Τι γνώμη έχετε για τους ΕΠΟΠ;

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο

Ποιοί πιστεύετε οτι είναι πιο χρήσιμοι στις Ε.Δ της χώρας μας;

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ Σεπ 20, 2012 7:17 pm

Οι κληρωτοί.
78
15%
Οι ΕΠΟΠ.
416
79%
Και οι δύο.
32
6%

Σύνολο ψήφων: 526

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 4
Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
Επάγγελμα: Naval engineering officer

Δημοσίευση από roverr24 »

O θεσμος του επαγγελματια οπλιτη ειναι η βαση του στρατου. Δυστυχως στην Ελλαδα οι ΕΠΟΠ οι παπαδες οι δημοσιοι υπαλληλοι οι ταξιτζηδες οι γιατροι ειναι ολοι αμορφωτοι και διεφθαρμενοι... ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ... Στην Αμερικη δεν υπαρχει αντιστοιχη ΣΜΥ, που στην ουσια ειναι μια σχολη κατωτερη του ΙΕΚ και οσοι αποφοιτουν ειδικα γυναικες το παιζουν στελεχη... Οι υπαξιωματικοι στην Αμερικη κανουν καριερα περνανε σχολεια, εχουν λογο και κανουν καριερα και οποιος εχει την ικανοτητα να σπουδασει σε ΑΕΙ μπορει να γινει και αξιωματικος.

Ο ρολος του υπαξιωματικου ειναι να ειναι εξειδικευμενος διοικητικος η τεχνιτης, αυτο ζητανε σε ολους τους στρατους αυτο ζητανε και απο τους ΕΠΟΠ, δε ζητησανε πυρηνικο επιστημονα. Και η κακη συμπεριφορα καποιων ΕΠΟΠ οφειλεται στην κακη αντιμετωπιση απο τους αξιωματικους και στην κακη γνωμη της κοινωνιας για το θεσμο αυτο.

Μη ξεχνατε οτι υπαρχουν ΕΠΟΠ τεχνιτες αεροσκαφων, καταδρομεις, αλεξιπτωτιστες που εχουν μεγαλη ευθυνη

Άβαταρ μέλους
POLITHS
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από POLITHS »

roverr24 έγραψε:O θεσμος του επαγγελματια οπλιτη ειναι η βαση του στρατου. Δυστυχως στην Ελλαδα οι ΕΠΟΠ οι παπαδες οι δημοσιοι υπαλληλοι οι ταξιτζηδες οι γιατροι ειναι ολοι αμορφωτοι και διεφθαρμενοι... ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ... Στην Αμερικη δεν υπαρχει αντιστοιχη ΣΜΥ, που στην ουσια ειναι μια σχολη κατωτερη του ΙΕΚ και οσοι αποφοιτουν ειδικα γυναικες το παιζουν στελεχη... Οι υπαξιωματικοι στην Αμερικη κανουν καριερα περνανε σχολεια, εχουν λογο και κανουν καριερα και οποιος εχει την ικανοτητα να σπουδασει σε ΑΕΙ μπορει να γινει και αξιωματικος.

Ο ρολος του υπαξιωματικου ειναι να ειναι εξειδικευμενος διοικητικος η τεχνιτης, αυτο ζητανε σε ολους τους στρατους αυτο ζητανε και απο τους ΕΠΟΠ, δε ζητησανε πυρηνικο επιστημονα. Και η κακη συμπεριφορα καποιων ΕΠΟΠ οφειλεται στην κακη αντιμετωπιση απο τους αξιωματικους και στην κακη γνωμη της κοινωνιας για το θεσμο αυτο.

Μη ξεχνατε οτι υπαρχουν ΕΠΟΠ τεχνιτες αεροσκαφων, καταδρομεις, αλεξιπτωτιστες που εχουν μεγαλη ευθυνη

φιλε rover συμφωνω μαζι σου Σε ολες τις δουλειες υπαρχουν καλοι και κακοι επαγγελματιες δεν αντιλεγω οτι και στον δικο μας τον θεσμο κυριως με τις πρωτες σειρες επ. Οπ που η επιλογη και τα κριτηρια εισαγωγης ηταν μηδαμινα μπηκαν ανθρωποι οι οποιοι δεν ειχαν καμια σχεση με τον στρατο και το χειροτερο ηταν οτι δεν ειχαν καμια απολυτως διαθεση να μαθουν την δουλεια τους το μονο που τους ενοιαζε ηταν η λουφα με τα χρονια το μεγαλυτερο ποσοστο απο αυτους εφυγε εκτος ειτε απο μονο του ειτε λογω απολυσης υπαρχει ενα μικρο ποσοστο απο αυτους ακομη και σημερα η οποιοι το μονο που κανουν ειναι να μας δυσφημουν. Απο την αλλη Ο καλος επαγγελματιας χτιζει το ονομα του και δεν φοβαται τιποτα και κανεναν Γνωριζει οχι μονο την ειδικοτητα του αλλα και πολλα αλλα πραγματα και το συστημα κινειται υπηρετω σε αμιγως επαγγελματικη μοναδα ειδ δυν και τα βλεπω ο καθενας κανει την δουλεια που του αναλογει στην θεση του κι στον βαθμο του και ολα γινονται χωρις μπινελικι και φωνες τωρα εαν Ο κομαντος πιο πανω τον εβαλαν στην 9μηνη Θητεια του να οδηγησει magna να κανει hellocasting cqb αλματα Και καταριχησεις απο ελικοπτερο απεμπλοκες με πραγματικα πυρα κολυμπια σε μεγαλες αποστασεις και αλλα πολλα τοτε τι να πω Ειναι ο παγκοσμιος στρτης να κανει ενα βιογραφικο να παρουν οι seals και αναφερομαι μονο στις ειδ δυν διοτι ο κομαντος υπηρετησε σε εμας δεν Μειωνω την δουλεια ολων των συναδελφων σε οποιοδηποτε οπλο σωμα οπου κατω απο τις συνθηκες που ολοι ξερουμε προσπαθουμε να κανουμε αυτα τα οποια διατασομαστε κουραγιο σε ολους και μην ακουτε κανεναν καντε απλα την δουλεια σας Και να θυμαστε οτι ΄΄οσα δεν φτανει η αλεπου... ΄΄
ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΑ Η ΠΑΤΡΙΣ ΕΣΤΙ
Αλέξης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Αλέξης »

Ακούστε 2 πράγματα κ απο μένα. Είμαι υποψήφιος για ΣΣΕ/ΣΜΥ ( όπλα), και στόχος μου είναι αν περάσω να πάω ειδικές δυνάμεις. Έχω ψάξει αρκετά το θέμα που λέγεται στρατός, συζητώντας κυρίως με άτομα που είναι μέσα σ αυτόν. Στο θέμα μας τώρα. Γνωρίζω περιπτώσεις ΕΠΟΠ που είναι για πολλά γέλια, και δυστυχώς δεν είναι λίγοι. Στον αντίποδα, ξέρω αρκετά άτομα ( ειδικοδυναμίτες το τονίζω ) ΕΠΟΠ οι οποίοι σε επίπεδο επαγγελματισμού και υπευθυνότητας βάζουν κάτω πολλά στελέχη. Τι θέλω να πω με όλα αυτά. Η συντριπτική πλειονότητα των ΕΠΟΠ δεν ξέρει ούτε τι είναι το εθνόσημο, πάνε μόνο και μόνο για να πάρουν τα 900/1000 ευρώ και από κεί και πέρα ολα οκ. Για να μη σχολιάσω το γεγονός ότι επειδή φόρεσαν παραλλαγή την είδαν John Rambo και πρήζουν τα @@ του καθενός. Σταματήστε όμως να κράζετε τους ΕΠΟΠ διότι υπάρχουν παιδιά τα οποία σκίζονται και το γουστάρουν αυτό που κάνουν, γι αυτό και το κάνουν και καλά. Κ αυτά τα παιδιά δε χρωστάνε τίποτα να τους παίρνει η μπάλα.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Greek_Army »

Αλέξης έγραψε:Σταματήστε όμως να κράζετε τους ΕΠΟΠ διότι υπάρχουν παιδιά τα οποία σκίζονται και το γουστάρουν αυτό που κάνουν, γι αυτό και το κάνουν και καλά. Κ αυτά τα παιδιά δε χρωστάνε τίποτα να τους παίρνει η μπάλα.

Kαι για τους κληρωτούς το ίδιο ισχύει αλλά στο στρατό θα σε πάρει και εσένα η μπάλα που είσαι σωστός και θα το διαπιστώσεις όταν με το καλό μπεις σε στρατιωτική σχολή
Αλέξης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Αλέξης »

Φιλαράκι δυστυχώς σ αυτή την κοινωνία που ζούμε για το παραμικρό μας παίρνει όλους η μπάλα... απλά μερικές φορές κρατάμε τα αυτιά μας κλειστά.
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από electrolisa »

Αλέξης έγραψε:Ακούστε 2 πράγματα κ απο μένα. Είμαι υποψήφιος για ΣΣΕ/ΣΜΥ ( όπλα), και στόχος μου είναι αν περάσω να πάω ειδικές δυνάμεις. Έχω ψάξει αρκετά το θέμα που λέγεται στρατός, συζητώντας κυρίως με άτομα που είναι μέσα σ αυτόν. Στο θέμα μας τώρα. Γνωρίζω περιπτώσεις ΕΠΟΠ που είναι για πολλά γέλια, και δυστυχώς δεν είναι λίγοι. Στον αντίποδα, ξέρω αρκετά άτομα ( ειδικοδυναμίτες το τονίζω ) ΕΠΟΠ οι οποίοι σε επίπεδο επαγγελματισμού και υπευθυνότητας βάζουν κάτω πολλά στελέχη. Τι θέλω να πω με όλα αυτά. Η συντριπτική πλειονότητα των ΕΠΟΠ δεν ξέρει ούτε τι είναι το εθνόσημο, πάνε μόνο και μόνο για να πάρουν τα 900/1000 ευρώ και από κεί και πέρα ολα οκ. Για να μη σχολιάσω το γεγονός ότι επειδή φόρεσαν παραλλαγή την είδαν John Rambo και πρήζουν τα @@ του καθενός. Σταματήστε όμως να κράζετε τους ΕΠΟΠ διότι υπάρχουν παιδιά τα οποία σκίζονται και το γουστάρουν αυτό που κάνουν, γι αυτό και το κάνουν και καλά. Κ αυτά τα παιδιά δε χρωστάνε τίποτα να τους παίρνει η μπάλα.
στην τελικη, τι να κανουμε; δεν μπορεσαν ολοι να μπουνε ΣΜΥ κ ευελπιδων! δε θα επρεπε να τους κατακρινουμε επειδη δεν εχουν το "κυρος"(μη χ... σω) οσων μπηκαν στο στρατο απο σχολη. το οτι ειναι επ. οπ δε σημαινει οτι ειναι κ "κατωτερης ποιοτητας"ανθρωποι. ισα ισα π στις ειδ δυναμεις οι επ. οπ του λοχου μου ητανε μαμω τα παιδια οι πιο πολλοι.

τελος, πιστευω πως ο τιτλος του θεματος θα επρεπε να ειναι "τι γνωμη εχετε για τους στρατιωτικους" καθως ολοι ειμαστε ανθρωπο στο φιναλε. αυτα.

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Άβαταρ μέλους
POLITHS

Δημοσίευση από POLITHS »

Greek_Army έγραψε:
Αλέξης έγραψε:Σταματήστε όμως να κράζετε τους ΕΠΟΠ διότι υπάρχουν παιδιά τα οποία σκίζονται και το γουστάρουν αυτό που κάνουν, γι αυτό και το κάνουν και καλά. Κ αυτά τα παιδιά δε χρωστάνε τίποτα να τους παίρνει η μπάλα.

Kαι για τους κληρωτούς το ίδιο ισχύει αλλά στο στρατό θα σε πάρει και εσένα η μπάλα που είσαι σωστός και θα το διαπιστώσεις όταν με το καλό μπεις σε στρατιωτική σχολή
greek army εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια ετσι λενε στο χωριο μου το οτι καποιοι δεν κανουν καλα την δουλεια τους δεν σημαινει οτι πρεπει να στοχοποιειται μια ολοκληρη κατηγορια επαγγελματιων καταλαβες?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Εγώ σου λέω αυτό που είδα στους 12 μήνες που υπηρέτησα και σίγουρα δεν μπορείς να μου αλλάξεις την γνώμη
Άβαταρ μέλους
POLITHS

Δημοσίευση από POLITHS »

Greek_Army έγραψε:Εγώ σου λέω αυτό που είδα στους 12 μήνες που υπηρέτησα και σίγουρα δεν μπορείς να μου αλλάξεις την γνώμη
και σε 12 μηνες μεσα εκ των οποιων οι 2-3 μηνες σε κεντρα αρα 9-10 μηνες, Που δεν εχει επ. Οπ, καταφερες να δεις τοσους πολλους αθλιους επ. Οπ ετσι ωστε να Βαλεις μια ολοκληρη κατηγορια επαγγελματιων στο ιδιο τσουβαλι Και να τους στοχοποιεις. Καλως... Και σιγουρα δεν προκειται να μπω στην διαδικασια να σου αλλαξω γνωμη γιατι πολυ απλα η εμπειρια σου Απο τον στρατο ειναι μηδαμινη καλο απογευμα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

POLITHS έγραψε:
Greek_Army έγραψε:Εγώ σου λέω αυτό που είδα στους 12 μήνες που υπηρέτησα και σίγουρα δεν μπορείς να μου αλλάξεις την γνώμη
και σε 12 μηνες μεσα εκ των οποιων οι 2-3 μηνες σε κεντρα αρα 9-10 μηνες, Που δεν εχει επ. Οπ, καταφερες να δεις τοσους πολλους αθλιους επ. Οπ ετσι ωστε να Βαλεις μια ολοκληρη κατηγορια επαγγελματιων στο ιδιο τσουβαλι Και να τους στοχοποιεις. Καλως... Και σιγουρα δεν προκειται να μπω στην διαδικασια να σου αλλαξω γνωμη γιατι πολυ απλα η εμπειρια σου Απο τον στρατο ειναι μηδαμινη καλο απογευμα

Χαχαχααχχα δεν με κρατήσανε παραπάνω δεν φταίω εγώ, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι παραπάνω γιατί θα γίνω κακός Εικόνα
Άβαταρ μέλους
POLITHS

Δημοσίευση από POLITHS »

Greek_Army έγραψε:
POLITHS έγραψε:

Χαχαχααχχα δεν με κρατήσανε παραπάνω δεν φταίω εγώ, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι παραπάνω γιατί θα γίνω κακός Εικόνα
οχι μην γινεις κακος γιατι φοβηθηκα! Πλακα μου κανεις που μου κανεις και χαρη που δεν απαντας! Που μαθατε ολοι να κρινετε τους πολλους απο την συμπεριφορα των λιγων και να κρατατε μονο τα ελλατωματα και τις κακες καταστασεις Και ποτε μα ποτε τα καλα γιατι πολυ απλα σας αρεσει να μειωνετε ανθρωπους ξαναλεω απο την συμπεριφορα των λιγων
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Απλά δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με μέλος και συγνώμη κιόλας δεν φτάιω εγώ που πχ από τους 20 εποπ που γνώρισα οι 17 ήτανε για την χωματερή
Άβαταρ μέλους
POLITHS

Δημοσίευση από POLITHS »

Greek_Army έγραψε:Απλά δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με μέλος και συγνώμη κιόλας δεν φτάιω εγώ που πχ από τους 20 εποπ που γνώρισα οι 17 ήτανε για την χωματερή
καλα... Ας κοιταξει ο καθενας μας πρωτα την καμπουρα του και μετα εφ΄οσων καποιος ειναι τελειος σε αυτα που κανει ας κατηγορησει και κρινει τους αλλους ανθρωπους. Αστο μεγαλε Εισαι πανω ενα πληκτρολογιο και μεσα στην ανωνυμια και την αφανεια Και μπορεις να γραφεις οτι θες και να κρινεις τον οποιονδηποτε χωρις να εχεις εξετασει και ψαξει διεξοδικα το θεμα Οποτε αστο τζαμπα μαγκας
emth
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από emth »

Εγω θα συμφωνησω με τον greek army. Επειδη η εμπειρια μου ειναι μεγαλυτερη και απο τον greek army και απο τον polith οι περισσοτεροι εποπ δεν το κατεχουν, δεν το θελουν αυτο που κανουν. Και ετσι σχηματιζουν απο μονοι τους ασχημη εικονα. Ελαχιστες οι περιπτωσεις που ξεχωριζουν οπως προαναφερει ο φιλος greek army.17 στους 20 τεμπεληδες και αντιδραστικοι.
Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 4
Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
Επάγγελμα: Naval engineering officer

Δημοσίευση από roverr24 »

Ενω οι ΕΜΘ ειναι οι φωστηρες του στρατου, καλα θα με τρελανετε; Γυρισε ο μανωλιος κ εβαλε την... Αλλιως, μονο το ονομα αλλαξε και απο ΕΜΘ-ΜΕΕ-ΕΠΥ-ΟΠΥ εγινε ΕΠΟΠ, ειναι απιστευτο πως πατε να τη βγειτε ο ενας καλυτερος απ τον αλλο...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης