Μπορεις να δηλωσεις μετα στο κεντρο εσυ π θες να πας (καταδρομεας, πεζοναυτης, αλεξιπτωτα). Υπαρχει σχετικο θεμα. Ας μη βγαινουμε αλλο off topic.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 202
michael17 έγραψε:Ευχαριστω. Κατι άλλο στις ειδικες δυνάμεις διαλέγεις εσυ σε ποια κατηγορία θα μπεις; Π. Χ εγω θελω ορεινών καταδρομών... Επιπλεόν τα μορια πως βγαίνουν; Με ενα απολυτήριο ξερωεγω17και με το να υπηρετήσεις στις ειδικές δυνάμεις
Υπολογισμός μορίων
Τι εγινε βρε παιδια. Πολυ ηρεμια!
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 13
Ερχεται προκηυξη για 500 ειδικους φρουρους στην ΕΛΑΣ
Δρομολογείται η προκήρυξη για 500 ειδικούς φρουρούς. Πρέπει να σημειωθεί οτι το Αρχικό αίτημα του Αρχηγείου αφορούσε 1.000 Προσλήψεις, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες τού «Αγορά Εργασίας», αναμένεται να εγκριθούν οι μισές (500 θέσεις) από το υπουργείο Οικονομικών
Πηγη: www.e-typos.com/entheta/5/ergasia20110510pp.pdf
Αποτι φαινεται, ο λογικος αριθμος που λεμε ολοι (500) τοσο καιρο, τελικα μαλλον θα επιβεβαιωθει, δυστυχως
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 14
Ε αυτο ειναι μεγαλη αδικια ρε! Τι να πω; Με τα μορια μου ισως παλυ ειμαι απο εξω και αλλοι ειναι μεσα τωρα με πολυ λιγοτερα απο μενα και απο πολους εδω μεσα! Γιατι σε μας ρε!
Δικιο εχεις Βασιλη αν το σκεφτεις ετσι ειναι αδικια... Εστω και οι 500 αν βγουνε ετσι οπως εχει η κατασταση παλι καλα να λεμε!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 202
Ρε παιδιά περιμένατε να το γράψουνε οι εφημερίδες; Στην φάση που είναι η ελλάδα το λέμε εδώ και καιρό και για 500 άτομα να βγάλει προκήρυξη θα είναι θαύμα.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 117
Ετσι ειναι πραγματικα θα ειναι θαυμα αν βγει τελικα... Τα πραγματα δεν πανε καθολου καλα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες