Βάσεις - μόρια για ΣΣΕ (2011)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Παιδια ειμαι 1100 μορια πανω απ την περσυνη βαση της σσε και πιο συγκεκριμενα της ειδικης κατηγοριας... Δεν ανησυχω αρκετα Αλλα επειδη ειναι η δευτερη χρονια που δινω φυσιολογικο ειναι να αγχωνομαι... Ποια η αποψη σας; Ευχαριστω εκ των προταιρων
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

Γιωργος έγραψε:Παιδια ειμαι 1100 μορια πανω απ την περσυνη βαση της σσε και πιο συγκεκριμενα της ειδικης κατηγοριας... Δεν ανησυχω αρκετα Αλλα επειδη ειναι η δευτερη χρονια που δινω φυσιολογικο ειναι να αγχωνομαι... Ποια η αποψη σας; Ευχαριστω εκ των προταιρων

δεν νομιζω να ανεβει
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από D.Y.K »

Γιωργος έγραψε:Παιδια ειμαι 1100 μορια πανω απ την περσυνη βαση της σσε και πιο συγκεκριμενα της ειδικης κατηγοριας... Δεν ανησυχω αρκετα Αλλα επειδη ειναι η δευτερη χρονια που δινω φυσιολογικο ειναι να αγχωνομαι... Ποια η αποψη σας; Ευχαριστω εκ των προταιρων

Καλή σταδιοδρομία φίλε μου και καλά μυαλά! Είσαι ήδη μέσα Εικόνα

Άβαταρ μέλους
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ »

Παιδεια εγω θεωρω πως η φετινη βαση για σσε οπλα δεν θα παει πανο απο 17000
ελπιζο για τα παιδια που δινουν να ειναι κοντα 16000

Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Μακαρι να μπω παιδια. Ειναι ονειρο ζωης γι αυτο αλωστε και εδωσα 2 φορες... Ευχαριστω για τις ευχεσ. Ελπιζω να πιασουν τοπο.
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση... Στην αιτηση-υπευθυνη δηλωση που εστειλα στον στρατο εβαλα την ευελπιδων -σωματα σε ψηλοτερη προτιμηση απο τα οπλα... Στο μηχανογραφικο ομως τα εβαλα αναποδα... Ξερει κανεις ποιο θα ληφθει υπ'οψην στα τελικα αποτελεσματα; Ευχαριστω εκ των προτερων
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ έγραψε:Παιδεια εγω θεωρω πως η φετινη βαση για σσε οπλα δεν θα παει πανο απο 17000

δεν νομιζω τοσο πολυ να πεσει, οντως λογικα δεν πρεπει να ειναι πανω απο 17000
Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από diplomaths »

Κώστας έγραψε:Καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση... Στην αιτηση-υπευθυνη δηλωση που εστειλα στον στρατο εβαλα την ευελπιδων -σωματα σε ψηλοτερη προτιμηση απο τα οπλα... Στο μηχανογραφικο ομως τα εβαλα αναποδα... Ξερει κανεις ποιο θα ληφθει υπ'οψην στα τελικα αποτελεσματα; Ευχαριστω εκ των προτερων

Μετράει το πως έχεις βάλει στο μηχανογραφικό
billaras
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από billaras »

ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε:
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ έγραψε:Παιδεια εγω θεωρω πως η φετινη βαση για σσε οπλα δεν θα παει πανο απο 17000

συμφωνω και εγω αφου. Εδω θα πεσουν τα πολυτεχνεια... Δεν θα πεσει ο στρατος; Αν μη τι αλλο δεν ειναι μια επιλογη στο μηχανογραφικο... Πρεπει να το εχεις δηλωσει και το μαρτιο και να εχεις κανει στοιχειωδη προπονηση για τα αθληματα και bla bla bla ... Εδω για ΣΣΕ δηλωσαν κοντα 2 χιλιαδες ατομα και στην ομαδα μου πανω απο τους μισους ηταν για αλλες στρατιωτικες σχολες (1 απο τις 8 ομαδες)
και ειχαμε ολοι γυρω στα 14-16 χιλιαδες (απο οσους πηγαιναν για ΣΣΕ) αν θεωρησουμε τωρα οτι ολες οι ομαδες ηταν καπως ετσι, γυρω στους 800 ειναι αυτοι που γινουν για ΣΣΕ, αφαιρεσαι πες 200 που την δηλωσαν ετσι χωρις πιθανοτητες να μπουν (πχ εβγαλαν 13,14) 600... Τωρα αν παιρνει 200 πες...1 στους 3 θα μπει Εικόνα

για μενα η σωστη ευχη ειναι "οποιοι προσπαθησαν και το αξιζουν, το σεμπεμβρη να κανουν αγγαριες στα 2αρια Εικόνα"
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

billaras έγραψε:
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε:

συμφωνω και εγω αφου. Εδω θα πεσουν τα πολυτεχνεια... Δεν θα πεσει ο στρατος; Αν μη τι αλλο δεν ειναι μια επιλογη στο μηχανογραφικο... Πρεπει να το εχεις δηλωσει και το μαρτιο και να εχεις κανει στοιχειωδη προπονηση για τα αθληματα και bla bla bla ... Εδω για ΣΣΕ δηλωσαν κοντα 2 χιλιαδες ατομα και στην ομαδα μου πανω απο τους μισους ηταν για αλλες στρατιωτικες σχολες (1 απο τις 8 ομαδες)
και ειχαμε ολοι γυρω στα 14-16 χιλιαδες (απο οσους πηγαιναν για ΣΣΕ) αν θεωρησουμε τωρα οτι ολες οι ομαδες ηταν καπως ετσι, γυρω στους 800 ειναι αυτοι που γινουν για ΣΣΕ, αφαιρεσαι πες 200 που την δηλωσαν ετσι χωρις πιθανοτητες να μπουν (πχ εβγαλαν 13,14) 600... Τωρα αν παιρνει 200 πες...1 στους 3 θα μπει Εικόνα

για μενα η σωστη ευχη ειναι "οποιοι προσπαθησαν και το αξιζουν, το σεμπεμβρη να κανουν αγγαριες στα 2αρια Εικόνα"

Αν ειδες την εκπομπη 5+ ενας Ειδικος ελεγε οτι οι βασεις θα ανεβουν (στρατιωτικεσ-αστυνομικεσ) Επειδη υπαρχει μεγαλη ζητηση.ΕικόναΕικόναΕικόνα
billaras
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από billaras »

Και το πολυτεχνειο εχει ζητηση
ασε το οτι θα ανεβουν οι βασεις στις στρατιωτικες το λενε απο πριν μπω λυκειο... Και μολις το τελειωσα. Δεν ειδα κατι θεαματικο
τωρα αυτα για μενα δεν ειναι αξιοπιστα, εδω θυμαμαι πριν καλα καλα γραψουμε το πρωτο μαθημα (το ιδιο πρωι) ειχαν αρχισει να λενε για τις βασεις... Τα πιο πολλα τα φανταζονται μονοι τους... Κ εγω ακουσα οταν εδωσα φυσικη απο ενα καναλι ακουγα "θα ανεβουν επειδη επεσαν ΕΥΚΟΛΑ στη φυσικη" και μετα το ιδιο πρωι ειδα αυτο http://www.edugate.gr/epikairotita/deltio-typoy-enosis-ellinon-fysikon-themata-panellinion-eksetaseon-2011-sto-mathima-fys

οι δημοσιογραφοι παντα λενε μπαρουφες. Βασικα αντι να πουν την ειδηση λενε τη γνωμη τους
αμα γραψαμε ολοι "χαλια" πως να ανεβουν οι βασεις; Αυτο που ηταν αριστος δεν θα στραφει ξαφνικα στο στρατο... Αυτοι που πηγαιναν θα παν και φετος...
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

billaras έγραψε:Και το πολυτεχνειο εχει ζητηση
ασε το οτι θα ανεβουν οι βασεις στις στρατιωτικες το λενε απο πριν μπω λυκειο... Και μολις το τελειωσα. Δεν ειδα κατι θεαματικο
τωρα αυτα για μενα δεν ειναι αξιοπιστα, εδω θυμαμαι πριν καλα καλα γραψουμε το πρωτο μαθημα (το ιδιο πρωι) ειχαν αρχισει να λενε για τις βασεις... Τα πιο πολλα τα φανταζονται μονοι τους... Κ εγω ακουσα οταν εδωσα φυσικη απο ενα καναλι ακουγα "θα ανεβουν επειδη επεσαν ΕΥΚΟΛΑ στη φυσικη" και μετα το ιδιο πρωι ειδα αυτο http://www.edugate.gr/epikairotita/deltio-typoy-enosis-ellinon-fysikon-themata-panellinion-eksetaseon-2011-sto-mathima-fys

οι δημοσιογραφοι παντα λενε μπαρουφες. Βασικα αντι να πουν την ειδηση λενε τη γνωμη τους
αμα γραψαμε ολοι "χαλια" πως να ανεβουν οι βασεις; Αυτο που ηταν αριστος δεν θα στραφει ξαφνικα στο στρατο... Αυτοι που πηγαιναν θα παν και φετος...

Εικόνα

lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από lefterisg »

Δεν το βλέπω αδύνατο η ΣΣΕ (όπλα) να πάει και στα 16800-16900...
Άβαταρ μέλους
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ »

ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε:
billaras έγραψε:
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε:

Αν ειδες την εκπομπη 5+ ενας Ειδικος ελεγε οτι οι βασεις θα ανεβουν (στρατιωτικεσ-αστυνομικεσ) Επειδη υπαρχει μεγαλη ζητηση.ΕικόναΕικόναΕικόνα

ρε μην ειστε κουτοι
στην αρχη των εξετασεων ειπαν οτι θα εκοβαν το 60% των θεσεων και στην σμυ αν θυμαμαι καλ περνουν 13 αταομα λιγοτερα
ε μη λεμε και οτι θελουμε
οπως ειπε και ο φιλος για τις στρατιωτικες σχολες ακου οτι θα ανεβουν
μα αμα δεν εχουνε γραψει πανω απο την βαση το 35% των μαθητων τι περμενετε;

Απαγορεύονται τα κεφαλαία ;Greek_Army
Γιάννης_1993
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Γιάννης_1993 »

Καλησπερα παιδια. Εγω εβγαλα 15855 και ειμαι ειδ. Κατ τριτεκνος. Θελω σσε και ειμαι απο πανω για 462 μορια. Εσεις πιστευετε αν εχω πιθανοτητες;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης