Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Και εμεις ανηκουμε σε αυτους που ανεφερες Νικολα. Οπως ειπες υποθεσεις κανουμε και ανταλλαζουμε αποψεις, οχι επειδη το λεμε εμεις αλλα εσυ διαφωνεις οτι κατα πασα πιθανοτητα η προκυρηξη θα ειναι για 500; Το πιο λογικο αυτο ειναι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

Εντάξει δεν γραφούμε κάτι παράλογο καλό θα είναι ναμαστε προετοιμασμένοι για 500 κι αν πάρει παραπάνω που δε το πιστεύω (γνώμη μου πάντα) καλώς να πάρει!
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Ακριβως οπως τα λεει ο Δημητρης. Συμφωνω μαζι του απο την αρχη μεχρι το τελος σε αυτα που ειπε!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Παμε κψμ;
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Καλησπερα. Ο Ελευθερος τυπος Γραφει για 500 ατομα... Πριν 3 εβδομαδες ελεγε για 1000. Στα μορια που χρειαζονται απο ενοπλες δυναμεις γραφει μονο για εφεδρους αξιοματικους, ειδικες δυναμεις και ε. Π. Υ. Ποσο ασχετοι ειναι; Γραφουν λαλακιες και ουτε ενημερόνται
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Σταματησα να ασχολουμε με τις εφημεριδες! Τα παιδια του site εχουν δικιο. Ο καθενας λεει οτι θελει κ γραφει οτι θελει για να πατησει πανω στην αγωνια μας. Τα χαρτια μου τα εχω ετοιμα. Φωτογραφιες θελω να βγαλω! Οποτε βγει κ εαν βγει με το καλο θα παμε να τα κανουμε ολοι μας κ ολοι μαζι θα περιμενουμε. Δεν εχουμε τιποτα να χασουμε! Δεν υπαρχει ειλικρινεια απο κανεναν. Ειναι free for all αυτο το παιχνιδι! Υπομονη θελει. Εγω τρελαθηκα περσυ με τα διπλωματα σε 1,5 μηνα εδωσα για μηχανη κ επαγγελματικο (1400 ευρω) Εβγαλα το τατουαζ (400 ευρω) Μου διχως να ξερω εαν ειμαι καν στους επιλαχοντες εμεινα απ'εξω σαν το λαλακα Για 130 μορια Κ τωρα καθομαι ημερα νυχτα μπροστα σε εναν υπολογιστη κ μια εφημεριδα κ περιμενω. Δεν μου αρεσει, οπως δεν αρεσει σε κανεναν! Ας μπαινουμε κ να λεμε λαλακιες Κ οχι συνεχεια τα ιδια κ τα ιδια γιατι μεσα στα σκ-ατα μπαινουμε ολο κ πιο πολυ.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Δημητρη φιλε μου ολοι τα ιδια πραγματα κανουμε. Εγωεχω τρομερο αγχος αν και ξέρω οτι αν βγαλει 500 ατομα Με 2320 στην Α μένω απ΄εξω. Τα έλεγε ο γκρεεκ σχετικα με τις εφημεριδες κ εγω τις αγοραζω σαν λαλακας, αν και αργα καταλαβα οτι λενε ανοησιες. Εμένα να με έβαζαν να γράφω σχετικα με την προκηρυξη θα εγραφα με μεγαλυτερη εγκυρότητα
GEORGE #7#

Δημοσίευση από GEORGE #7# »

Αγαπητε φιλε σωτηρη δεν υπαρχει περιπτωση να παρει περισσοτερα ατομα ε. Φ απο οτι Παιδια πανελληνιων... Δεν εγινε ποτε αυτο και ειναι κ λογικο! Υπαρχει κ προταση αλλαγης εισακτεων στην αστυνομια για εξετασεις μεσα στις σχολες κ οχι μεσω πανελληνιων Κ καταργηση ε. Φ! Πολλα ακουγονται, αλλα τπτ δε γινετε ετσι ευκολα και αυθαιρετα! Ποσα θα ακουσουμε κι εγω κι εσεις κ ολοι μας, δεν λεγετε!
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από sta8hsss »

δημητρης25 έγραψε:Σταματησα να ασχολουμε με τις εφημεριδες! Τα παιδια του site εχουν δικιο. Ο καθενας λεει οτι θελει κ γραφει οτι θελει για να πατησει πανω στην αγωνια μας. Τα χαρτια μου τα εχω ετοιμα. Φωτογραφιες θελω να βγαλω! Οποτε βγει κ εαν βγει με το καλο θα παμε να τα κανουμε ολοι μας κ ολοι μαζι θα περιμενουμε. Δεν εχουμε τιποτα να χασουμε! Δεν υπαρχει ειλικρινεια απο κανεναν. Ειναι free for all αυτο το παιχνιδι! Υπομονη θελει. Εγω τρελαθηκα περσυ με τα διπλωματα σε 1,5 μηνα εδωσα για μηχανη κ επαγγελματικο (1400 ευρω) Εβγαλα το τατουαζ (400 ευρω) Μου διχως να ξερω εαν ειμαι καν στους επιλαχοντες εμεινα απ'εξω σαν το λαλακα Για 130 μορια Κ τωρα καθομαι ημερα νυχτα μπροστα σε εναν υπολογιστη κ μια εφημεριδα κ περιμενω. Δεν μου αρεσει, οπως δεν αρεσει σε κανεναν! Ας μπαινουμε κ να λεμε λαλακιες Κ οχι συνεχεια τα ιδια κ τα ιδια γιατι μεσα στα σκ-ατα μπαινουμε ολο κ πιο πολυ.
εκενες οτι ειναι δυνατο... Και τωρα περιμενεις! Καλη επιτυχια!Εικόνα Με το καλο να βγει το συντομοτερο...
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από sta8hsss »

GEORGE #7# έγραψε:Αγαπητε φιλε σωτηρη δεν υπαρχει περιπτωση να παρει περισσοτερα ατομα ε. Φ απο οτι Παιδια πανελληνιων... Δεν εγινε ποτε αυτο και ειναι κ λογικο! Υπαρχει κ προταση αλλαγης εισακτεων στην αστυνομια για εξετασεις μεσα στις σχολες κ οχι μεσω πανελληνιων Κ καταργηση ε. Φ! Πολλα ακουγονται, αλλα τπτ δε γινετε ετσι ευκολα και αυθαιρετα! Ποσα θα ακουσουμε κι εγω κι εσεις κ ολοι μας, δεν λεγετε!
πολλα ακουγοντε... Και ολα παιζουν! Η γρηγορη και ευκολη λυση ειναι οι Ε. Φ... Οτι γινει οπως περσυ παντως, καλες διακοπες και μετα η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ετσι λεω κι εγω μετα το καλοκαιρι.[8D]
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από toro »

Κανεις δεν ξερει ρε Δημητρη. Αυτο που κανουμε ολοι και την παταμε ειναι οτι την περιμενουμε απο μερα σε μερα και λεμε οτι δεν δεν προλαβενουμε να μαζεψουμε αλλα μορια και τελικα βγαινει μετα απο 5 μηνες και χανουμε πολυτιμο χρονο...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Σιγουρα δεν ξερει κανεις... Απλα ετσι πιστευω εγω... Αλλα πανω κατω ξεραμε οτι θα βγει 2 εξαμηνο. Θα δουμε ομως.
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Δημητρη25 μονο με 400 ευρω το εβγαλες το τατουαζ σου; Με τι τροπο το εβγαλες; Εμενα με πειρε 1300 και με καλη τιμη κιολας σαν συστημενος που πηγα.GEORGE δεν εννουσα φιλε μου οτι θα παρει περισσοτερους φρουρους απ'οτι παραγωγικους, το ξερω οτι δεν παιζει με τπτ κατι τετοιο. Οσο για την καταργηση που ειπες για τους φρουρους οχι οτι δεν με συμφερει αλλα δεν νομιζω να γινει κατι τετοιο, ειναι οικονομικη και αμεση λυση οι φρουροι.
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Αφου ρε παιδια οσοι με τατουαζ κόβονται στο τελος κάνουν ενστασεις και μπαίνουν στο τελος.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες