REPAINER έγραψε:Τα δυσκολα θεματα που εχουν πεσει σε ολα τα μαθηματα φετος δειχνουν οτι οι βασεις θα πεσουν. Ομως λογω της αμεσης επαγγελματικης αποκαταστασης που προσφερει σε συνδυασμο με την ολοενα αυξανομενη ανεργια, μαλλον θα κυμανθει η βαση στα ιδια επιπεδα αν δεχθουν τον ιδιο αριθμο εισαχθεντων
αμαν με την αποκατασταση λες κ ο στρατος ειναι οαεδ. Ενταξει εγω δεν μπορω να φανταστω καποιος να θελει να περιορισει Ετσι τη ζωη του για 1000 ευρω το μηνα. Εκτος αυτου εκει μεσα θελει Πολλα αλλα απο ενα τετοιο αθλιο κινητρο
REPAINER έγραψε:Τα δυσκολα θεματα που εχουν πεσει σε ολα τα μαθηματα φετος δειχνουν οτι οι βασεις θα πεσουν. Ομως λογω της αμεσης επαγγελματικης αποκαταστασης που προσφερει σε συνδυασμο με την ολοενα αυξανομενη ανεργια, μαλλον θα κυμανθει η βαση στα ιδια επιπεδα αν δεχθουν τον ιδιο αριθμο εισαχθεντων
αμαν με την αποκατασταση λες κ ο στρατος ειναι οαεδ. Ενταξει εγω δεν μπορω να φανταστω καποιος να θελει να περιορισει Ετσι τη ζωη του για 1000 ευρω το μηνα. Εκτος αυτου εκει μεσα θελει Πολλα αλλα απο ενα τετοιο αθλιο κινητρο
καλα ξυπνα και τα ξαναλεμε
επιλογη του καθενος για το τι θελει να κανει αλλα ο στρατος δε ειναι λυση γιατι θα ερ8ει στιγμη οπου απο την σσε θα βγαινουν κατι χαζα και αγυμαναστα παιδεια και αυτο γιατι δεν κανει κατι η χωρα μας
Αμα ακούω μερικούς και λένε τέτοιες μ***κιες του στυλ επιλέγω το στρατό για την αποκατάσταση τρελαίνομαι. Γνωρίζετε τι τρέξιμο έχει ο στρατός; Έχει πάρει τ αυτάκι σας τίποτα για τις συνθήκες ζωής του στρατιωτικού; ΟΧΙ. Γι αυτό την πρώτη βδομάδα φέυγουνε καμιά 100αριά άτομα.
Αλέξης έγραψε:Αμα ακούω μερικούς και λένε τέτοιες μ***κιες του στυλ επιλέγω το στρατό για την αποκατάσταση τρελαίνομαι. Γνωρίζετε τι τρέξιμο έχει ο στρατός; Έχει πάρει τ αυτάκι σας τίποτα για τις συνθήκες ζωής του στρατιωτικού; ΟΧΙ. Γι αυτό την πρώτη βδομάδα φέυγουνε καμιά 100αριά άτομα.
απολυτως σωστος μεγαλε αλλα αυτη μπενουν και κοβουν θεσεις
Παιδια στοχευω ευελπιδων... Με συντηρητικους υπολογισμους ειμαι απο 16800-17400. Και παλι εχω ανασφαλεια... Λετε να μπαινω με 16900 για παραδειγμα; Τα εχω χαμενα
Θα συμφωνησω περι αποκαταστασης οτι δεν ειναι κινητρο... Ωστοσο στο πισω μερος σου περναει... Αλιως θα γινοσουν καλλιτεχνης... σοβαρα, η δουλεια αυτη ταιριαζει με τη μονιμοτητα γιατι αν δεν ησουν μονιμος δεν θα μπορουσε να σε στελνει ο αλλος part-time Μεταθεσεις